Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנסיעה האחורנה שלי - לליסבון - המלון היה מושלם בשבילך. החלון פנה בדיוק לנתיב הגישה הסופי של שדה התעופה ובמרחק לא יותר מ-100-200 מ' ממנו, מעל פארק נפלא וכמה מבנים מרשימים. בחור כמוך היה מציב של את המצלמה על חצובה וכל 3 דקות מוצא עוד תמונה טובה.

היה לי מלון בסגנון הזה בשוויץ, כל בוקר הייתי קם לצלילי המטוסים הממריאים והנוחתים, ומתבאס למה אין לי עדשת טלה. D40 עם 18-55 זה לא בדיוק מתאים :)

נראה לי שחפרנו לו קצת :)

מדובר כנראה על אפלדורן, שאינה ממש קרובה לגרמניה אלא באמצע הדרך בין הרדוויק (הדולפינריום) לגרמניה.

http://family.lametayel.co.il/%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7%D7%99%D7%9D+%D7%91%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%93+0

כנראה זה. הגיוני מבחינת זמן הנסיעה. זה גם לא רחוק מארמון המלכה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצטרף להמלצה לגבי גנט וברוז' - ערים עתיקות, פסטוראליות, ועם אוירה מאוד נעימה. ממליץ על שיט בתעלות ברוז'.

פורסם

באיטליה היינו עם הרכב הזה (הלאנציה לא הפרארי..).

רכב קטן אך מפתיע מאד עם צריכת דלק של 1:18 בערך.

הפעם נהיה חייבים לעבור לסטיישן כלשהו.

אני מראש מגדיר את הטיול הזה כ"טיול טעימות".

אח"כ נתחיל להתמקד.

הדילמה כרגע היא היכן לפתוח את הטיול בבלגיה או בהולנד.

והאם כדאי לעשות את הדרך חזרה למדינת המוצא ולחזור ממנה.

הילדים שלי דיי מורגלים לנסיעות של שעה רצופה גם בארץ.

באיטליה עשינו גם נסיעות של שעה וחצי עד שעתיים בלי בעיה.

מלבד כמה עצירות צד והשקיית שדות לא היתה בעיה.

עם משפחה הדבר הראשון שעושים זה עצירה בסופר-מרקט הגדול הראשון שפוגשים,

מעמיסים ונוסעים.

2012-09-24 10.42.25.jpg

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

למיטב זכרוני סופרמרקט תמצא בסכיפהול, ממש ביציאה מהשדה.

כל הולנד זרועה ברשת שנקראת Albert Heijn, מבחינתם זה כמו השופרסל אצלנו ונותןגם עוד כל מיני שירותים, אפילו ממלכתיים.

לדעתי תתמקד בהולנד, אני הייתי 12 יום שבקושי כיסו לנו את החלק הדרומי של הולנד + 3 ימים באמסטרדם. אבל אם אתה לוקח מגורים בדרום מערב הולנד גנט וברוג' נמצאות בטווח נסיעה, אם כי יש מספיק מה לעשות גם בטווחים יותר קצרים.

לדעתי לטיול של שבועיים בחר בשני כפרי נופש (אחד לשבוע ואחד ל-4 ימים, באזורים שונים) ועוד 3 ימים באמסטרדם. כמובן שבימים שבהם אתה באמסטרדם אין צורך ברכב, כך שתזקק לו רק ל-10-11 יום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בסכיפהול יש סופר, אבל הוא מאוד מאוד יקר כיאה למקום תיירותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

• חברי המעגל הראשון
פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Louwman_Museum

אם אתה נמצא באמסטרדם וחובב מכוניות-

ממליץ לקפוץ להאג הבירה (מרחק שעה מאמסטרדם, עיר די משעממת חוץ מההמלצה הנ"ל)-

יש שם מוזיאון עם אוסף מכוניות מטורף, אפשר להעביר בו בכיף 3-4 שעות במידה ולא קוראים את כל ההסברים על כל מכונית (ורובם מרתקים).

נראה לי שהוא מתאים גם לילדים קטנים, לפחות יותר מכל מוזאון אחר שאני יכול לחשוב עליו.

אגב בעיר הזו גם נמצא המוזאון של ESCHER שצריך להיות די מעניין.

פורסם

וגם הפרלמנט (אפשר לצלם את הילדים על כס המלך) ולידו מוזאון מאוריטץ שאפילו הילדים יהנו בו, ופנורמה מסדאך שנחשבת לציור הגדול בעולם. והכי חשוב לילדים - גם הגדולים - מדורודאם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא זוכר אם מישהו הזכיר את זה,

אבל גם ביקור במדאם טוסו הוא מעניין.

פורסם

מצטרף להמלצה על גנט וברוז'. שתי ערים מדיאבליות מדהימות מבחינת היופי ורמת השימור שלהן. איך אפשר לסרב ליופי הזה? מעבר לזה, אולי הזכירו כבר, אבל בבריסל יש גם מוזיאון רכב נחמד. המרחקים בין הערים לא גדולים במיוחד (הצלחנו לא להגיע לנסעיות של יותר משעתיים בכל פעם), אז אפשר להספיק גם את הולנד וגם את בלגיה. כן, אנשים לפעמים חושבים שבלגיה זו מדינה משעממת. ועדיין, הם מייצרים את הבירות, הגבינות והארכיטקטורה המדיבאלית הטובות בעולם :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

Chloë: Okay. So, you've insulted my home town. You were doing really well, Raymond. Why don't you tell me some Belgium jokes while you're at it? 

Ray: Don't know any Belgium jokes, and if I did I think I'd have the good sense not to... hang on. Is Belgium with all those child abuse murders lately? I do know a Belgium joke. What's Belgium famous for? Chocolates and child abuse, and they only invented the chocolates to get to the kids. 

חמשה-שה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא קראתי את השירשור לעומק, אך כשבקרתי בבלגיה, לא מאוד רחוק ממנה לכיוון ברוז', יצא לי לעבור בעיר ליל (שבצד הצרפתי והפחות משעמם...), האמת שלדעתי אם מסתדר היא בהחלט שווה ביקור, המרחק ממש לא נורא

פורסם

הבחור מחפש את הולנד ובלגיה - ואתה שולח אותו לצרפת?

פורסם
הבחור מחפש את הולנד ובלגיה - ואתה שולח אותו לצרפת?

בהחלט, מדובר נסיעה לא ארוכה ברכב ושווה לדעתי, ליל סמוכה לבלגיה ככה שאין סיבה שלא... (ביננו, אפשר לעבור ממדינה למדינה ובקושי לשים לב שזה קרה...)

פורסם

יש גבול לכמה אפשר להתפרש. אם המוקד הוא בלגיה ומוותר על הולנד - זה סיפור אחר, אבל אם המוגד הוא הולנד הייתימוותר אפילו על דרום בלגיה. יש מספיק מה לראות בטווחי נסיעה יותר קצרים.

• תוכן חדש...