Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשאול אם מישהו כאן עשה עדכון תוכנה לגיר ולמחשב ב Citroen C5 facelift(2004-2008

דרך Lexia 3,אם כן אשמח למידע על איך עושים זאת ואיפה אני יכול למצוא גרסאות לעדכון תוכנה.

בתודה, Mike

• ספונסר פורום
פורסם

באחד בתפריטים קיימת אפשרות של download ושם צריך לבחור איזה מחשב לעדכן. הסורק LEXIA מבצע השוואה בין הגירסה שלו לבין הגירסה שברכב ובמידה ויש תקבל מסך עם פרטי העדכון ותוכל לאשר ולהתקין. ככל שהסורק יהיה מעודכן כך תקבל את העידכון האחרון. למורשי יבואן יש סיסמא להתחברות ועידכון מהיצרן ישירות. כל השאר צריכים לדאוג לרכוש את הגירסה הכי עדכנית

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

אני מאוד מודה לך על התשובה,

באמת ראיתי שם Download פעם אחרונה שהתחברתי-לפני כמה שבועות

נכנסתי לשם ואז הוא כתב לי אזהרות שאני חייב לעדכן גם את הגירסה של המנוע וגם של הגיר לאותה גירסה

משם כבר לא המשכתי,כי לא רציתי לשחק עם משהו שאני לא מכיר..

אתה אומר שבעצם הגרסה החדשה היא כבר כלולה ב Lexia,ואני לא צריך לחפש אותה אונליין?

ובמקרה ואני מחליט לבצע את העדכון,האם יש איזשהם סיכונים שאני צריך לדעת עליהם?

Mike

• תוכן חדש...