Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב: פיגו 206 XT שנת 2001 אוטומט'

פשוט כך: אין לי בלימה חזקה ברכב בכלל כאילו לוקח לו הרבה זמן לעצור והבלימה לא חדה בכלל זה הרבה זמן ככה גם אחרי טיפול שביצעתי(לפני כחצי שנה פלוס מינוס)הוחלפו רפידות מסוג גרמני והחולף נוזל בלמים אני לא זוכר את השם היה בלימה דיי חזקה וחדה אחרי שבוע שבועיים מרגיש אותו דבר כאילו הרכב בקושי בולם..זה לא שהדוושה שוקעת, ואני נוהג בקושי להשתמש בבלמים ממש כאילו לפני רמזור אדום אני עוזב את הגז הרבה לפני ולא מרבה להשתמש הרבה בבלמים, בירידות אני מוריד הילוך ויודע להשתמש בבלמים. אולי צריך פשוט רפידות מקוריות של פיגו? אולי דיסיקים או צלחות מקוריים? אני לא יודע את הסוג שיש לי עכשיו אבל זה לא סיני מה שבטוח,אין לי רעשים מוזרים של כל מיני חיכוכים וכל השאר הדברים האלה, אולי הבוסטר הולך להגמר? אולי צינורות בלם? אני לא יודע ... מה אפשר לעשות כדי לשפר בלימה ובאמת שירגיש בלימה שהאוטו קופץ קדימה כמו שאר הרכבים? הייתי בפיגו אחרת אומנם ידנית אבל שם לחיצה של חצי דוושה ממש עפתי קדימה והבלימה חזקה וחדה.

פורסם

אני מחיפה והייתי אצל אורן שירותי רכב בחולון. אני סומך עליו בעיניים עצומות , אומנם הוא לא תמיד עובד לי על הרכב אבל אני כל טיפול אצלו.

פורסם

אני מניח שהבעייה אינה חוסר שמן או אוויר במערכת מכיוון שהדוושה קשיחה ולא שוקעת, למרות זאת - האם בדקת את גובה השמן במיכל של הבלמים?

אתה יכול לסובב את הגלגל ולהסתכל על מצב הרפידות. בכל מקרה אם יש לך חשש לגבי מצב הבלמים גש למוסך ללא דיחוי.

מדבריך אני מבין כי אתה נוסע כך כבר כמעט חצי שנה מאז הטיפול האחרון, ולא מדובר על שינוי חד באיכות הבלימה.

אגב, בבלימה זה לא האוטו ש"קופץ קדימה" , זה הגוף שלך נע קדימה. יש איכויות שונות של דיסקים ורפידות אשר יכולות לשפר את הבלימה.

פורסם

המיכל של הבלמים מלא עד הסוף.

אין חוסר..

גם אם לי גלגלי מגנזיום אני יוכל לראות את עובי הרפידות?

הדוושה לי ממש קשה, קשה לי להסביר דרך המחשב אבל בשביל שהרכב ממש יעצור צריך להוריד חצי מהדוושה וגם במהירות 40 למשל עד לעצירה מוחלטת אני לוחץ יותר ויותר חזק עד שהרכב עוצר

פורסם

גש למוסך מורשה באיזורך כדי לקבל חוות דעת מקצועית, בלמים זה לא עניין שמשחקים איתו.

אם היית עם הבעיה במוסך אחד ולא פתרו שם את הבעיה גש לאחר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בדרך כלל צריך לפרק גלגל בשביל לראות את עובי הרפידות, בכל מקרה אתה טוען שהחלפת אותן לאחרונה ואין רעשי חריקות.

לי נשמע שמשהו בתגבור לא עובד ואתה עוצר כאילו המנוע כבוי.

מצטרף להמלצות: גש למוסך מורשה משרד התחבורה באזורך בהקדם!

פורסם

אולי מגבר הבלם עייף, ניסית לנהוג על רכב דומה אחר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני מחיפה והייתי אצל אורן שירותי רכב בחולון. אני סומך עליו בעיניים עצומות , אומנם הוא לא תמיד עובד לי על הרכב אבל אני כל טיפול אצלו.

והוא נסע על הרכב? הוא הרגיש את הלימה שלטענתך חלשה? אמר שזה תקין?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא,הוא לא עשה נסיעת מבחן אחרי הטיפול.

בכל מקרה באמת אני חושב שיכול להיות זה המגבר, אני באמת מרגיש כאילו אני בולם שהרכב כבוי לא בצורה מוגזמת אבל סוג של..

יכול להיות באמת שהמגבר עייף?ואם כן כמה עלות החלפה? והאם זה דבר יקר

פורסם

לפני שאתה שובר את הרש בעלויות ותיקונים, גש אל המכונאי שציינת שאתה סומך עליו, ותאר בפניו את הבעיה. מכונאי מקצועי אמור לעלות עליה ללא בעיה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פספסת פרט חשוב מאוד שצריך כדי להבין את הבעיה , איך הבלימות חירום ? והאם הדוושה מרגישה שונה מבעבר ?

פורסם

לא מקצועי ועל גבול המסוכן לא לבצע נסיעת מבחן לאחר טיפול בבלמים!!

כמו שניכתב כניראה הבעיה במגבר הבלם או בשסתום החד כיווני המחובר בינו לבין סעפת היניקה.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן, אני לא ביצעתי נסיעת מבחן בעצמי, אך מנהל העבודה שלי נסע, ולא הרגיש בעיה.

מה עוד שההרגשה הזו החלה כמה שבועות לאחר הטיפול, אך גם לפני הטיפול גל התלונן על זה וכשאני נסעתי ברכב לא הרגשתי הבדל בבלימה מכל מאות ה206 שנהגתי בהן עד היום.

בכל מקרה, גל יגיע לבדיקה במוסך.

אורן

• תוכן חדש...