Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פילטר טבול (נקרא גפ פילטר "פנימי" ) יותר מעצבן להחלפה.

אין הבדל בביצועי סינון מול פילטר רגיל. מעבר לפילטרים טבטלים בוצע מטעמי מחיר וזיהום סביבתי.

עם פילטר רגיל אתה בכל הלפה זורק לפח בית מברזל, נייר סינון, שסתומי bypass ו- anti drain.

עם פילטר טבול, אתה זורק לפח רק את נייר הסינון. הבית והשסתומים מורכבים על המנוע ולא מוחלפים אף פעם.

222.jpg

333.jpg

111.jpg

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז יש עשבים שוטים אבל מפה עד להוריד כל עבודה לזנות עם משפטים כמו זה צריך לעלות גג עשרים שקלים או לא אמורים לחייב על בדיקה או תחליך מייד מוסך או השחילו אותך מבלי להיות בקי בעובדות ועוד מגוון פנינים

כל הנושא של המחירים במוסכים ניטחן עד דק דק לאורך ההיסטוריה של הפורום כל שאין לי כוח שוב לדוש בזה. לגבי עובדות לעולם לא יהיו לך עובדות חותכות כל עוד לא אתה זה שבודק את הרכב ולכן אנו מיסתמכים על מה שאומרים פותחי השירשורים ומנסים לתשאל אותם כמה שיותר כדי כן להיתקרב למה שהיה בין אותו אדם למוסך בסופו של דבר. מה שכן דני אתה לא מנסה כמעט אף פעם להבין לליבו של הלקוח אלא רק יוצא להגנתו של המוסך ואם תשים לב אתה היחיד מהמומחים שעושים את זה. בדיונים קשים בהם הלקוח ניראה כצודק בעלי המיקצוע מלבד אתה כמעט ולא מגיבים. כניראה שגח לזה יש סיבה אבל למה שיעניין אותך?!

פורסם

מאור עם כל הכבוד לידע המקצועי שלך ולרצון לעזור (ויש כבוד), המחירים שאתה זורק בצורה קבועה הזויים במקרה הטוב. זה לא חוכמה לקחת אמת מידה לפי ״מוסך״ בקלאנסווה או בחווארה, מה גם ששם מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

פורסם (נערך)

באיזור לוד אפשר לעשות טיפול קטן במוסך דויד וצביקה ליד תחנת הרכבת.

הם איפשרו לי בעבר להביא את החלפים ולקחו על העבודה כ 100 שקל.

צריך לזכור שזה מוסך חשמל רכב ולא מכונאות כללית.

למרות זאת הם לא הסתפקו רק בהחלפה ועשו כמה בדיקות שטחיות כמו הצצה על הבלמים והרצועות וכו.

אבל האמת שזה לא היה הכי מוצלח כי גיליתי שמלאו לי עודף של ליטר שמן (הם עובדים עם מיכלים של 4 ליטר ואני הבאתי מיכל של 5 ליטר, העובד שעשה את הטיפול רגיל פשוט לשפוך את המיכל).

אבל אם אתה עומד ועוקב אחרי מה שעושים לך ברכב יכול להיות שזה יתאים לך ...

אני החלטתי שעדיף לי לעשות את הטיפול בעצמי.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
כל הנושא של המחירים במוסכים ניטחן עד דק דק לאורך ההיסטוריה של הפורום כל שאין לי כוח שוב לדוש בזה. לגבי עובדות לעולם לא יהיו לך עובדות חותכות כל עוד לא אתה זה שבודק את הרכב ולכן אנו מיסתמכים על מה שאומרים פותחי השירשורים ומנסים לתשאל אותם כמה שיותר כדי כן להיתקרב למה שהיה בין אותו אדם למוסך בסופו של דבר. מה שכן דני אתה לא מנסה כמעט אף פעם להבין לליבו של הלקוח אלא רק יוצא להגנתו של המוסך ואם תשים לב אתה היחיד מהמומחים שעושים את זה. בדיונים קשים בהם הלקוח ניראה כצודק בעלי המיקצוע מלבד אתה כמעט ולא מגיבים. כניראה שגח לזה יש סיבה אבל למה שיעניין אותך?!

