Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניחשתם נכון-ישראלי.

קניתי מכשיר S4 . התיאור היה מאוד מתומצת אבל היו בו את הפרטים(שחשבתי)שמספיקים. גקסי S4 מכשיר חדש ,כלל לא היה בשימוש ותמונה

וזהו אני מודה שטעיתי שלא ביררתי פרטים נוספים אבל המחיר קרץ לי ומכירה עמדה לסתיים בעוד חצי שעה אז נתתי ביד (יחיד) וזכיתי. אחרי ששילמתי המוכר כותב לי "אני שולח לך את המכשיר דרך אגב הוא CDMA."

דהיינו אין לי מה לעשות איתו . המוכר טוען כן ניתן לחבר בארץ ,לא הסתרתי שום מידע ,למה לא שאלת. לא מחזיר לך את הכסף שולח לך את המכשיר."

מה אתם ממליצים לעשות?

פתחתי dispute בפיי פאל אם תיאור המקרה ,אבל יש פה קצת בעתיות כי טכנית הוא לא שיקר בתיאור .מה אתם ממליצים לעשות

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה חייב לתת הצעה (ביד) בשביל להתמודד במכרז על הפריט,ואז הזוכה (במקרה של פותח השרשור,הוא עצמו היה לבד) מקבל הודעה שצריך לשלם,וזהו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הנתון הטכני CDMA ,GSM וכו... הוא קריטי ולכן אני חושב שזה פרט מאוד חשוב שהמוכר הסתיר ולא סתם הוא שלח לך אחר כך הודעה בנוסח "כדרך אגב זה CDMA".

תנסה להתקשר לשירות הלקוחות של EBAY עוד היום בערב ולדבר איתם ולהסביר להם שאתה לא מעוניין במכשיר כיוון שלא ניתן להפעילו ושמדובר בחוסר תום לב מצד המוכר, ולולא היה טורח לציין פרט כל כך קריטי לא היית קונה... תציין גם את העניין של ההודעה שהוא שלח לך עם הCDMA שמראה עד כמה המוכר אינו תמים.

בהצלחה

פורסם

אני מציע לנסות לקבל מ"פלאפון" בכתב שלא ניתן לחבר את המכשיר בארץ.

זה יחזק את הקייס.

אם לא בכתב אז בשיחה מוקלטת,

ואז לציין לאיביי בקייס שזה מה שנאמר לך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש לך לינק לדף המכירה?

תראה אם רשום שם על החזרה

גם אם לא צויין במפורש שזאת גרסת המכשיר תעשה פרינט סקרין להוכחה.

בכל מקרה אתה יכול לפתוח קייס באיביי על 'מוצר לא תואם את התיאור' או 'רוצה לבטל רכישה'

בפייפאל אתה גם יכול לבקש לבטל העברה

ואם צריך אז גם להודיע לחברת האשראי.

נראה שהבחור ניסה בכוח להיפטר מהמכשיר, עלק "לא מחזיר לך את הכסף, שולח את המכשיר", כשהמכשיר יגיע (ואחרי שחסמת לו את העברה של הכסף) תבקש ממנו שיבוא בכבודו ובעצמו לאסוף את המכשיר שלו.

אל תשכח לפנק אותו בפידבק שלילי למען יראו וייראו.

פורסם

עם כל הצער שבדבר, אני מבין שהמוכר לא שיקר, והמוצר מתאים לחלוטין לתאור שלו? שלם, קבל את המכשיר, ומכור אותו שנית באיביי - ברווח קטן או הפסד קטן.

אני לא רואה עילה לדיספיוט. המוכר לא הציע למכירה מכשיר לישראלים. מחובתך לברר את ההתאמה של המוצר לצרכיך. הנחת אולי הנחה מוטעית שבגלל שהמוכר ישראלי המכשיר GSM. בעיני איביי אתה קונה שהתחרט ומוכר שעמד בתנאי המכירה.

:turn-l:
פורסם

המוכר טוען טענה שקרית שניתן להפעיל את המכשיר בארץ.

