Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיבה לסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לרצון שלי להשתדרג ולעשות התקנה יפה באוטו חשבתי שאולי הסאב שלי יושב בתיבה לא טובה,

הסאב הוא pioneer ts-w304c והוא יושב בתיבה עם פורט.

המידות-

דופן עליונה: 50X24

דופן תחתונה: 50X41

דופן קדמית: 50X37

דופן אחורית: 50X33

פורט: אורך: 11

קוטר: 7.5

עובי חומר: 1.5

עכשיו, אני לא יודע לחשב נפחים אז הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי לדעת מה הנפח שאני צריך, מה הנפח שיש לי כרגע, האם אני צריך תיבה עם פורט או תיבה אטומה, ומה המידות של התיבה שאני צריך.

בנוסף הייתי שמח להמלצות מאיזה חומר כדאי לבנות את התיבה.

דבר שני, המיתוסים שכדאי למלא את התיבה בכריות או צמר סלעים אמיתיים או שזו הנפצה?

ד"א- הייתי מעדיף תיבה מרובעת ולא בצורה המקובלת.

תודה רבה רבה לכל העונים, אתם עוזרים לי המון ואני מקווה עם הזמן לצבור מספיק ידע בשביל שאני אוכל לעזור לאחרים בפורום.

פורסם

אני לא יודע באיזה נפח התיבה שלך,אבל אם היא מהתיבות האוניברסליות,אז היא לא מותאמת לסאב שלך ואם תעלה תמונה שלך אז אני יוכל לדעת אם זאת התיבה שאני חושב

פורסם

זו תיבה סטנדרטית של רד סאונד.

זו אמורה להיות תיבה אטומה או עם פורט?(זה כבר אינדיקציה ראשונית טובה)

אני מאמין שזו התיבה שאתה חושב.

פורסם

אם זאת התיבה שאני חושב אז היא בנפח33 ליטר בערך,יש לי תיבה שכתוב עליה קליפורניה בום ומדדתי לה את המידות הפנימיות כשהיא בלי הסאב כדי לדייק בחישוב שלי וזה מה שיצא לי, הסאב אמור להיות בתיבה 34 ליטר בערך אטומה

פורסם

התיבה שלך היא בגודל של בערך 1.5 CF, שזה בסביבות 41.5 ליטר.

היצרן ממליץ על תיבה אטומה, לא פתוחה, ובגודל של 1.2 CF, בערך 33 ליטר...

גל

פורסם

גל איפה מצאת פרטים על כך שהיצרן לא ממליץ על תיבה פתוחה ?

לא מצאתי שום הצהרות של היצרן ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא רשמתי שהוא לא ממליץ על פתוחה, רשמתי שיש המלצה לאטומה והמידות שלה, ולא ראיתי

איזכור לפתוחה, אבל לא חיפשתי יותר מדיי-יכול להיות שיש לפתוחה.

פורסם

הדגשת שהוא ממליץ על אטומה ולא על פתוחה, חשבתי שזה נובע באמת מחוסר המלצה.

בכל אופן בדרך כלל תיבות פתוחות מתבטאות בנפח יותר גדול מאטומות.

אם ההמלצה אכן עומדת על 33 לאטומה, אני לא חושב שהתיבה שלו חורגת משמעותית מהנפח שהסאב צריך לראות בפתוחה, עכשיו השאלה לאיזה תדר זה מכוון ..

עריכה:

לפי הבדיקה שערכתי, נפח של 1.5 קוב, עם פורט בקוטר 3 צול, אורך 4.4 " , מכוון לתדר 44.

תדר גבוה ולפי דעתי יפיק באס גרוע.

אם אתה מעוניין לעשות ניסוי ולראות אם יש לך שיפור מבחינתך.

תשים פורט באורך, 8.1" זה אומר לתת שיפור דיי טוב, ולכוון את התיבה לתדר 35.

(משמעותי עדיף על מה שיש לך, לטעמי)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...