Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גם אצלי בית מרובה מכשירים - בכל זמן נתון 4-5 מחשבים, מספר דומה של סמארטפונים ולפעמים עוד איזה גאדג'ט - ועם 15 מס"ש של בזק הקצב לא מספק. בממוצע פעם בחצי שעה אחד הילדים מקטר. מדי פעם עולים הרהורי כפירה של מעבר להוט, אבל הם נעצרים מהר מאד.

אתמול ראיתי בארון הבזק של הבניין קצה של סיב אופטי. האמת היא שראיתי את המשאית עם הגלילים הכחולים לפני מספר שבועות - אבל בצד שלי יש רק קצה סיב שתלוי באויר, ואני חושש שגם צידו האחר במצב דומה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היא לא מוגבלת, להפך, אורח החיים שלכם תקין לגמריי, מותאם למציאות העצמית שלכם בסה"כ.

תראה הרי ההורים שלי גם כן מבוגרים כבר, אבל אבי עובד בחברה שכבר שנים עובדים עם סמארטפונים ולכן, יש לו סמארטפון עדכני מאוד בעקבות מיילים, וכו' וכו', לא תברח מזה.

לשאר בני המשפחה, סטודנטים, קבוצות, שיתוף מידע, צילום, וידאו קבלת מידע מגוגל בזמן אמת, GPS, אפליקציות לניהול סדר היום ( למי שצריך ) ועוד המון יתרונות, במחיר של לפטופ כמובן ( את האייפון שלי רכשתי בחו"ל לכן זה עוד בסדר ).

המחשבים? לכל בן משפחה יש מחשב ( נעזוב את זה שלטלויזיה המרכזית יש מוצר אנדרואיד משלה ובסופ"A יצטרף מחשב חמישי , סה"כ 6 מוצרים )

ההורים גולשים, סקייפ, באתרים של כל החברים שלהם מהעבר, תמונות,פיקאסה, חדשות, כל מיני כתבות ובכלל, לומדים להכיר את האינטרנט וזה מקום מדהים, הם התחילו כבר לפניי שנים לבלות שם שעות.

צופים בסדרות כל בני המשפחה וכו'... כל כך הרבה דברים שבסה"כ אנחנו מותאמים למציאות ולא נרכש שום דבר שאין בו צורך או מעבר למידת הצורך רק בכדי להגיד "יש לנו", למען האמת, כל מוצר נעשה בו שימוש עד תום.

פורסם

גם אני הייתי פעם מאלו שאמרו "בשביל מה צריך את זה". אני עדיין אומר זאת בשביל 1 ג'יגה אבל גם זה ישתנה.

בשנה האחרונה אני נהנה מ-100/100 סימטרי (24 יורו לחודש) וזה בהחלט שדרוג מבורך. כבר היום זה שימושי אבל בשנים הקרובות אנחנו נגלה יישומים חדשים שיהפכו את זה לאפילו יותר.

אני יכול להוריד פרק של סדרה בזמן שאני מקשיב לרדיו באיכות גבוהה דרך האינטרנט וצופה בסרט ביוטיוב ב-1080, ובשום מקרה לא ארגיש בעיכוב.

אני גר לבד ואמנם יש לי 5 מכשירים שמחוברים לרשת, אבל לא במקביל. עבור משפחה זה מהותי אפילו יותר. ככל שיותר ויותר מכשירים יהיו מחוברים לרשת, כך זה ייעשה יותר משמעותי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רק אני עם 12 מגה?

מה זה הדברים האלה? 100 מגה? 1000 מגה?!

מה זה משנה אם סרט יורד ב7 דקות או בדקה אחת. אז במקום לעשות פיפי עד שהסרט ירד נעשה כבדה.

נותנים לך - תיקח. תגיד תודה שישראל זה לא עולם שלישי לפחות במשהו, ואתה יכול להוריד פרק של סדרה ב-HD בזמן שאתה מכין לעצמך שתיה וסנדוויץ' לצפיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני גם לא צריך יותר מה 100 DOWN שיש לי, אבל ה 3 UP מעליב

סתם דוגמה - רציתי לשים גיבוי חם של הכונן שלי בבית של ההורים, זה טוב לגיבוי הפרשים אבל להחלפת כמות רצינית של קבצים עדיף שאני אביא אותו אלי אגבה ואחזיר לשם אחרת זה יקח כמה ימים בקצב הזה

ויש עוד מלא דוגמאות

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בעוד כחודש (תלוי בדואר ישראל) אקבל את הסטרימר עם WIFI, מכניס לפוקפורן ורואה סרטים בסטרים + 4 מחשבים + 3 סמרטפונים + עוד כל מיני מכשירים שנעזרים בוויפייל. החיים הטובים, עולם אחר. בינתיים מסתפק ב15MB.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אחרי שבזק הנבלות העלו מחיר (כצפוי) אחרי שנה ולא היו מוכנים להשאיר את המחיר הישן ומצידם תתנתק מהם 5 פעמים גם, והוט אגב לא שונה מהם, אני רק מחכה לרגע המתוק הזה שבו תהייה אלטרנטיבה ואז הם יבואו ויתחננו. כמו עם הסלולאר, גם היום של בזק והוט יגיע

פורסם

מבחינתי זה רק עניין של זמן עד שכל העסק יהפוך לטריאופול, למרות שטכנולוגית לבזק יהיה מאוד קשה לספק פתרונות סימטריים, אלא אם כן הם ישימו את פריסת ה FTTh בעדיפות עליונה.