לדעתי זה עשוי להיות המפתח לשכנוע איביי לבטל את העסקה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

האם בתיאור המוצר הופיע איפשהו המילים: "SGH-I545"', "SGH-I545L", "SPH-L720", "SCH-R970", "SCH-R970X", "SCH-R970C" או "GT-I9500"?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
המוכר טוען טענה שקרית שניתן להפעיל את המכשיר בארץ.

לדעתי זה עשוי להיות המפתח לשכנוע איביי לבטל את העסקה.

לא נראה לי כ"כ רלונטי כי זה התרחש (להבנתי) לאחר מתן ההצעה והזכייה. אני גם בספק אם המוכר רמאי (אם היה רמאי היה יכול פשוט לשלוח את המוצר).

:turn-l:
פורסם

האם נתת לו שלילי כזה:

Concealed vital information about the phone.Its a brick.Refuses to refund.

וראשי התיבות של השם שלו: O.L.

אם כן, הבן אדם מנייק, וידע מה הוא עושה.

הוא לא רשם כמעט כלום בליסטינג.

חוץ מזה שיש לו ליסטינג קודם, שלא הצליח למכור, שם פירט על ה-CDMA. ששם רשום שהטלפון בכלל Manufacturer refurbished

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
יש לך לינק לדף המכירה?

תראה אם רשום שם על החזרה

גם אם לא צויין במפורש שזאת גרסת המכשיר תעשה פרינט סקרין להוכחה.

בכל מקרה אתה יכול לפתוח קייס באיביי על 'מוצר לא תואם את התיאור' או 'רוצה לבטל רכישה'

בפייפאל אתה גם יכול לבקש לבטל העברה

ואם צריך אז גם להודיע לחברת האשראי.

נראה שהבחור ניסה בכוח להיפטר מהמכשיר, עלק "לא מחזיר לך את הכסף, שולח את המכשיר", כשהמכשיר יגיע (ואחרי שחסמת לו את העברה של הכסף) תבקש ממנו שיבוא בכבודו ובעצמו לאסוף את המכשיר שלו.

אל תשכח לפנק אותו בפידבק שלילי למען יראו וייראו.

איזה דרך יש לחסום את ההעברה? אני חושב שאחרי שהתשלום יורד הכסף אצלו ואי אפשר להחזיר אותו אלה עם כן הוא מחזיר או פיפל מחליטים להחזיר.

הוא לא ציין שום שם של דגם רק GALAXY S4.

אכן זה הפידבק שהשארתי לו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אתה צריך לפתוח לאיביי קייס בקשר לרמאות של המוכר וניסיון הסתרה. לפחות ככה אייבי יעצרו לו את הכסף.

אפשר לראות את הליסטינג הקודם שנסגר ב-25.4 הוא העלה את הטלפון והוא לא נמכר ושם הוא פירט וכנראה בגלל זה הוא לא מכר.

ואז הוא העלה ליסטינג נוסף שכמעט לא כתב שם כלום (רק סמסונג גלקסי S4).

חוץ מזה שהוא שיקר, כי הטלפון לא "חדש" כמו שהוא ציין בליסטינג החדש הוא "מחודש" כמו שהוא ציין בליסטינג הקודם.

(התמונה זהה בשניהם).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אתה תמיד יכול לתת הוראה לחברת אשראי לא לבצע הורדה של תשלום מסוים בטענה של הונאה, הרי הכסף יירד רק ב10 לחודש [או ב1 תלוי באשראי שלך], עד אז אתה יכול לבצע מניפולציה על התשלום.

תעדכן את הבחור שחבל שהוא ישלח את המכשיר כי אתה מתכוון לבטל את התשלום, תפנה גם לפייפאל על הונאה [זאת הונאה - ראיתי את דף המכירה, אין שם שום פרט שמסביר שהמכשיר הוא CDMA מה גם שהוא קיטלג אותו כNEW ו"לעולם לא היה בשימוש" והוא לא נראה כזה בתמונות]

שוב - תפתח קייס באיביי, תצרף גם את ההתכתבות [עם תרגום ומקור] שלך עם הנוכל.

אני משתדל מאוד לא לעשות עסקים עם ישראלים באיביי, כמעט לא נתקלתי בכאלה אבל אלה שכן נתקלתי העדפתי להימנע. כמובן לא כולם זבלים אבל לא חסר.

• תוכן חדש...