אין מה לדוש בזה וזה בכלל לא רלוונטי לנושא גם לא העניין למה בעלי מקצוע אחרים לא מעמידים אותך במקום כמוני כי זה עניין שלהם

מדברים על התגובות שלך שהן תלושות ממציאות גם במחירים וגם לרעת מוסכים מבלי שיש לך מושג אמיתי במה בדיוק מדובר ואתה גם בסופו של דבר פוגע בפרנסה של בעלי מקצוע כי ההדיוטות של הפורום מאמינים לקביעות הנחרצות שלך

פורסם

אני יכול להגיד לך דני שלא רק מאמינים אלא גם באים אליי כדי ללמוד ולעשות דברים לבד וזה פשוט עובד יופי...ויעידו פה לא מעט חברים בפורום שהספיקו להכיר אותי אישית. לא מחפש לפגוע בפרנסתו של אף איש מיקצוע פה אבל אם אני יכול לחסוך לבן אדם לא מעט כסף עשיתי לעצמי את היום. תתחיל קצת להיפתח לנקודת המבט של הלקוח ולא רק של בעל העסק. אבל עזוב..אנחנו סתם טוחנים מיים וסתם מתחילים לרדת לפסים אישיים וזה לא מתאים לפורום.

פורסם

נו יופי תעזור ונתעלם לרגע שמה שאתה עושה לא חוקי זה עדיין לא נותן לך זכות לקשקש ולהטעות לראיה השרשור הזה בהתחלה

פורסם
נו יופי תעזור ונתעלם לרגע שמה שאתה עושה לא חוקי זה עדיין לא נותן לך זכות לקשקש ולהטעות לראיה השרשור הזה בהתחלה

עזוב...אתה תגיד שחור אני יגיד לבן. בוא ניתן לשירשור להמשיך בטעם טוב.

פורסם

מאור, הפעם אני נוטה להסכים עם דנידין לגבי המחירים ההזויים שאתה מפרסם כאן בפורום אודות מחיר החלקים ומחיר הטיפולים.

איזה כייף לי :)

פורסם
מאור, הפעם אני נוטה להסכים עם דנידין לגבי המחירים ההזויים שאתה מפרסם כאן בפורום אודות מחיר החלקים ומחיר הטיפולים.

תראה מרק...אני באמת לא מפרסם מחירים שאני ממציא אותם אלא אלה המחירים של מוסך שאני מכיר כבר מעל 10 שנים. אני מודע לזה שהמחירים נישמעים לא הגיוניים כי הם ממש נמוכים ואנשים שאני גם מפנה אותם לאותו מוסך חושבים שיש איזה קאצ' בגלל המחיר ובסוף נוכחים לדעת שיש גם מחירים הזויים שכאלה. אתה יודע, כל אחד והמוסך שלו.

פורסם

בשורה התחתונה למען ההגינות והסדר הטוב אני רק אגיד שלא היתכוונתי לפגוע פה באף בעל מיקצוע ובטח שלא בפרנסה שלו ואם מישהו מבעלי המקצוע חש בכך אני מתנצל.

פורסם

במוסך גבע, אני קיבלתי הצעת מחיר להחלפת שמן ומסנן כאשר החלקים והשמן על המוסך 400 ש"ח.

פילטר כזה עולה בסביבות ה-65 שקל. אטם מקורי לבורג אגן שמן עולה 5 שקל. שמן איכותי שתקנה בחוץ יעלה לך כ-150 שקל. אז תבין מה מרוויח מוסך.

היתרון שאם יהיו בעיות במוסך, הם אחראיים. אגב, ב-206Xs שהיתה לאח שלי, הם גם ביצעו שטיפת מערכת קירור בצורה שאף מוסך לא רצה לבצע ופתרו לי בעיה.

ממליץ!!

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...