Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה 2014 ואני רוצה לצבוע את המראות צד לצבע שחור מלבן.

מישהו מכיר מוסך טוב (וזול) מאזור המרכז שמתמחה בדברים הללו?

מעדיף אם זה יהיה פתרון זמני (שבמידה ואני יתחרט אני יוכל להוריד את הצבע [פלסטי דיפ\מדבקה] וכו')

תודה.

פורסם

תוריד את השתי הפלסטיקים האלה בעצמך ותלך למישהו שיצפה לך אותם במדבקה אני מאמין שהעלות שהוא יבקש תיהיה מאוד נמוכה, אם לא תאהב תוריד.

פורסם

למה מדבקה? קנה פלסטדיפ עטוף מסביב עם עיתונים וצבע פשוט וקל מאוד לא דורש ממך מאמץ רב ולא ידע עצום כמה סרטונים ביוטיוב על פלסטדיפ יספיקו..

פורסם

יש איזה מוסך שעושה אז זה? אני חדש ואני לא רוצה סתם להרוס רכב חדש.. ואני רוצה שחור מבריק אז נראלי צריך גם להתעסק עם לקה

פורסם

מעניין מאוד אם כל מי שמציע כלאחר יד להשתמש בפלסטידיפ על רכב שנת 2014 היה עושה את זה גם על הרכב שלו...

השימוש בפלסטידיפ כפי שנראה ביוטיוב אינו פשוט . החומר לא נוח להתזה בטח לא על ידי מישהו שלא עשה זאת בעבר.

ממליץ לגשת לבעל מקצוע לעטיפה במדבקה כלשהי.

שימוש בפלסטידיפ יכול להתבצע רק לאחר הכרת החומר באופן טוב. ביוטיב שכחו לספר שמי שצובע שם מכוניות עושה זאת יום יום .

לו הכלבים יכלו לדבר סיפוריהם הלא מתוחכמים היו מעצבים מחדש את טרגדית המין האנושי

פורסם
מעניין מאוד אם כל מי שמציע כלאחר יד להשתמש בפלסטידיפ על רכב שנת 2014 היה עושה את זה גם על הרכב שלו...

השימוש בפלסטידיפ כפי שנראה ביוטיוב אינו פשוט . החומר לא נוח להתזה בטח לא על ידי מישהו שלא עשה זאת בעבר.

ממליץ לגשת לבעל מקצוע לעטיפה במדבקה כלשהי.

שימוש בפלסטידיפ יכול להתבצע רק לאחר הכרת החומר באופן טוב. ביוטיב שכחו לספר שמי שצובע שם מכוניות עושה זאת יום יום .

גם אני לא מבין למה יש לחומר הזה סוג של סגידה בפורום, הוא יקר ולא נותן שום תוספת מיוחדת מאשר צבע רגיל / הדבקה, תלוי בחלק אותו אתם צריכים לצפות.

ואל תגידו לי שאפשר להוריד אותו, כי זה חרטא אחת גדולה

פורסם
גם אני לא מבין למה יש לחומר הזה סוג של סגידה בפורום, הוא יקר ולא נותן שום תוספת מיוחדת מאשר צבע רגיל / הדבקה, תלוי בחלק אותו אתם צריכים לצפות.

ואל תגידו לי שאפשר להוריד אותו, כי זה חרטא אחת גדולה

אם אתם תסכלו כמה פוסטים למעלה אתם תראו שגם אני אמרתי שאני לא רוצה להתעסק בזה בעצמי.. זה למה אני מבקש שמישהו מקצועי יעשה את זה וימנע נזק לרכב חדש

פורסם
אם אתם תסכלו כמה פוסטים למעלה אתם תראו שגם אני אמרתי שאני לא רוצה להתעסק בזה בעצמי.. זה למה אני מבקש שמישהו מקצועי יעשה את זה וימנע נזק לרכב חדש

לא אמרתי עליך שום דבר, הכוונה שלי הייתה לכל האנשים בפורום שבכל פעם ששומעים "צבע" "צביעה" וכד' ישר כותבים "פלסטידיפ"...

את דעתי ומה אני הייתי עושה אמרתי לך כבר בהודעה השנייה באשכול הזה.

פורסם
הבנתי...

לנושא, אני עדיין צריך הצעה למוסך שעושה את מה שביקשתי בצורה מקצועית ובמחיר הוגן.

אתה יכול אולי לפרט למה פסלת את ההצעה שלי ? אם אני אדע אולי אני אוכל לעזור...

או לחילופין - אתה מחפש בעצם "מוסך" (הכוונה היא לפחח) ספציפי שיוריד את המראות ויצבע אותם ?

פורסם

אין פה סגידה לשום חומר.

זה חומר קל לשימוש על ידי חובבנים,יותר קל לשימוש ממדבקה זולה,יותר זול מבעל מקצוע שיבצע הדבקה,יותר זול מבעל מקצוע שיבצע צביעה.

בביצוע נכון,החומר קל להסרה.

זה מעניק מראה מאוד ספציפי ומי שאוהב, שיבושם לו.

זה שיש אנשים שאין להם ידע בסיסי בשימוש חומרים כאלו ואחרים או בכלל, כל חוש טכני לעבודה כזו, באמת עדיף שילכו לבעל מקצוע.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

לא פסלתי.. אני פשוט לא רוצה להוריד שום דבר מהאוטו.. אני מעדיף ללכת למוסך ושהמתקין יכסה את הרכב חוץ מהמראות, ייקח פלסטי דיפ או מדבקה אם זה משנה ויצבע בצורה מקצועית את המראות.. במקום שאני יקנה פחיות ולא יידע איך לעשות את זה בצורה נכונה.

פורסם

צביעה שנעשת על הרכב, במיוחד על חלקי פלסטיק בדרך כלל פחות איכותית.

להוריד את המראות זה דבר קל מאוד ובעל צבעייה מן השורה יוריד אותם בכל מקרה.

הדבקת מדבקה תבוצע בפחות זמן וללא פירוק המראות ותעלה לא פחות מצביעה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...