Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו משתמש בשירות של GET TAXI ויכול לתת חוות דעת

ohanaohad
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן!

בתור עצמאי הנותן ביקורי בית רפואיים ומתנייד ממטופל למטופל באמצעות רכבי - אין לי איך להגיע למטופליי בעקבות השלילה שזכיתי לה עקב מהירות.

אני מחפש כמה ימים אחר פתרון זול ויעיל אשר אוכל להמשיך את עיסוקיי ואמשיך לתת מענה למטופליי.

חשבתי על:

1. שימוש בשירות של נהג פרטי (אחד ממכריי) תמורת סכום של כ-30שח לשעה, עשיתי חשבון שכפול 10 שעות זה יוצא 300 שקל ליום, לא זול, לא משאיר אותי עם רווח גדול, בטח לא בשביל 10 שעות עבודה, שלא נכליל את הדלק בכל הסיפור הזה,הבלאי על מכוניתי, הביטוח שצריך להפעיל בשבילו והסכנה לתאונה שזה עוד כאב ראש שיגזול ממני בערך כל הסבלנות שנשארה מהתסכול שאין לי רשיון.

בנוסף, יתבזבז לי עוד "זמן" אם נניח אני מתעכב אצל המטופל או אם יש לי משמרת באמצע היום בביה"ח, מה שבעצם אצטרך לשלם לו על זמן שאני נמצא בביה"ח כמה שעות ובסיום המשמרת אני מעוניין לקחת כמה מטופלים עד הערב.

2. עשיתי סקר שוק מול תחנות מוניות מקומיות, הוצעה לי הצעה של 400שח ביום והשירות מוניות שלי מ8 עד 20, בחישוב מהיר של 5 ימי עבודה בשבוע זה יוצא 8000שח בחודש רק הוצאות על מוניות, זה מ-מ-ש הרבה, בנוסף אין לי צורך ב12 שעות מלאות, יש ביטולים, ויש ימים בשבוע שאני בכלל נמצא במשמרת ביה"ח כמעט יום שלם, ההסדר מול המונית הוא גלובאלי ואותם לא מעניין יום פחות יום יותר.

3. שמעתי על שירות בשם גט-טקסי, עד כמה זה אמין? כמה זה ישתלם לי? כמה זה יעיל מבחינת זמנים? מאד חשובים לי הזמנים, עם רכבי תזמנתי 15-30דק' בין ביקור בית לביקור בית (תלוי במיקום - חיפה\קריות) ואני מעוניין לשמור על מצב קיים על מנת שאוכל להכניס כמה שיותר מטופלים ביום עבודה ושהזמן לא יתבזבז לי על המתנות מיותרות.

מכיוון שהנסיעות יחסית קצרות, 5-8קמ בין בית לבית, אני בונה על תשלום של סביב 25-30שח לכל הזמנה (אולי פחות), האם כך הדבר?

עוד אלטרנטיבות?

אוטובוסים לא בא בחשבון, לא יעיל בכלל, זמן המתנה של חצי שעה-שעה בין מטופל למטופל.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי ohanaohad
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעיון טוב רק ש:

א. עיקר העבודה זה חיפה, עליות וירידות= זולל אנרגיה.

ב. יש גם קריות, נסיעה של כ15קמ.

3. אני מסתובב עם 2 תיקים, מזון + ציוד עבודה, לא גדולים, אבל לא משהו שאפשר לשים על הגב ולנסוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא רואה איך אופניים חשמליים פותרים משהו.

עשר שעות, עם הערכה לכחצי שעה בין טיפול לטיפול, נניח טיפולים של שעה? בערך 6 מטופלים ביום של עשר שעות.

כלומר, לפי הערכה של 5-8 ק"מ מאחד לשני - 30-42 ק"מ, לא כולל נסיעה למטופל ראשון וחזרה הביתה.

נסיעות בחיפה - עליות.

נסיעה לקריות - כביש מהיר.

ציוד על הגב.

קיץ.

אני לא הייתי רוצה מסאז' מבחור מיוזע ומסריח, ולהוסיף מקלחת לפני כל טיפול זה בטח לא ראלי.

מה חתימה? תתפשטי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש מידי פעם בגטקסי ולא ממש הבנתי את השאלה שלך.

גטקסי זה בדיוק כמו להתקשר לתחנת מוניות ולהזמין מונית, רק בלי שיחת טלפון ובצורה הרבה יותר מודרנית. לפעמים לוקח למונית דקה להגיע אליך כי היא 50 מטר ממך ולפעמים 30 דקות כי זאת שעת עומס של ערב חג.

בסוף, המחיר שאתה משלם הוא מחיר של נסיעה רגילה במונית. גם הזמן הוא זמן הנסיעה הרגיל במונית. אפילו כלי התחבורה שמגיע אליך הוא מונית רגילה, לפעמים מרצדס ולפעמים קיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי באיזור ובעומס.

