Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום התקנתי מערכת לרכב אצל בנאדם מקצועי שעשה את ההתקנה.. אחרי כמה זמן החלטתי שהסאונד לא לטעמי והתחלתי לשחק עם המערכת גם עם הרדיו דיסק וגם עם המגבר הכל היה טוב ויפה עד ששמתי לב שכל פעם כשאני נועל או פותח את הרכב כשאני בתוכו והמערכת פועלת יש רעש של קצר חשמלי מהרמקולים ותאורת הפנים של הרכב נכבת ונדלקת במהירות כאילו היה קצר חשמלי בכל הרכב..

בנוסף לא יודע אם קשור באוטו זמן פלוס מינוס הרכב שלי התחיל להעביר חשמל סטטי כזה כשיוצאים וסוגרים את הדלת ומתחשמלים..

רכב סיאט איביזה 2012 מערכת זה קומפוננטים מקדימה מגבר סאב ורדיו דיסק dvd

אשמח מאוד לרעיונות לפתירת התקלה תודה.

פורסם

תוודא כי חיווט הרמקולים לא נוגע בגוף (מתכת) הרכב.

תוודא שחיווט פלוס או רימוט במגברים, יחידות ראש - לא נוגע בגוף הרכב.

תוודא שאין לך קצוות חיווט אשר גילית מהם את הבידוד - חשופים.

אבל עצם העובדה שהגעת למצב רשלני בו אתה יוצר בעיה מסוג זה ע"י עבודה עצמאית אומר שאתה כנראה עדיין לא מנוסה מספיק ולא רכשת את הידע הדרוש בכדי לעשות עבודה שכזו ללא השגחת מקצוען.

בבקשה, אל תיעלב.

מציע לך לגשת למקצוען ובמידה ואתה רוצה לעשות את העבודה בעצמך, בקש ממנו ללוות אותך בזמן ביצוע התיקון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה על העזרה.. כן אני לא מקצוען אבל אני עושה את זה בתור תחביב כמו רוב האנשים פה אני מניח. יש לי עוד מה ללמוד אני בטוח אבל עצם העובדה שזה יעסיק אותי ואני יפתור את הבעיה בעצמי זה מה שאני רוצה לעשות.. מקווה שאני לא ישרוף כלום בדרך.. ושוב פעם תודה על העזרה

פורסם

תחשוב טוב לפני שאתה מוצא את עצמך עם חיישנים, פיוזים, מחשבי רכב שרופים.

אפשר גם ללמוד בצורה בטוחה, בלי להסתכן בלהרוס משהו שעולה אלפי שקלים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין ספק שאתה צודק אבל אני לא נכנס לעומק העניין אני רק בודק את החיווט כמו שאמרת שלא נוגע בגוף הרכב ואני מקפיד שהמגבר והכל יהיה כבוי בין ניתוק כבל לחיבור שלו אם אני לא יצליח כמובן שאני יפנה למתקין מקצועי חוץ מזה שלפני כל פעולה שאני יעשה אני יקרא פה בפורומים כל מה שצריך לעשות לפי הכללים.. בכל מקרה יש לי שאלה.. כשאתה אומר שהחיווט לא יגע בגוף הרכב זה כולל גם את הבידוד של החיווט כלומר אם הכבלים עוברים ושום חלק שלהם לא חשוף הם עדיין לא צריכים לגעת בגוף הרכב אי שאתה מתכוון לקצוות שלהם??

פורסם

הבידוד הוא לא מוליך ולכן זו לא בעיה.

תנתק את הפיוז הראשי של כבל הכוח הראשי של המערכת לפני שאתה מתחיל לגעת בחיווט.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...