Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהכתבה לא נראה שיש בשורה בתחום המחיר. עם קצת מיקוח אפשר לקבל את הקצבים של 100MBPS בסביבות ה100 שקל גם היום.

מה שחדש הוא הסימטריות ביחס US/DS.

מה שיהיה ממש נחמד, זה כש 1GBPSיהפוך לסטנדרט...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כמו כולם, ממתין להוט ובזק בסיבוב.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
מהכתבה לא נראה שיש בשורה בתחום המחיר.

בשביל חיבור סימטרי אני מוכן לשלם גם כפול,העיקר סוף סוף חיבור נורמלי עם קצב העלאה תקין ולא חונק

אותי יותר מעניין איזו הגבלה הם יכניסו בחוזה (לא מאמין שהם באמת רציניים בקטע של ללא הגבלה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם ניקח את ספקית האינטרנט טריפל C (שמופיעה באתר של החברה החדשה), בחוזה כתוב שההגבלה היא 100 ג'יגה והורדת קצב גלישה לאחר חריגה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

רק אני עם 12 מגה?

מה זה הדברים האלה? 100 מגה? 1000 מגה?!

מה זה משנה אם סרט יורד ב7 דקות או בדקה אחת. אז במקום לעשות פיפי עד שהסרט ירד נעשה כבדה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

כל מה שמעניין מההכרזה הזו הוא ה Upstream, ובשאיפה שמעתה ייקבעו סטנדרטים חדשים בתחום, בעיקר לשוק הפרטי.

הקצב היורד הוא, כהרגלו, גימיק.

עד כה בזקוט בשיתוף משרד התקשורת עשו הכל בכדי למנוע מהשוק הפרטי ביצועים הקיימים בשוק העיסקי (וכרוכים בעלויות גבוהות יותר) בתחום רוחב הפס העולה ולכשנשאלו מדוע זה כך, זרקו לאוויר תשובות כמו "אין דרישה".

המצב עם ה UP עד כדי כך מגוחך, שמדי פעם אני מוצא את עצמי מבצע Tethering לסמרטפון ומשתמש ברשת הסלולרית בכדי לבצע העלאה של משהו, מאחר ושם אני לפעמים מקבל מהירויות הגבוהות במקצת מ 3 מגהביט (012 מובייל). פשוט אבסורד.

אני אפילו לא מבקש 100 סימטרי, 15-20 מגהביט בקצב העולה יספיקו מעל ומעבר. רק לא 1.5-3.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
רק אני עם 12 מגה?

מה זה משנה אם סרט יורד ב7 דקות או בדקה אחת. אז במקום לעשות פיפי עד שהסרט ירד נעשה כבדה.

בשביל סטרימינג בHD.

בשביל בית מרובה משתמשים שתופסים רוחב פס.

לצרכי עבודה (אני למשל שולח לפעמים קבצים באיכות לדפוס במשקלים של 100-200 מגה. חשוב לי שהם יגיעו לבית הדפוס עוד באותו היום...).

בשביל צפיה ישירה דרך הרשת, כשאחוזי החדירה של הנ"ל יעלו ביחס ישר לעליה במהירות הרשת הסטנדטית באותו זמן. הכניסה של אורנג' וגולן טלקום לתחום הטלוויזיה הרב-ערוצית, ומשם לסוף הטרגי של חגיגות מחירי השחיתות של יס והוט, תלויים בזה.

פורסם

אני מוכן לשלם כפול על מוצר איכותי.

בחיפה לצערי בזק לא מספקים את הסחורה בגלל ראש העיר שלא אישר הקמת ארונות תקשורת :\, ותקע את כל התושבים עם הוט.

והוט מציעים שירות פשוט רקוב, החל מה HOTBOX שלהם עד לאיכות ומהירות החיבור, ואין עם מי לדבר בצד של התמיכה.

פורסם
אני אפילו לא מבקש 100 סימטרי, 15-20 מגהביט בקצב העולה יספיקו מעל ומעבר. רק לא 1.5-3.

3? איפה. הלוואי.

גם התוצאה המצ"ב נדירה. (הוט100 מגה+נטוויז'ן).

100 סימטרי זה חלום בדיוני.

