Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש מגבר 4 ערוצים שיורד ל2 אום בגישור,

המטרה היא להגביר סאב 400RMS D4 וסט קדמי

לא מחפש משהו מפוצץ אלא בעיקר איכות,

התקציב עד 1500 ש"ח לחדש בלבד.

תודה.

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

תביט בסדרת מגברי AS של מוסקוני. אני יודע שיש להם יבואן בארץ בהרצליה.

הבעיה כאן היא התקציב אבל מה שאתה מבקש הוא נדיר בשוק.

אם כבר - אולי תחפש מגברי שלושה ערוצים - אני חושב שMASSIVE AUDIO NX3 חדש בייבוא אישי מחו"ל יכול להכנס בתקציב או אולי טיפה למתוח אותו אבל יש סיכוי שיתאים לך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

תודה AUDIO KING ו LANOSFORCE

איך האחוז עיוות של הT4004 ב2 אום מגושר? יהיה דיסטורשן?

קראתי שהוא אנדררייטד רציני, כמה תשפיע העובדה שהוא CLASS A/B על מערכת חשמל סטנדרטית?

ולגבי ה

MASSIVE AUDIO NX3

מגבר מאוד מעניין!

אני לא מכיר את החברה, חברה רצינית?

מאיפה ואיך אני יכול להביא אותו בסכום הזה כולל הכל עד לדלת?

עריכה: האיכות בנייה שלו נראית נמוכה מאוד

תודה.

עריכה אחרונה על ידי 106turbo
Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

מאסיב הם מגברי קלאס D וקלאס AB שנועדו לשמור על חתימת גודל קטנה, דווקא איכות הבניה שלהם טובה.

הם מגברי מיינסטרים ולא יותר אבל עושים עבודתם נאמנה סה"כ, ניתן למצוא אותם כרגע בעיקר באתרים בחו"ל הבנתי גם שמתגבש יבואן בארץ לציוד שלהם אבל המידע מבוסס על פי שמועות בלבד נכון לעכשיו אז איני יכול לציין דבר בנושא.

לגבי הT של רוקפורד - ניתן לך כאן דגם מגבר, חיפוש בגוגל יניב תוצאות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה T הוא הנפוץ ביותר בטווח המחירים שלך.

גם בוסטון מסדרת GT הישנה יכול להתאים.

השאר- בעיקר כמשומשים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם (נערך)

נתחיל עם זה שמגברי 4 ערוצים שעובדים גם ב-2 אום בגישור אין הרבה, על אחת כאלו בתקציב שלך.

הרוקפורד הוא מסידרת ה-POWER הגבוהה ביותר של רוקפורד ומדובר במגברים טובים ,ככל שההתנגדות יורדת רמת העיוות עולה

אך במגברים איכותיים כמו הרוקפורד הנ"ל הדבר פחות מורגש ,צריכת המתח תהיה גבוהה יותר

ואין לדעת מה תהיה ההשפעה על מערכת החשמל.

אגב אם אופציית היבוא אישי עומדת על הפרק ניתן להכניס 2 ערוצים +מונו חדשים וטובים בתקציב הזה.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

חבל שאתה לא פתוח ליד שניה.

סלסטרה 475 יושב לך בול על התקציב והדרישות.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...