Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אכזבה מצמיגים YOKOHAMA S-Drive

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

רציתי לשתף אותכם במשהו שקרה לי.

לפני כשנה (16אלף קמ) קניתי 4 צמיגים של Yokohama s drive במידה 225/45/17 . אחרי התקנה של צמיגים הרכב נכנס לכיוון פרונט ממוחשב. הכל נעשה לפי הספר. אחרי שימוש של כשנה התחלתי לשמוע רעשים מהחלק האחורי של האוטו, רעש כמו של מייסבי גלגל. בהתחלה חשבתי הלכו מייסבים אך לאחר בדיקה במוסך מתברר שהלכו הצמיגים. איך יכול להיות שהלכו צמיגים אחוריים אחרי כ15-16 אלף קמ נסיעות רגועות? הרכב לא היה לא בכוכב יאיר ולא במסלול כל שהוא. אין לרכב לא קוילאוברים ולא קפיצי הנמכה.

הגעתי לפנצריה שקניתי ממנו ונפגשנו עם הסוכן של יוקוהמה. דבר הראשון שהיה לו להגיד ״יש תקלה באוטו! בולמים גמורים, כיוון פרונט לא תקין, שימוש ברכב לא נכון......״ לאחר שהבין שמדובר ברכב שנת 2011 עם 50 אלף קמ הוחלט לפרק את הצמיגים ולשלוח אותם לבדיקה אצל היבואן.

שמעתי על עוד כמה מקרים של בעיות בצמיגים של יוקוהמה, למזלי את הקדמיים החלפתי בGoodyear assy2.

מחכה לתוצאות הבדיקה של יבואן

6a2ytugu.jpg

5y7abusu.jpg

u8u3a7av.jpg

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יתכן שיש כאן איזשהו פגם בצמיגים הספציפיים - אני כבר על הסט השני של S-Drive, בשתי מכוניות שונות, ומאוד מאוד מרוצה מהם.

פורסם

כנ"ל, רביעיית S-Drive בת למעלה משנה ומעל 15K ק"מ - לא נתקלתי בבעיה שאתה מתאר (רכב עם קוילאוברים).

מרוצה מהם וכנראה אקנה בשנית.

מה ארץ הייצור? עד כמה שידוע לי ה-S-Drive מיוצרים ביפן ובפיליפינים (על הסט שלי מוטבע "made in japan").

פורסם

היו לי 4 על הרכב. קדמים עברו 15 אלף והכל היה תקין . אחורים הם אלו שבתמונה. אם היתי נוסע לטיולים וכוכב יאיר וכאלה אז סבבה מקובל שילכו, אבל אחרי תקופה כזאת קצרה וקמ כל כך נמוך זה נדפק.

אל מה בדיוק נותנים 4 שנים אחריות בזמן הקניה?

איך יבואן של צמיגים קובע שיש בעיה מכנית ברכב בלי לראות את הרכב? בלי לבדוק? הם מומחים במכונאות יותר ממוסך מורשה?

מוסך מורשה לאחר בדיקה של בולמים אחורים, סרן אחורי אמרו שהכל תקין . וגם לא היתה בעיה עם צמיגים הקודמים שנסעו 45 אלף ולא 12 כמו יוקוהמה.

פורסם

לפי התמונות נראה שיש שחיקה לא אחידה לרוחב הצמיג. לעניות דעתי פאק בצמיג לא הגיוני שיגרום לדבר כזה.

מכיוון ששללת נסיעה אגרסיבית/החלקות כוח מתבקש שמשהו לא מאוזן.

במידה ויש בעיה בכיוון הציר האחורי ולא בלאי של חלק כלשהו (מה שגם לא סביר בגלל הק"מ הנמוך) אין להם אפשרות לראות את זה ללא מכשור מתאים.

האם בוצעה לרכב בדיקה במכון פרונט של 2 הצירים חוץ מהבדיקה במוסך?

פורסם
לפי התמונות נראה שיש שחיקה לא אחידה לרוחב הצמיג. לעניות דעתי פאק בצמיג לא הגיוני שיגרום לדבר כזה.

מכיוון ששללת נסיעה אגרסיבית/החלקות כוח מתבקש שמשהו לא מאוזן.