פורסם
נותנים לך - תיקח. תגיד תודה שישראל זה לא עולם שלישי לפחות במשהו, ואתה יכול להוריד פרק של סדרה ב-HD בזמן שאתה מכין לעצמך שתיה וסנדוויץ' לצפיה.

אבל זה לא "נותנים לי". כמו שהבנתי בכתבה זה 115 שקלים על תשתית בלבד. היום אני משלם 70 שקלים על תשתית+ספק. [הוט+012], וכאמור, 12 מגה מספיק לנו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בשנה האחרונה אני נהנה מ-100/100 סימטרי (24 יורו לחודש)

קראת את החוזה של הספק? ישנן הגבלות כלשהן? או שאפשר לטחון כמה טרות ולא יאמרו מילה?

אני לא חושב שאתה אחד שמרביץ הורדות,שואל מסקרנות נטו :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אבל זה לא "נותנים לי". כמו שהבנתי בכתבה זה 115 שקלים על תשתית בלבד. היום אני משלם 70 שקלים על תשתית+ספק. [הוט+012], וכאמור, 12 מגה מספיק לנו.

לפי מה שהבנתי, ibc יספקו את התשתית לספקיות הISP שימכרו לך ספק+ תשתית, נניח ב115 ש״ח והתחרות בעצם תהיה בינהן על המחיר הסופי הכולל הכל (אגב לא כמו באנדל היום) כך ש115 ש״ח זה לא מחיר מאוד גבוה.

קראת את החוזה של הספק? ישנן הגבלות כלשהן? או שאפשר לטחון כמה טרות ולא יאמרו מילה?

אתה מודע לכך שמדובר באסטוניה? כלומר ההגבלות בחוזים שם ולא בארץ.

כמו שאמרתי, ממתין בשקט בסיבוב.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לא ציינתי את המדינה אבל כן ציינתי יורו, כך שאני מניח שהבנת שלא מדובר בארץ.

בכל מקרה, לא קראתי את החוזה אבל גם מעולם לא נתקלתי בקצב איטי. מה שכן, אני לא תמיד מקבל את כל ה-100. מבדיקה עכשיו עם speedtest קיבלתי בערך 50/50 (ופינג של 3 מילישניה).

אני לא מוריד המון. לדעתי לרוב לא עובר 100 ג'יגה בחודש. אם כי בדיוק הערב התחלתי הורדה של 40 ג'יגה. נראה מה יהיה מצבה בבוקר...

עדכון של בוקר: הטורנט ירד תוך 6 שעות ועכשיו עושה upload ב-10MB לשנייה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא ציינתי את המדינה אבל כן ציינתי יורו, כך שאני מניח שהבנת שלא מדובר בארץ.

אתה מודע לכך שמדובר באסטוניה?

כן רבותיי,הבנתי שזה בחו"ל,ובגלל זה שאלתי :)

מי ייתן ובקרוב אצלנו (עאלק) - ונאמר אמן.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אחרי שבזק הנבלות העלו מחיר (כצפוי) אחרי שנה ולא היו מוכנים להשאיר את המחיר הישן ומצידם תתנתק מהם 5 פעמים גם, והוט אגב לא שונה מהם, אני רק מחכה לרגע המתוק הזה שבו תהייה אלטרנטיבה ואז הם יבואו ויתחננו. כמו עם הסלולאר, גם היום של בזק והוט יגיע

זה מוזר לי איך הם לא רואים את זה קורה בסלולר.

השבוע קיבלתי טלפון מסלכלום "שלום, זה מספר של סלכלום אבל אני רואה שאתה לא שייך אלינו יותר, אפשר לשאול אותך באיזה חברה אתה היום?" - זה לא עינינך (בטון מאשים) - "אבל אולי אנחנו יכולים להציע לך הצעה משתלמת יותר!" - לא מעוניין לשמוע, אכלתי מכם חרא שנים, אל תתקשרו אלי יותר בחיים. - ניתוק (שלי, בלי לתת לה צאנס להשלים עוד משפט)

תרחיש זהה אחד לאחד למחרת עם מישהו שעובד חדר לידי, בלי שתיאמנו כלום

אי אפשר להתעמר באנשים כל כך הרבה שנים ואז כשיש תחרות אמיתי לחשוב שהם ישכחו לך את זה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...