Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלתות פנים בזול - איפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לרכוש דלתות פנים.

סגרתי עם חנות מסויימת והעסק עלה על שרטון.

אני מחפש דלתות פנים במחיר טוב (צריך 5-6 דלתות).

יש למישהו המלצה על מקום?

פורסם (נערך)

אני קניתי ב-"דלת צלחה" בגבע כרמל.

יתרונות: אספקה מיידית, עיצוב יפה, בידוד אקוסטי מצויין.

חסרונות" צריך להתאים את פתח האור לדלת (הדלתות מגיעות בגודל סטנדרטי ואין התאמה אישית), משקופים ודלתות רגישים לרטיבות (אבל צריך להוסיף - קניתי את הדגמים הזולים ביותר, כנראה שיש דגמים יותר עמידים), לא לגמרי ברור לי שהדלתות עומדות בתקן, לפחות מבחינת הגבה (זה מה שטען קבלן השיפוצים שלי אחרי שהיה צריך להשלים גבס מעל חלק מהדלתות). בתור משפחה של ממוצעי קומה ומטה זה לא מפריע לנו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דלתות גמליאל ודלתות בכר בסלמה בתל אביב.

יש לך שם מדלתות דקורל עם משקוף לצבע ב600 שקל כולל פרזול ועד דלתות פלקסבורד צבועות בתנור ב2000 שקל האחת.

התצוגה מאובקת ולא ממוזגת. המוכרנים לא מגולחים ולא מנומסים במיוחד.

המחיר כ-25% פחות מבחנויות של אופן גאלרי ופנדור.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

בקיץ 2013 שילמתי כ-1100 ש"ח לדלת כולל סגירה מגנטית וכן חלוניות אטומות (עגולות, בקוטר כ-2-3 ס"מ) לחדרי השירותים\מקלחות. יש גם דגמים יותר יקרים כאשר מה שקובע הוא העיצוב וכנראה איטום יותר טוב למים בדגמים היותר יקרים.

בחלק מהדלתות המתקין הכניס קרש בין המשקוף לקיר על מנת להתאים את המידה, וכיסה בלייסט החיצוני, שהוא רחב מהרגיל ומאפשר את ההתאמה.

סה"כ הדלתות מגיעות ברוחב סטנדרטי (מתחיל ב-60 או 50 ס"מ ובקפחיצות של 10 ס"מ, המחיר אחיד עד רוחב מטר ועולה ממטר (או 110 ס"מ, לא זוכר את הפרט שכן לא נזקקתי לדלתות רחבות).

מבחינת אספקה - עד כמה שאני מבין אין לו בעיה לספק לכל הארץ.

לדעתי היתרון העיקרי של ספק זה הוא במחירים ובזמן האספקה הקצר (הדלתות מספפקות ממלאי קיים, לא מייצור מיוחד). אילו הזמנתי דלתות בשיטה הרגילה הייתי צריך לדחות את הכניסה לדירה החדשה בחודש-חודשיים, כיון שהדלתות הן אחד הפריטים האחרונים שמותקנים, והקבלן שלי סיים את העבודה בזריזות מדהימה. לגבי הטיב לטווח ארוך - ימים יגידו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה היא שכאשר אתה מגיע לשלבים הסופיים של שיפוץ שעלה עשרות, אם לא מאות, אלפי ש"ח יותר מהאומדנים שבתחילתו אתה מתחיל לחפש היכן ניתן לחסוך, ובבית כמו שלי (11 דלתות פנים) ההבדל בין הדלתות שקניתי לבין דלתות יותר יקרות היה מגיע ל-10-20 אש"ח,

הבעיה העיקרית אצל היצרנים הגדולים - הדלתות היו מגיעות להתקנה חודשיים אחרי שהבית היה מוכן מכל שאר הבחינות, והיה צורך לפנות את הדירה הקודמת. הסיבה העיקרית שקנינו את הדלתות אצל הספק האמור היה התקנה בלוח זמנים של שבועיים-שלושה, לעומת חודשיים במקרה הטוב אצל פנדור או הספקים הגדולים האחרים.

בינתיים הדלתות עושות את העבודה, הן שקטות ומבודדות היטב, ואם יהיה צורך להחליף דלתות בעוד כמה שנים נשבור את הראש אז.

פורסם

סע לכפרים ערביים.

הם יעשו לך כל דבר תמורת כסף מזומן.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אני הזמנתי 4 דלתות לנדאו בינואר ואמורים להגיע להתקין השבוע (אספקה ארוכה), כ-8000 ש"ח כולל פירוק הישן והתקנת החדש.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...