Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה antipollution fault בפיז'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה יש לי פיז'ו 2002 אוט', לאחרונה נדלקה לי נורת checke engine ומופיעה לי התקלה הנ"ל.

אינני יודע מה פירוש התקלה ולא מצאתי בספר רכב התייחסות קונקרטית לתקלה הנ"ל. כל שאני יודע הוא שהעמסתי על הרכב יותר מדי ונסעתי נסיעה ארוכה. (המנוע לא התחמם)

יש לציין שאני נוסע עם האוטו כרגיל ולא רואה שום שינוי בנסיעה.

אשמח לקבל הכוונה והדרכה.

בברכה.

פורסם

גם לי היתה את אותה התקלה ב סיטרואן c 5לאחר בדיקה בסורק תקלות נמצא כי שסתום e g r לא תקין ולאחר החלפת השסתום ואיפוס התקלה לא חזרה

פורסם

שלום וברכה ניגשתי למוסך לבצע בדיקת מחשב, התגלו בעיות בעיות בחיישן כמות אויר, חיישן שעל סעפת הפליטה, חיישן שעל הממיר ובמצערת. המכונאי אמר שייתכן שהמצערת משפיעה על החיישנים והבעיה היא במצערת. לשאלתי האם החיישנים שרופים הוא ענה שלא.

האם עליי להחליף את כל הבית מצערת? מה המחיר פחות או יותר?

דרך אגב, עשיתי גם טיפול 10,000 והבעיה עודנה קיימת (האם עליי לאפס את המחשב או לנתק את המינוס מהמצבר במידה והבעיה נפתרה בטיפול?)

הבדיקה עלתה 100 ש"ח האם המחיר סביר?

תודה רבה

• ספונסר פורום
פורסם

טיפול 10,000 לא פותר תקלה במצערת, ככה אם ציפית שהטיפול יפתור לך את התקלה זה לא יקרה. לעומת זאת יכול להיות שטעות שעשית בטיפול גרמה לתקלה הזאת להירשם, יכול להיות.

איזה דגם מנוע יש לך ב-307? זה 1.6 ליטר או 2.0 ליטר? אתה יכול לרשום את קוד המנוע שמופיע ברישיון, זה מאוד יכול לעזור.

• ספונסר פורום
פורסם

ישנן תקלות רבות ושאינן קשורות אחת לשניה.אם יש תקלה בחישן אויר או במצערת אז בטוח שהיו תופעות מורגשות בנסיעה.אני מציע לאפס את כל התקלות במחשב וליסוע עם הרכב ולראות איזה מבין התקלות חזרה ולטפל נקודתית בבעיה.

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

טיפול 10 נעשה לאחר שקרתה התקלה.

המנוע הוא 1.6 דגם: 10fx2j1220082

היום התחלתי להרגיש סימנים שאולי יכולים להוביל למקור הבעיה: כשמניעים בבוקר הטורים לא יציבים. ובנוסף לפעמים כשעוצרים עצירה פתאומית וכיוב' הרכב מתכבה.

אשמח לעזרה

פורסם

ניסו לעזור לך אבל אתה מתעלם. כמו שמוסך גבע הציע, בצע איפוס תקלות ולאחר מכן חזור לסריקה חוזרת.

שים לב שגבע מציע איבחון תקלות במוסך ללא תשלום.

פורסם

בכל מקרה עדכן כאן גם אחרי האבחון חוזר, ריבוי התקלות שרשמת קודם לא נשמע הגיוני.

פורסם

זאת תקלה כללית שקשורה למערכת ניהול מנוע . במצב הזה יהיו לך ביצועי מנוע ירודים . אם ביצעו את הדיאגנוסטיקה עם המכשיר של פיג'ו , על כל תקלה צריך להיות רשום אם היא קבועה , או מופיעה מדי פעם .בכל מקרה עדיף למחוק את כל התקלות , ואז לראות איזו מהן מופיעה שוב .

לפעמים התקלה הזאת תופיע גם כשאין שום תקלה עם שום חיישן , למשל אם יש חור בסעפת היניקה או באגזוז .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עברו חודשיים ויותר מאז התקלה שתיארתי בתחילת השרשור. מאז התקלה נעלמה כאילו לא הייתה וכבר הספקתי לשכוח ממנה. אולם לפני ימים אחדים האוטו התחיל לגמגם לאחר ההנעה למשך כמה שניות עד שמתייצב. הערב נדלקה לי נורת צ'ק אנג'יין עם תקלה בממיר הקטליטי. הרכב עדיין נוסע אבל מגמגם הרבה יותר ממה שהיה לפני כמה ימים.

שאלתי היא האם יש קשר בין הבעיה שהייתי לי בתחילת השרשור לבין זו. ובנוסף האם אלו סימנים שהממיר סיים את חייו ועליי להחליפו.

בברכה.

• תוכן חדש...