Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם ניתן ללמוד את התואר הנ״ל ולעסוק בתחום כשיש רישום משטרתי (ללא הרשעה) שנסגר עקב חוסר עניין לציבור? או שמא הדבר מהווה אות קין בפני לימודים אקדמיים, ואי יכולת לעסוק בתחום בשל כך? אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור בעיניין

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אני לא מבין בתחום יותר מדי. הדבר היחידי שאני יודע זה שאיתמר בן גביר הוא עורך דין, ולו לא חסר הרשעות או תיקים פתוחים במשטרה.

יכול להיות שהתיק או הר"פ יהוו בעיה בעיסוק בתחום אחר כך (קבלה לסטאז ואחר כך קבלה למשרד).

בכל מקרה שיהיה בהצלחה

פורסם

בקשר לרישום בלשכת עורכי הדין, אתה מצרף לבקשה מסמך בו אתה מוותר על החיסיון שלך ומאפשר להם לבצע שאילתה אודותיך, בסוף ההתמחות לפני המבחנים

בנוגע לתואר עצמו? אני לא רואה בעיה. באתר האינטרנט שלהם ישנו מוקד מתמחים שלבטח יענה על שאלותיך בוודאות.

M-TECH E46

פורסם

אין רישום פלילי ואין הרשעה! אלא רישום משטרתי בלבד

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם (נערך)

לפות"ש:יש הבדל גדול בין רישום פלילי למרשם פלילי. רישום פלילי - עבירה עליה נשפטת (ללא חשיבות לכך האם הורשעת או לא).ברוב המקרים אם אין לך רישום פלילי, לא צריכה להיות שום בעיה ברבלה ללימודים\עבודה

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

בתכלס זה די נתון לשיקול דעתה של הלשכה, ייתכן שיתקבלו אנשים עם עבר פלילי וייתכן שלא.

נסה לפנות ללשכה ולשאול אותם.

לבחור למעלה, זה שיש הבדל, זה לא רלוונטי.

יש אנשים שלא הורשו לעשות התמחות ו/או שנפסל להם הרישיון אחרי שגילו שהעתיקו באחת הבחינות ו/או בהגשת עבודה.

עם כל הכבוד, זה הרבה פחות חמור מלבצע עבירה כזו או אחרת.

מנגד, יש לא מעט עורכי דין שאני מאמין שהנסיבות הובילו אותם לפגישות עם המשטרה ויש להם עדיין רישיון.

עריכה אחרונה על ידי HeyHey
  • תוכן חדש...