Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים שלום...ברשותי טויוטה קורולה 2002 בצבע כסף מטאלי, בשנה האחרונה החלו סימני דהייה על מכסה המנוע(לכה שרופה) וגם על כנף קידמית שמאלית, בחודשים האחרונים זה הפך לקילופי לכה של ממש, לא היה לי כסף למורשה טויוטה אז הלכתי לפחח שפעם עבד לי יפה על פיגו 205 לבנה...כשהגעתי אליו לקחת את האוטו למראית עין הכל נראה בסדר(בצל) ואפילו התלהבתי...כשהגעתי הביתה והסתכלתי בשמש נחרדתי לגלות 1) טביעת אצבע על הלכה בכנף 2) משהו שנראה כמו פיצוץ/קילוף קטן בלכה של המכסה מנוע בקוטר של מילימטר בערך 3) משהו שנראה כמו נזילת לכה אולי בגלל הגשם שהיה אחר כך בדרך הביתה 4) סימנים כחולים בגודל של טיפות מים שנפלו מהמתזים של הנוזל וישרים(נוזל כחול) ניסיתי לנקות עם מטלית לחה כמו שהוא אמר לי בטלפון מה שהרס עוד יותר והשאיר באזור שיכבת לקה פגומה ומחוספסת...שורה תחתונה הלכה לא התייבשה לגמרי(יש לו תנור) ואין לי מושג איך הוא שחרר את הרכב ככה ועוד ביום של טיפטופי גשם...מה שהיה היה והוא כבר קיבל 700 שקל על מכסה וכנף...אני מבחינתי בתור אחד שלא מבין כלום בפחחות וצבע רוצה לחזור ושהוא ישייף לי את הלכה יוריד שכבות צבע ויעשה הכל מחדש כמו שצריך והוא מבחינתו אומר לי מה פיתאום ושצריך לחכות שבוע עד שיתייבש לגמריי ואז לחזור אליו לתיקוני לכה ושאפשר לתקן הכל שיראה פיקס...מה אתם אומרים חברים האם זה בר תיקון? או שזה דורש עבודה כפולה כמו שאני חושב...ובלי שום קשר 700 שקל זה מחיר טוב או יקר לעבודה כזו? תודה רבה חברים הכוונתכם חשובה לי

פורסם

ככל שידוע לי כן, צריך לחכות שבוע ואפילו יותר ורק אז אפשר להתחיל לגעת במכסה המנוע בכלל.

בינתיים הוא לא גילגל את האחריות אליך ואמר שיתקן, אז תיגש אליו שיסדר לך את זה.

פורסם

עבודה לא איכותית כלל . לכה אמורה להיות מותזת עם מקשה יהיה אפשר לגעת ללא סמנים גם אחרי 3 שעות. לגבי התיקון אין שום צורך להמתין . במידה ובוצעה עבודת הכנה נורמלית יש צורך בליטוש עם נייר מיים 1200 לאחר מכן 2000 ולאחר מכן ליטוש עם פוליש (שלייף סבון) במידה וגם אחרי פעולה זו אין שיפור יש צורך בצביעה מחדש . גם בלכה כמו בכל חומר אחר יש איכות טובה יותר ופחות שים לב שאתה מקבל תמורת הסכום ששלמת חומרים טובים . מחיר הוגן עבור כנף ומכסה מנוע.

לו הכלבים יכלו לדבר סיפוריהם הלא מתוחכמים היו מעצבים מחדש את טרגדית המין האנושי

• תוכן חדש...