Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי על האוטו כמה שריטות קטנות ומקום אחד עם צבע שדהה וזה נראה כמו כתם (האוטו משנת 2007) אפשר להשתמש בחומר כלשהו על מנת להעלים/להסתיר עד כמה שאפשר את זה ?

פורסם

תעבור על הכתם ועל השריטה עם פלסטלינה (אחרי ששטפת את האוטו) אחר כך תשתמש בקומפאונד, אם אין לך מכונה תשתמש באפליקטור ידני ותעבור בתנועות סיבוביות על הכתם והשריטה. לאחר כמה מעברים אתה כבר תבחין בהבדל. תמשיך עד שייעלם לגמרי, אם זה לא עוזר תצטרך לעבור לשלב אחר, יכול להיות של חיתוך אבל זה כבר מורכב מדי וחייב מכונה...

פורסם
יש לי על האוטו כמה שריטות קטנות ומקום אחד עם צבע שדהה וזה נראה כמו כתם (האוטו משנת 2007) אפשר להשתמש בחומר כלשהו על מנת להעלים/להסתיר עד כמה שאפשר את זה ?

הכתם יעלם בקלות עם פוליש קומפונאד של מגווירס,כמו שכבר אמרו לך..

לגבי השריטה,תנסה עם אותו פוליש של מגווירס,למרות שקשה לי להאמין,כי היא נראית עמוקה..

בהצלחה! תעדכן אותנו אם הצלחת..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

אני רוצה לקחת את הרכב לפוליש על כל האוטו בגלל שיש לי הרבה שריטות יותר קטנות ועוד כתם כזה של שמש , הפוליש יוריד אותן ? והאם זה מומלץ ? וכמה בערך עולה פוליש ?

פורסם

חברות רציניות לוקחות מחירים יקרים על פוליש. חברות חובבניות לא עושות עבודה רצינית ומשתמשות בחומרים שנמצאים בבקבוקים של רוטב שום ואלוהים יודע איזה חומרים אלה..

הפוליש יעלים בקלות כתמי שמש מניסיון!

אם תרצה ותוכל לבוא לקריות, שלח ה״פ ונדבר (:

תוכל לראות פרוייקט שלי על סיאט איביזה באחד השרשורים האחרונים כאן בפורום ולהתרשם לבד.

לילה טוב (:

פורסם

אחרי קצת הסתכלות באינטרנט קניתי היום קומפאונד של TURTLE ולאחר ניסיונות רבים (עם היד אין לי מכונה) הכתם לא השתנה אפילו טיפה,זה טשטש טיפה את השריטה ולמקומות שהיה בהם חספוס זה בכלל לא הזיז גם ונשאר החספוס , עוד הצעות בבקשה ?

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...