במידה ויש בעיה בכיוון הציר האחורי ולא בלאי של חלק כלשהו (מה שגם לא סביר בגלל הק"מ הנמוך) אין להם אפשרות לראות את זה ללא מכשור מתאים.

האם בוצעה לרכב בדיקה במכון פרונט של 2 הצירים חוץ מהבדיקה במוסך?

כן לאחר התקנת הצמיגים בוצע כיוון פרונט ממוחשב.הבעיה בצמיגים זה לא שחיקה לא אחידה , הבעיה היא שחלק הפנימי של הצמיג מעוות.

פורסם

התכוונתי לבדיקה עכשיו. מאז שהרכבת אותם נסעת לא מעט. לא כל כך ברור בתמונה- במעוות אתה מתכוון שיש מין מדרגות במעבר בין ה״קוביות״ של הצמיג?

פורסם
למזלי את הקדמיים החלפתי בGoodyear assy2.

דפקט יכול לקרות בכל מותג.

אני קיבלתי רכב חדש עם הגודייר אסימטרי 2 ואחד הצמיגים היה פגום.

לקח לי זמן וסרטים בראש עד האבחון שזה צמיג. מכיוון שזה היה רכב חדש ייחסתי את היבבה לדפקט במכונית וזה לווה בדיסונס על בחירתה. מרגע שהצמיג הוחלף החיים והאושר חזרו לאיזור... כחודש/1,000 ומשהו ק"מ...

רק שמה שמוזר אצלך זה שהתופעה החלה אחרי נסועה ממש לא שולית - לכן יהיה מעניין לשמוע מה הגב שהיבואן נותן למוצר וכמובן הנימוקים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

היבואן החליט לקחת את הצד של ״זה לא אני, זאת בעיה ברכב!״ לאחר בדיקה אצל היבואן קיבלתי מכתב ״בעיה מכנית ברכב״ . הרכב נבדק בצמפיון ונעשה כיוון פרונט ממוחשב. לתשומת גולשי הפורום אם מוכרים לכם אחריות של 4 שנים (יוקוהמה) אז שתדעו שזה לכ שווה כלום ובכל מקרה אתם אשמים.

המייל ששלחתי ליפן רשמו ״ היתה צריך להחליף בין קדמים ואיורים אחרי 5 אלף קמ״

טוב , עם יוקוהמה סיימתי וגם ממליץ לגולשי הפורום.

פורסם

5k ק״מ? הגזימו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לצערנו זה כל כך קל להתנער מהאחריות על הצמיגים וכל יבואני הצמיגים אכן נוהגים כך.

האחריות לצמיגים לא שווה את הדף שעליו היא רשומה.

פורסם

נוצרו לך מדרגות בדופן הפנימית של הצמיג?

אם כן הייתה לי תופעה דומה, ואף חשד דומה לזה שזה המייסב, בסוף התברר כצמיגים אחוריים עם מן מדרגות בחלק הפנימי.

הצמיגים היו dunlop direzza dz101, זבל של צמיגים בפני עצמם.

פורסם

המייל ששלחתי ליפן רשמו ״ היתה צריך להחליף בין קדמים ואיורים אחרי 5 אלף קמ״

למה לעשות דבר כזה?

התקנתי לפני חצי שנה גם יוקוהומה דגם BLUEEARTH AE 01, עברו משהו כמו 10K ק"מ.

האמת הם די רועשים, האם כדאי להחליץ צדדים?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תופעה מוזרה מאד, מניסיון שלי עם 2 סטים לא ניתקלתי בבעייה איתם.

להפך נהנתי מאד עם הצמיגים האלה.

לגבי אחריות והתנהלות היבואן - תנסה לכתוב ליצרן ותתבע בתביעות קטנות.

קובי

:-)

פורסם

קניתי רכב לא מזמן אם 4 צמיגים כאילו בני אולי שנה שנה וחצי עשו לא יותר מ15000 אלף . אחד הצמיגים היותר גרועים שהיו לי ,מזכירים את הטויו t1r הגרועים לכשעצמם . מת להעיף אותם רק שכרגע אין מישלין במידה שלי.

• תוכן חדש...