Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכיוון שנדמה שהחיסכון עומד בראש מעייניו של פותח השרשור, ולאור כך שבאמת לא מדובר בעבודות מסובכות שדורשות כלים מיוחדים ויקרים למשימה (במידה ואין לך - מפתח אלן מתאים לבורג ניקוז + מפתח רצועה לפילטר שמן תוכל לרכוש ב-30 ש"ח בערך),

מדוע שלא תנסה לבצע את העבודה לבד?

תברר ותקרא את כל מה שצריך טרם העבודה, תכין את כל הכלים שאתה זקוק להם וגש למלאכה.

מה שלא תמצא ברשת, אני בטוח שתוכל לשאול באן בפורום ושתקבל תשובות כמעט לכל שאלה שתהיה לך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
מאור.יש שעתון למוסך,מסכים איתך שזאת עבודה לא מסובכת במיוחד למי שיודע אבל עדיין, אי אפשר לצפות ממוסך שאתה מגיע אליו עם חומרים שלא ירוויח מהעבודה.

מהו לדעתך סכום הוגן?

סכום הוגן הוא סביב ה 50-70 שח מקסימום לעבודה שכזו. האוטו יעמוד על הליפט בדיוק כרבע שעה. להכין קפה עם סיגריה לוקח יותר זמן למכונאי שם.

פורסם
במידה פותח השרשור מאזור לוד אשמח לנדב לו בוקים טורקמטר ומפתח לפתיחת פילטר שמו בחינם

תודה על הנדיבות אבל אין לי מושג אין לעשות את זה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

באיזה רכב בכלל מדובר?

האם יש נכונות מצידך ללמוד ולבצע?

אם כן, אנחנו כאן כדי לעזור.

תחושת הסיפוק בסיום התהליך עצומה, במיוחד בפעמים הראשונות.

פורסם

206 xs. יש רצון אבל אין זמן כל כך.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
סכום הוגן הוא סביב ה 50-70 שח מקסימום לעבודה שכזו. האוטו יעמוד על הליפט בדיוק כרבע שעה. להכין קפה עם סיגריה לוקח יותר זמן למכונאי שם.

מאור - אתה באמת בסדר (רציני) אם אילו המחירים שאתה לוקח.

אבל מה לעשות - לא כל עסק יכול להיות גם גמ"ח, ובפרט שמביאים אליו גם את החלפים/חלקים/נוזלים (עליהם הוא גם אמור להרוויח).

לכן - גם לי נראה תשלום של 150-200 ש"ח כסכום סביר.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

אם אתה מחפש לחסוך תעשה לבד. נקודה.

אין איפה לטעות. (במיוחד על פיג׳ו, למרות שאני לא מכיר את ה206)

ידע= מי שמכיר את הרכב יסביר לך, אם לא כמה תמונות יעזרו לנו לעזור לך.

יוטיוב יכול להועיל.

כלים, מי שמכיר את הרכב הזה יגיד לך מה אתה צריך.

זמן, שבת בבוקר, אספרסו כפול ולעבודה.

פתרתי לך את הבעיה, גם למדת גם לא שילמת.

בכסף שהיית צריך לשלם למוסך תלך שישי בערב תתפנק על בירה טובה באיזה פאב, ובעודף תזמין מאיביי דיסק מכונאים לרכב וככה תיכנס בקלות יותר לעסק.

בהצלחה.

לאט לאט אתה תיקח על עצמך עבודות יותר מסובכות ברכב וככה תהנה יותר.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

מאור אתה לצערי קצת לא מחובר למציאות.

גם מוסך סופר דופר הוגן לא יקח לך על החלפת שמן ונוזל קירור רק 50 ש"ח מהסיבה הפשוטה שאחרי תשלום מע"מ, מס הכנסה, משכורת לעובדים, ארנונה, מים, חשמל וכו' מה 50 ש"ח האלו ישארו בכיס של בעל המוסך אולי 10-20 ש"ח ובשביל הסכום הזה פשוט לא שווה להתעסק.

