Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב לבן 17 - 30-40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בן 16 ועשרה חודשים ועוד חודשיים אני מסיים את המלווה בוקר הראשון,

כיום בבית יש לנו 2 רכבים - דייהטסו סיריון 2007 (שעליו אני נוהג) והונדה סיוויק 2014 (לא נוהג לצערי).

בעקרון אני לא דתי אבל מסיבות דתיות ההונדה סיוויק לא נוסעת בשבת, אני רוצה ליסוע בשבת לים עם חברים שלי (גר בירושלים) וכדומה וזה אחד מהשיקולים של קניית רכב נוסף. (חוץ מהשיקול של התניידות בבוקר.

בקרוב אחי הגדול משתחרר אני מתגייס חצי שנה אחרכך בערך ככה שהרכב אמור להמשיך לאחי הגדול.

התקציב הוא פחות או יותר 40 אלף שקלים (כולל יישור קו)

בעקרון הרכב אמור ליסוע לבית ספר בחזרה יום יום, ובנסיעות פה ושם בממוצע 20-22 קילומטר ביום רגיל.

כמה נקודות לגבי הרכב:

חשוב שיהיה יפה מבחינה חיצונית (לא אומר שיהיה בר רפאלי אבל שאני לא יתבאס שאני בא להיכנס אליו)

שנתון גבוהה

מנוע חזק (לא פורש אבל שתיהיה חווית נסיעה.

שלא יזלול דלק (אני אמור לדאוג לדלק של האוטו).

ושיהיה יחסית מודרני (מבחינת צג ומכוונים למרות שזה לא חובה).

אין לי בעיה שיהיה ידני אבל גם אוטומט מתקבל על הדעת.

שיהיה מרווח יחסית.

שהביטוח שלו לא יגרום לי לחורים בכיס.

נוחות נסיעה ממוצעת.

עדיף שיהיה מאובזר כמה שיותר (ממש לא חובה)

כמה נקודות של אבא שלי:

אמינות גבוהה שאני לא יצטרך לבקר במוסך כל יומיים, וגם שאם יוצא לבקר שהטיפולים לא יהיו יקרים.

- צרפתיות מחוץ לעיניין (נגד זה בכל המובנים)

- מעדיף יפניות

- מעדיף משפחתיות למרות שהוא פתוח בעיניין הזה.

-מעדיף מנוע 1600 ולא יותר בגלל צריכת דלק.

ק"מ לא גבוהה.

הכיוונים שנבדקו עד עכשיו

טויוטה קורולה 2006-2007

טויוטה קורולה 2008

מאזדה 3 2008-2009 (למרות שהוא פחות בעד בגלל צריכת דלק גבוהה.

תודה רבה לכם!!

פורסם

אולי זה רק אני אבל יש לך המון דרישות שמנתגשות אחת בשניה

מצד אחד רוצה אוטו חזק ומהנה מצד שני חסכוני בדלק עד מנוע1600

רוצה אוטו חדש יחסית אבל עם ביטוח זול, אוטו חדש מייקר את הביטוח במיוחד שאתה נהג חדש

לפי דעתי אתה דורש יותר מידי מרכב , קשה לי להאמין שיש רכב שכולל את כל מה שביקשת , העצה שלי לרדת מעט במחיר לאיזור ה25 אלף תוכל למצוא רכב טוב יחסית משנים 2003-2006

וכך ישאר לך יותר כסף לדלק ביטוחים ותקנה אוטו קצת פחות חסכוני יותר חזק ומהנה.

בקשר לעיניו על הצרפתיות סטיגמה נטו בגלל ירידת ערך גבוה תוכל למצוא רכב יחסית חדש שיתן לך יותר מיפנית ישנה יותר , הכל תלוי ביחס שהרכב קיבל

פורסם

אם אתה יכל להמשיך להתנייד עם הסיריון,הייתי מוותר על רכישת רכב נוסף.

אם נעזוב רגע עניין של יישור קו,הביטוח לקבוצת הגיל שלך מרקיע שחקים ועלותו היא כפול אם לא יותר בהשוואה לנהג מעל גיל 24 למשל.

רכב חזק ומהנה יכול להיות הונדה/מאזדה 3 ספיריט אבל שוב מחירי הביטוח ... אאוץ' -באיזור ה-8K בשנה (המחירים הם מניסיון רע לפני 3 שנים כאשר אחי הקטן קיבל רישיון ,הייתה חלנו סיוויק שהוחלפה במאזדה ובשתיהן ההצעות היו יקרות מאוד.החלטנו להוסיף עוד נהג לביטוח הרכב במקום לרכוש עבורו רכב נוסף שיבלה במוסכים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מתיחה קטנה של התקציב מביאה אותך לקיה פורטה 2009.

שם תקבל כמעט את כל מה שרשמת.

אבל, הביטוח עולה בסביבות ה8000-12000 לנהג חדש (מקיף).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה לא יכול לבקש את כל הדברים שכולם רוצים באוטו ולצפות לקבל המלצה שרלוונטית אליך (ז"א, אתה יכול, אתה פשוט תקבל המלצה כללית).

רכב חזק בד"כ לא יהיה חסכוני

רכב אמין (במיוחד יפני) בד"כ יגיע משנתון נמוך יותר

וכן הלאה לבערך כל הבקשות שלך

עדיף שתדרג את הדרישות לפי סדר חשיבות, כי בחיים צריך להתפשר (גם אני רוצה רכב חזק אמין חסכוני בטיחותי יפה ב40K יד 1 פרטי ממהנדס, אבל אני יותר ריאלי)

ודבר אחרון -

הילד גבוה, הילדה גבוהה !!!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...