444.jpg

פורסם (נערך)
רק אני עם 12 מגה?

מי שמוריד עדכונים במהלך היום, תוכנות + טורנטים + צפייה ביוטיוב כשכל סרטון חדש היום זה FULL HD ובמקביל גם לגלוש ולכל זה, תדמיין שבמקביל עם שימוש בדרופבוקס או בכלל, תוכל להעלות במהירות מדהימה, ללא כל בעיה.

כשאצלנו בבית יש 4 מחשבים + 4 סמארטפונים במקביל וכל אחד רוצה קצת מהרשת... תהיה בטוח שזה מאוד חשוב אם הפס מתפנה לי תוך דקה או תוך חצי שעה או שעה עבור סרט 720P ( לא נגזים 7 דקות, 7 דקות אני מוריד אולי ב 30מגהביט פרק בסדרה ).

בקיצור, הקידמה חייבת לרוץ קדימה, אין שום סיבה שבמדינת ישראל, מדינת ההייטק והקידמה בהמון תחומים ובסגנון חיים מערבי, אנחנו נחיה עם 12MB לא בעידן החדש, ממש לא.

הקטע הכי חשוב, לכל מי שיש היום מצלמת רשת 720P ולחלקינו אפילו 1080P צריכים בין 1.2 ועד 1.5 מגהביט ( ע"פ סקייפ ) עבור שיחת HD איכותית. במידה וזאת קבוצה צריך יותר.

כשיש לך בבית עכשיו 1.5 או 2 מגהביט, ויש לך משתמשים על הרוחב פס, לא פלא שאפילו סקייפ לא משדר באיכות שבה קנית את המצלמה שלך.

עכשיו, יש לך סה"כ 2 מגה ביט בבית, כל אחד עושה שימוש, בוא נגיד בלשון המעטה ששיחה בסקייפ בשנת 2014 במדינת ישראל היא באיכות...SD במקרה הטוב.

מי שאוהב לגלשו על 10 מגהביט, בכיף, יוכל להמשיך לגלוש עם 10/10 עכשיו תדמיין איזה כיף זה.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

הבנתי. יש לנו מחשב אחד בבית, ואין לאף אחד סמארטפונים. הוריי לא משתמשים בו בכלל, וזה רק אני ולפעמים אחותי. 12 מגה מספיק לנו בהחלט [1.5 ג'יגה יורד בערך ב7 דקות, זה שקול למה? פרק בסדרה ב720P לא?]. אני מניח שכשהשימוש בבית גובר, כך גם הצורך באינטרנט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אתה מוריד על מקסימום במקסימום 1.5 מגה בייט לשנייה, בדקה זה 90, ב 7 דקות זה 630 לכן אתה תצתרך בפועל, במציאות לפחות בין 16-18 דקות להוריד 1.5 גי'גהבייט. תדמיין שיש לך להוריד 2-3 פרקים ככה לאיזה ערב, אחיך או בן משפחה אחר צופה ביוטיוב, האחרים פה ושם.

זה כל העניין שעבור יחסית הרבה אנשים, חשוב לי שהפס יתפנה בלהוריד 2-3 פרקים במיידי תוך פחות מאיזה 1-2 דקות גג ולשאר העיסוקים.

פורסם

ניקו,אם זה יהיה במחירים סבירים,אז כבר אין פה עניין של צריך או לא,כי פשוט זה ישנה את החוויה של שימוש בבית ברשת.

פעם באמת מי שלא היה מוריד "כבד\בינוני" היה יכול להסתפק ב12מגהביט או פחות,היום כבר לא (כמו שכתב האוטומטי,רק עדכונים+הורדות פה ושם+סרטונים[ולא החשבתי את השיטבוק\מה נשמע\חדשות\קארזפורום והגיבוב]+ועוד כמה שימושים וכבר חנקת את הקו\תחכה לא מעט בין משתמש לאחר)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני מניח שבעידן של היום אני מיעוט. אין לנו אפילו סמארטפון אחד בבית. אף אחד פשוט לא צריך, וזה גם לא קורץ לאף אחד. אף פעם לא חשבתי על כמה המשפחה שלי מוגבלת טכנולוגית.

• תוכן חדש...