גם אם זה רק רבע שעה. (מה גם שזה לוקח קצת יותר זמן אם סופרים מרגע כניסה למוסך עד רגע העזיבה).

פורסם

לנסוע למוסך, להמתין שיקבלו אותך, לחכות שיתחילו ואז שיסיימו, ופתאום יש להם הפסקת צהריים באמצע, להקשיב לאיזה קשקוש של המוסכניק על כמה שיצא איתך גבר, לשלוח יד לכיס ולחזור הביתה.

תאמין לי שבבית יקח לך פחות זמן.

פורסם
מאור - אתה באמת בסדר (רציני) אם אילו המחירים שאתה לוקח.

אבל מה לעשות - לא כל עסק יכול להיות גם גמ"ח, ובפרט שמביאים אליו גם את החלפים/חלקים/נוזלים (עליהם הוא גם אמור להרוויח).

לכן - גם לי נראה תשלום של 150-200 ש"ח כסכום סביר.

אני לא גובה ולו אגורה אחת על העזרה לאנשים פה ויכולים להעיד על כך לא מעט חברים פה. אני רק אומר שבשביל לבצע החלפה של שמן ופילטר שמן אין הצדק לשלם סכומים שכאלה.

פורסם
מאור אתה לצערי קצת לא מחובר למציאות.

גם מוסך סופר דופר הוגן לא יקח לך על החלפת שמן ונוזל קירור רק 50 ש"ח מהסיבה הפשוטה שאחרי תשלום מע"מ, מס הכנסה, משכורת לעובדים, ארנונה, מים, חשמל וכו' מה 50 ש"ח האלו ישארו בכיס של בעל המוסך אולי 10-20 ש"ח ובשביל הסכום הזה פשוט לא שווה להתעסק.

גם אם זה רק רבע שעה. (מה גם שזה לוקח קצת יותר זמן אם סופרים מרגע כניסה למוסך עד רגע העזיבה).

לא היתכוונתי למוסכים מורשים בוקי. ישנם מוסכי מידרכה שזה המחירים שהם ייגבו ואני גם מכיר כאלה רק לא באיזור של פותח השירשור.

פורסם

מאור, אני מבקש בכל לשון של בקשה לא להמליץ יותר לאנשים להשתמש בשרותים של מוסכי מדרכה, לא להביא מחירים משם ולא להפנות אנשים לשם.

מדובר בעבירה על החוק, שמזיקה לענף כולו, למשק המדינה וגם לתחביב שלנו, ואני לא מעוניין לתת יד לתופעה הזו על גבי הפורום.

רוצה לטפל ברכב - טפל במוסך חוקי או טפל לבד אם אתה יודע מה אתה ועשה ולא מדובר במכלול בעל משמעות בטיחוטית קריטית.

פורסם
מאור, אני מבקש בכל לשון של בקשה לא להמליץ יותר לאנשים להשתמש בשרותים של מוסכי מדרכה, לא להביא מחירים משם ולא להפנות אנשים לשם.

מדובר בעבירה על החוק, שמזיקה לענף כולו, למשק המדינה וגם לתחביב שלנו, ואני לא מעוניין לתת יד לתופעה הזו על גבי הפורום.

רוצה לטפל ברכב - טפל במוסך חוקי או טפל לבד אם אתה יודע מה אתה ועשה ולא מדובר במכלול בעל משמעות בטיחוטית קריטית.

מצטער אם הכעסתי בוקי אך אני מדבר על מוסכים שמשלמים מיסים כחוק ועם כל האישורים ולא מוסכים שעובדים בחצר הבית כי כאלה אני באמת לא מכיר ואני גם לא ישלח אף אדם למוסך שאני יודע שאין לו את הגושפנקה להיות מוסך ובטח לא למוסך שלא ייקח אחריות למעשיו.

• תוכן חדש...