Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אמורה לעלות החלפה של שמן מנוע פלוס מים ירוקים לרדיאטור בהנחה שאני מביא את החומרים?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תלוי. יש לך ג'ק, בוקים, וelbow grease?

עכשיו ברצינות, אתה שללת את המוסכים המורשים, כי הם בחיים לא יעשו עבודה בלי למכור את החומרים גם כן. אני מניח שבמוסך רגיל יקחו ממך שעת עבודה וזהו.

פורסם
תלוי. יש לך ג'ק, בוקים, וelbow grease?

עכשיו ברצינות, אתה שללת את המוסכים המורשים, כי הם בחיים לא יעשו עבודה בלי למכור את החומרים גם כן. אני מניח שבמוסך רגיל יקחו ממך שעת עבודה וזהו.

תקן אותי אם אני טועה אבל לא מדובר על בין 15-20 דק עבודה בלחץ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
עם כוס קפה 20 דקות מקסימום. מהיכן אתה בארץ?

זמין באיזור רחובות-לוד-ת״א

פורסם
לי היו לוקחים 50 להחלפת שמן מנוע+פילטר שמן.

איפה ? כי בינתיים בבדיקה בשתי מוסכים ביקשו איזור ה200 שקלים.

פורסם

זה סביר לגמרי אם תיקח תעריף שעתי של מוסך מציע לך לנסוע לממולצי פורום צרפתיות זה לא רכבים שכדאי שאנשים בלי ידע יגעו בהם,

יש מצב שמוסך גם יגלה תקלה שלא ראית.

פורסם

200 שח להחלפה של שמן ופילטר שמן וריענון נוזל קירור זה פשוט גניבה. הייתי מציע לך להגיע לאיזור שלי שאבצע לך את זה בחינם וגם תלמד על הדרך אבל זה מעט צפונה ממך כך שעל הדלק זה לא יישתלם.

פורסם
זה סביר לגמרי אם תיקח תעריף שעתי של מוסך מציע לך לנסוע לממולצי פורום צרפתיות זה לא רכבים שכדאי שאנשים בלי ידע יגעו בהם,

יש מצב שמוסך גם יגלה תקלה שלא ראית.

תעריף שעתי זה סביר . אנחנו מדברים על 20 דק עבודה .

פורסם

אני לא יודע איל בדיוק הולכים להחליף לך נוזל קירור, אבל החלפה נכונה לוקחת יותר מ 20 דקות.

לאחר מילוי נוזל וניקוז אוויר צריך להניע ולהמתין עד שהמנוע מגיע לטמפ' עבודה.

לבדוק שמאוורר מנוע נכנס לפעולה הזמן.

אולי המערכת מוזנחת וצריכה שטיפה? זה עוד זמן. בכל מקרה מומלץ לשטוף, יכול להיות שיבקשו על שטיפה תוספת מחיר.

כמובן שאם לא עושים את כל זה, אפשר לסיים גם בפחות מ 20 דקות.

פורסם
200 שח להחלפה של שמן ופילטר שמן וריענון נוזל קירור זה פשוט גניבה. הייתי מציע לך להגיע לאיזור שלי שאבצע לך את זה בחינם וגם תלמד על הדרך אבל זה מעט צפונה ממך כך שעל הדלק זה לא יישתלם.

מאור.יש שעתון למוסך,מסכים איתך שזאת עבודה לא מסובכת במיוחד למי שיודע אבל עדיין, אי אפשר לצפות ממוסך שאתה מגיע אליו עם חומרים שלא ירוויח מהעבודה.

מהו לדעתך סכום הוגן?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי 200 ש"ח כולל מיסים לעבודות האלה זה סביר לחלוטין, כשאתה מביא את החומרים.

אמנם כחבר, אתה מציע לעשות לו את זה בחינם וזה מעשה יפה מאד, אבל במוסך עבודה כזאת כנראה תתפוס ליפט אחד, כלומר זה פחות לקוח פוטנצאלי אחר, וגם יש למוסך הוצאות של העסק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איפה ? כי בינתיים בבדיקה בשתי מוסכים ביקשו איזור ה200 שקלים.

במוסך שמכירים אותי בבת-ים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
במוסך שמכירים אותי בבת-ים.

אתה יכול לגרום לזה שיכירו אותי גם?

• תוכן חדש...