Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עבור מנועי בנזין בעלי 4 צילינדרים לא קיימת הנחיית ייצרן להחליף את רצועת התזימון כול X קילומטרים או Y שנים.

הנחיית ייצרן לבדוק את מצב הרצועה והמותחן כול טיפול 15K או שנה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אני זוכר התייחסות שונה של מוסך רון בנושא פשוט לא מוצא את השירשור,

טיפולים אני עושה לרכב בעצמי פילטרים פלאגים שמנים ידע להחלפת\בדיקת רצועה אין לי כרגע אין מנוס מללכת למוסך שיבדוק את תקינותה?

כמו כן יש לי את כל העבר של האוטו שהיה מטופל שנים בצ'מפיון ונעשה החלפת רצועה + מותחנים ב120000 כרגע האוטו עם 152000.

עריכה :

מרק כאן רשמת תגובה שונה,

עלייך לבצע טיימניג אחרי 3 שנים או 60K הקודם מבניהם באותה הזדמנות תבקש שיבדקו את מצב משאבת המים.

צריך המלצה למוסך מתמחה ברכבי VW ומחירים נוחים ?

עריכה אחרונה על ידי TomerAmir
פורסם

בתגובה שציטט טעיתי וההנחייה מתייחסת למנועי דיזל.

בקישור המצורף רון מתייחס למנוע 1.4 קוד AHW וגם במקרה הזה הוא לא כתב שקיימת הנחייה להחליף את הרצועה אלא רק בדיקה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?168024-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95-1-4-75-%D7%9B-quot-%D7%A1-2000-%D7%9E%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A3-%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%96%D7%9E%D7%95%D7%9F

איזה כייף לי :)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • ספונסר פורום
פורסם

כמו שנאמר ,על סמך הניסיון שיש לנו עם המנוע הזה אני ממליץ על החלפת תזמון בכל חמש שנים

או 90,000 קמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...