Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2010 אוט'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מעוניין לקנות את הסיאט. אך הרבה אומרים לי לחשוב טוב טוב לפני שאני הולך על הקנייה אך לא מסבירים למה.

מישהו מוכן להסביר מה הבעיות באיביזה שכדאי לי להתמקד בהם ובסוף להחליט אם ללכת על זה או לא?

עריכה אחרונה על ידי AlonZy
פורסם

באיביזה אין "בעיות". לDSG עצמו (כעקרון גיר מעולה, יעיל, מהיר ומדויק) בין השנים 09-11 ותחילת 12, עשו קמפיין לשדרג את המצמדים בגלל שחלק כשלו כנראה (לפי שהיצרן בדק וקבע) מחוסר התאמה לאקלים (חום ולחות) בישראל. הקמפיין כלל החלפת מצמדים לדגם משודרג, עדכון תוכנה והחלפת השמן מסנטטי למינרלי לכל המכוניות שנמכרו בשנים האלה, כולל גם כאלה שלא התגלתה בהם בעיה בגיר. כל מה שאתה צריך לוודא זה אם הרכב עבר את הקמפיין (היסטוריית טיפולים) ואם הוא רשום במסגרת האחריות המורחבת (5 שנים לגיר) שאת זה תוכל לבדוק לפי דעתי דרך שרות הלקוחות שלהם. אם הכל תקין, אז אתה קונה רכב סבבה ובנוסף מרוויח אחריות מקיפה על הגיר.

פורסם (נערך)
אני מעוניין לקנות את הסיאט. אך הרבה אומרים לי לחשוב טוב טוב לפני שאני הולך על הקנייה אך לא מסבירים למה.

מישהו מוכן להסביר מה הבעיות באיביזה שכדאי לי להתמקד בהם ובסוף להחליט אם ללכת על זה או לא?

אני תמיד מרגיש שאני מגן על היצרן הזה אבל אני באמת לא מגן ולא אכפת אם הם ימכרו או לא.

פשוט יש לנו שתי איביזות כנ"ל בבית, אחת לי 2012 ידנית ואחת לאבא,2011 טורבו + רובוטית, והרכבים מפגינים אמינות גבוהה.

חשוב לציין שזאת הרובוטית משמשת ללימודי נהיגה, והיא עברה עידכון תוכנה ומוח גיר ומאז לא ראתה מוסך.

אנחנו מרוצים מהמכוניות מאוד.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...