Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות חסכוני ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מתלבט בין מספר דגמי 7 מקומות ואשמח לעזרה - במיוחד מבעלי אחד (או יותר) מהרכבים המפורטים.

צרכים:

7 מקומות ישיבה (אין צורך בתא מטען מפואר, בגדול מדובר על 5 נוסעים, שבעת המקומות הם מטעמי פינוק).

חסכונית באופן יחסי למה שאפשר לצפות ממיניוואן. תעשה כ-25,000 ק״מ בשנה, בעיקר בין-עירוני.

אמינה (נמאס לי לבקר במוסכים עם הרכב הנוכחי)

תקציב: באיזור ה-110,000 ש״ח. כמובן שמדובר על רכב משומש, 2011-2012.

והנה ההתלבטות (אני מציין רק את ״מה שמפריע לי״ לפחות לפי התרשמות כללית - אשמח לגלות שטעיתי):

1. טויוטה וורסו - צפופה ולא ממש חסכונית (מדווחים על 10 ק״מ/ליטר)

2. ניסאן קשקאי+2 - יקרה לאחזקה, לא ממש חסכונית (כ-10 ק״מ/ליטר)

3. שברולט אורלנדו (דיזל) - לא מצליח למצוא מידע אודות מוניטין אמינות ועלויות אחזקה. חוץ מזה הכל נראה טוב.

אשמח לשמוע דעות, במיוחד מבעלי הרכבים הנ״ל.

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי jonessy
פורסם

שתי הראשונות שציינת באמת בינוניות מבחינת שימושיות וחסכון.

חפש רנו סניק דיזל 1.5. תשתחרר מסטיגמות. נמכרו מספר כאלה בשנים שציינת. בעיקר 2012) . סידור ישיבה 2+3

לגבי שברולט אורלנדו דיזל - בסה"כ רכב טוב אבל צריכת סולר כמו של משפחתית בנזין. תזכור שסידור הישיבה בו הוא 2+2+2

התלונה היחידה שמצאתי היא שחיקת צמיגים מוגברת עקב כיוון לקוי של מערכת מתלים קדמית (בתקופת האחריות). צמיגים הוחלפו אחרי 40K.

לא טיפלתי בו , אבל יש פה בפורום נציג של UMI (גיא משברולט) שאולי יכול לעזור לך.

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל שכן שלי עם ורסו חדשה (עשה איתה 5K ק"מ) מגיע ללא בעיה ל 1-13+ וזה לא רע בכלל.

לאחי יש את האורלנדו והוא מאוד מרוצה אצלו זה 2+3+2

פורסם

למה שלא תוסיף לרשימה את האופל זאפירה?

מנוע 1400 טורבו - סידור 2-3-2 .

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

• תוכן חדש...