Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקץ לצפייה ישירה - PopCornTime

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התוכנה עובדת מצוין, רק שלפעמים יש ירידות פריימים או פריים שלא במקום (אני רואה תמונה קופצת מסצנה קודמת או שנייה קדימה).

למישהו יש פתרון לבעיות הללו?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כנראה שרק אני לא מצליח לראות בתוכנה שום סרט.

התרגום לא עולה לי, הפריימים נתקעים כל הזמן, אי אפשר לראות ככה סרט.

והאינטרנט שלי מהיר ומוריד את הסרט על 2-2.3MB והמחשב גם לא נראה לי כל כך בעייתי.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

שוחררה 0.3.1 לפני כמה שעות. הפיצ'ר הכי מעניין שם:

UOPlX0m.png

ניתן לשנות את תיקיית ה TEMP (חיוני למי שיש SSD) וניתן לשמור קבצים שירדו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בשביל מה לכוון את זה ל SSD מלכתחילה? כתיבה\קריאה מיותרים שאפשר לכוון לכונן אחר שיש לך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כי הssd יותר מהיר ולשם זה קניתי אותו. התוכנה הזאת מייצרת קבצים זמניים בגודל מטורף ועד עכשיו לא נתקלתי בבעיה שהטמפ היה על הssd

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי בעיה .

עידכנתי את הפופקורן לגירסה 0.4.2 הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להזרים אותו לנגן VLC (בגירסה הקודם זה כן הצליח לי)

זה מה שרשום לי "לא ניתן לפתוח את הקלט שלך:הכתובת הבאה לא נפתחה על ידי VLC 'http://127.0.0.1:8888'. יש לעיין ביומן לקבלת פרטים."

ועוד שאלה מה הקטע של לשמור את הקבצים אם אחרי שהסרט נגמר הקובץ נמחק אוטומטית?

פורסם
בשביל מה לכוון את זה ל SSD מלכתחילה? כתיבה\קריאה מיותרים שאפשר לכוון לכונן אחר שיש לך.

הכוונה שאפשר יהיה לכוון את זה למקום אחר - למי שיש SSD , כנראה שהוא יחסית קטן, ואין שם מקום מיותר, ועדיף שישמור את הסרטים במקום אחר.

פורסם
יש לי בעיה .

עידכנתי את הפופקורן לגירסה 0.4.2 הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להזרים אותו לנגן VLC (בגירסה הקודם זה כן הצליח לי)

זה מה שרשום לי "לא ניתן לפתוח את הקלט שלך:הכתובת הבאה לא נפתחה על ידי VLC 'http://127.0.0.1:8888'. יש לעיין ביומן לקבלת פרטים."

כאשר הסרטון בפופקורן מופעל לחץ על SHIFT + U ומשם ב VLC העתק הדבק כמו שאתה יודע....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

זה רושם לך את אותה ההודעה?

לכל סרט כאשר אתה נכנס אליו ועושה את התהליך (shift+U) צריך להופיע כתובת אחרת, האם זה משתנה?

מעבר לזה אני לא מכיר דרך אחרת....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...