במרכז תל אביב השירות שלהם מעולה. בין דקה בשעות מתות עד 5 דקות בשעות השיא ויש לי מונית מתחת למשרד.

זה לא אומר כלום לגבי האיזור בו אתה נמצא, אתה צריך לעשות בירור מקומי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה בגדול, זה האם ניתן לסמוך על השירות הזה כאמין וכאחד שלא יבזבז לי את הזמן, אני קובע עם מטופל בשעה X, ולוקח מרווח ביטחון של 10דק' בין השעה שקבענו בפועל, האם השירות יהיה מדויק? אין לי זמן לבזבז ולחכות למונית שתגיע.

מה לגבי עלויות? לא נסעתי במוניות כבר שנים, האם ניתן להסיק שנסיעה במרחק של 5-8 ק"מ בתוך העיר, לא תעלה על 30שקל?

אוהד.

*העיר היא חיפה*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכדי לסבר את האוזן - נסיעה עירונית של 5-6 ק"מ בתעריף לילה, עם תנועה סופר-דלילה, מגיעה בכיף ל 60~ ש"ח. אם לא תסגור עם הנהג/ים על "פיקס מחיר", אתה תגיע בקלות לסכומים של שלוש ספרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השירות הוא אחלה אבל לפעמים נשלחים אליך נהגים שכנראה עברו בסביבה ובכלל לא מכירים את האיזור.

לאחרונה נסעתי עם נהג שלא ידע להגיע מגני התערוכה לתחנת רכבת בארלוזרוב. עשה יותר מדי סיבובים ובזבז לי זמן וכסף.

זה קרה לי מספר פעמים.

הנהגים של גט טקסי - קשה לסגור איתם פיקס פרייס כי הם מחוייבים לכל מיני דברים מול החברה האם וגם עושים להם ביקורות בלי סוף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2. עשיתי סקר שוק מול תחנות מוניות מקומיות, הוצעה לי הצעה של 400שח ביום והשירות מוניות שלי מ8 עד 20, בחישוב מהיר של 5 ימי עבודה בשבוע זה יוצא 8000שח בחודש רק הוצאות על מוניות, זה מ-מ-ש הרבה, בנוסף אין לי צורך ב12 שעות מלאות, יש ביטולים, ויש ימים בשבוע שאני בכלל נמצא במשמרת ביה"ח כמעט יום שלם, ההסדר מול המונית הוא גלובאלי ואותם לא מעניין יום פחות יום יותר.

תסגור עם התחנות תשלום לפי שימוש, אני דיי בטוח שלפחות אחת מהתחנות תסכים לזה.

תכוון מראש לתחנות בגודל בינוני, לגדולות אתה סתם כאב ראש, והקטנות לא יתנו לך מענה מלא כל הזמן ובכל האיזור.

תחפש כאלה שבפרסומים שלהם עובדים עם מוסדיים, הם יהיו מוכנים יותר להסתדר איתך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה בגדול, זה האם ניתן לסמוך על השירות הזה כאמין וכאחד שלא יבזבז לי את הזמן, אני קובע עם מטופל בשעה X, ולוקח מרווח ביטחון של 10דק' בין השעה שקבענו בפועל, האם השירות יהיה מדויק? אין לי זמן לבזבז ולחכות למונית שתגיע.

מה לגבי עלויות? לא נסעתי במוניות כבר שנים, האם ניתן להסיק שנסיעה במרחק של 5-8 ק"מ בתוך העיר, לא תעלה על 30שקל?

אוהד.

*העיר היא חיפה*

תוריד את האפליקציה לטלפון שלך, זה חינם.

תפעיל אותה מידי פעם ותבדוק כמה זמן לוקח למונית להגיע אליך. בלי הזמנה, גם זה חינם.

אם אתה רוצה שאני אעשה זאת במקומך, אעשה זאת בשמחה. אבל אני לא עובד בחינם.

לגבי המחיר - 30 ש"ח יביאו אותך למרחק של 1 עד 1.5 קילומטר במקרה הטוב, "בלי מונה" וגם בלי חשבונית. ואם זה העסק שלך אז בלי חשבונית זה גם בלי הוצאה מוכרת, לא טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשכור קליניקה ותזמין את המטופלים לשם.

ייצא לך יותר זול ממוניות ותוכל להכניס יותר מטופלים כי אתה לא שורף זמן בנסיעות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לגבי שילוב בין אופניים חשמליות מתקפלות לבין מוניות? מרחקים ארוכים כמו חיפה-קריות תקפל את האופניים ותכניס לבגאז של המונית. למרחקים קצרים אתה תחסוך את העלות הגבוהה של המונית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...