Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכידוע המוכר צריך לבדוק מאיזו ארץ מגיע הקונה והיכן הוא מתכוון להשתמש במכשיר?

יש מצב שהוא יודע, הרי הוא בעצמו מישראל

q1VAKsB.png

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

נניח שידע. האם תפקידו של המוכר לבדוק מהיכן הקונה הפוטנציאלי והיכן הוא מתכוון להשתמש במכשיר?

שים לב שהמוכר (ככה"נ אחרי שזיהה שכתובת המשלוח בישראל) עדכן את הקונה בעניין (למרות שלא חייב. למעשה אין לי מושג למה).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

כן אבל הוא עדכן אותו בקטע של "דרך אגב, זה CDMA, משקולת נייר בישראל, אה-או אה-או נדפקת, אני לא מוכן לבטל ואני בכל מקרה אשלח לך! חה חה!"

תסכים איתי שלא מדובר פה על עוד מקרה שלקוח ישראלי פותח דיספיוט לא מוצדק נגד מוכר אירופאי..

המוכר יכל בכיף לסגור את זה בלי לשלם אפילו שקל עמלה לאיביי, אבל הוא מנסה לקצץ הפסדים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ההתנהלות של המוכר אכן לא מובנת לי. אבל כשאני צריך לנחש מי יזכה, אני לא רואה שום סיבה שאיביי יחליטו לטובת הקונה. המוכר לא חרג מחובותיו כמוכר.

פורסם

הוא חרג, אבל בשביל הפרוטוקול - שיבקש כן לקבל את המוצר, הוא יראה שזה לא "NEW" והמכשיר עם ROOT משמע המוכר שיקר בנוגע לתיאור המוצר.

פתיחת קייס, איביי יבקשו ממנו להחזיר את המוצר למוכר בהגדרת "לא תואם את תיאור המוצר" בצירוף כל מה שהמוכר הסתיר במידע על המכשיר.

פורסם

כתוב במפורש בתיאור המוצר ROOTED אז אפילו זו לא הוכחה לכלום. תגיד שיש סתירה בין NEW ל ROOTED - אולי, אבל הסתירה היתה קיימת לפני שנתן הצעה.

פורסם

רשום במפורש:

New other (see details)

אני לא כל כך מצוי בהתנהלות באיביי, אבל אני מבין שאי אפשר להפסיד מפתיחת תלונה, אז למה לא בעצם?

יש התנהלות מגעילה של המוכר!

פורסם (נערך)

new other - see details זה בדויוק תיאור הולם למוצר שאיננו חדש באריזה (סתם NEW) ואיננו משומש (USED) אבל משהו באמצע, בהתאם לתיאור שנכתב.

ובתיאור נכתב -

1. לא היה בשימוש

2. עבר ROOT.

לפי דעתי, אין שום בעייה.

מפתיחת תלונה אחת אין מה להפסיד. בתלונה הבאה אחריה היחס אליך עלול להיות שונה. רצוי לפתוח תלונות מוצדקות, עם הוכחות ועם התנהלות למופת מצידך.

בשרשור אחר שלי תוכלו לראות שרכשתי באיביי פריט (זכרון למחשב) בו המוכר לא פרט את הדגם אבל כתב במפורש את המתח - 1.5V, שהסתבר כשגוי, כי למעשה המתח הוא 1.35V והזכרון איננו מתאים לי. עדיין לא פתחתי דיספיוט (נותן צ'אנס למוכר לזכות אותי ללא דיספיוט) אבל אם אפתח, קרוב לודאי שאזכה. אילו לא היה נכתב כלום, סיכויי הזכייה שלי היו קלושים (זו אחריותי לברר אם המוצר מתאים לי ולשאול את כל השאלות לפני שאני משתתף במכירה).

ככה זה באיביי. יש כללים ברורים ופשוטים למדי. "ראש קטן" או תיאור חסר (מה שאתם קוראים הסתרת מידע) אינם לדעתי עילה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

95.2 אחוז ???

רק אני שם לב לזה?

כשאני קונה או מתכנן לקנות מוצר באיביי, הדבר הראשון שאני בודק זה מה המוניטין של המוכר, ובודק בפידבקים השליליים והנטרלים מה רשמו עליו,

במקומך הייתי בודק את הפידבקים השלילים שלו , ואיך הוא הגיב עליהם, זה הדבר הכי בסיסי שצריך לעשות.

אין שום סיבה שלמוכר לא יהיה 99.9 או 99.8 או אפילו 100 אחוז ,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
95.2 אחוז ???

רק אני שם לב לזה?

כשאני קונה או מתכנן לקנות מוצר באיביי, הדבר הראשון שאני בודק זה מה המוניטין של המוכר, ובודק בפידבקים השליליים והנטרלים מה רשמו עליו,

במקומך הייתי בודק את הפידבקים השלילים שלו , ואיך הוא הגיב עליהם, זה הדבר הכי בסיסי שצריך לעשות.

אין שום סיבה שלמוכר לא יהיה 99.9 או 99.8 או אפילו 100 אחוז ,

היה לו 100% פידבק לפני המכירה הזאת

פורסם (נערך)

לא מצאתי משהו שהוא חרג עליו לפי החוקים של איביי,בעיה, ייתכן מאד שזאת הייתה אחריות שלך באמת לשאול אותו,

מצד שני יש לך פה הזדמנות כי אני בטוח שהטלפון הזה לא חדש כפי שצויין,

אם הטלפון מגיע עם פגמים או יש סימני פתיחה על הברגים שלו אז אתה יכול לפתוח קייס שהמוכר שיקר ופה הוא כבר הפר את התקנון של איביי.

עוד בדיקה שאתה יכול לבצע זה לבדוק אם הוא חסום\גנוב בארה"ב יש אתרים שבודקים חינם לפי ה IMEI של המכשיר.

יש איזה סיפור על מישהו שחשב שהוא רכשXBOX (במחיר תואם) כשהוא רק יצא ובסוף הגיע אליו פוסטר של XBOX .

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם
new other - see details

ככה זה באיביי. יש כללים ברורים ופשוטים למדי. "ראש קטן" או תיאור חסר (מה שאתם קוראים הסתרת מידע) אינם לדעתי עילה.

יש לפתוח דיספיוט בפייפל ולהבהיר להטעייה במכירה. 99.9 אחוז פייפל יקבלו את הדיספיוט. כאשר ניתן להחזיר את המוצר- הם לרוב בוחרים באופציה הנ"ל והכסף יוחזר במלואו.

קח בחשבון שיש כללים לפתיחת דיספיוט דרך פייפל.

המוכר לא יצליח להתחמק - הוא גם קיבל פידבק שלילי וגם יחזיר הכסף!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...