Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לאחרונה עלתה בי המחשבה , למה הרכבים האלו לא מופיעים באולמות התצוגה ? שמתי לב שבודדים האולמות שבהם מוצגים הרכבים הנ"ל . מה הסיבה לכך ?

ושאלה נוספת , בשנת 2001 המשפחה קנתה רנו סניק ישירות מאולם , לא ראינו אז למשל את המגאן קופה שם . מישהו יכול להגיד לי מה הייה המחיר שלה ( מגאן קופה2001) באותה השנה חדשה ? תודה.

פורסם

סוכנויות אלפא בארץ (חיפה ות"א) מציגות לציבור את ה-4C. אם כי נכון לכרגע, אין אפשרות להכנס לרכב. הפרנויה כל כך גדולה עד כי התקינו מצלמה אשר צופה ברכב במיוחד.

אני לא יכול להגיד שאני מרוצה מהסידור הזה, אבל אני יכול להבין את התהליך המחשבתי אשר הביא אותם להחלטה זו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
סוכנויות אלפא בארץ (חיפה ות"א) מציגות לציבור את ה-4C. אם כי נכון לכרגע, אין אפשרות להכנס לרכב. הפרנויה כל כך גדולה עד כי התקינו מצלמה אשר צופה ברכב במיוחד.

אני לא יכול להגיד שאני מרוצה מהסידור הזה, אבל אני יכול להבין את התהליך המחשבתי אשר הביא אותם להחלטה זו.

אז אני מבין שנסיעת מבחן לא קיימת בדגם הזה,ואולי גם בצדק.

פורסם

החלטה טיפשית כי הם מפספסים את הפרסום (היבואנים שלא מציגים) שבשבילו היצרנים כ״כ משקיעים.

מאוד רציתי לשבת ולהרגיש את הקליאו rs כי זה הכיוון שלי אבל אין אפשרות בלי לתאם נסיעת מבחן וגם זה בלצי אפשרי כמעט

אבל בפיג׳ו אפשר לשבת בgti בסוכנות הראשית

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לאחר שישבתי באחת בז'נבה, שלשום, גם אני יכול להבין את זה, גם אם לא בהכרח מהסיבות שאתה חשבת עליהן...

אולי התגובה שלי שייכת לשרשור ה-4C, אך עד כמה שהמכונית הזו נוטפת סקסיות מבחוץ, תא הנוסעים שלה לוקה בספרטניות יתר ובמספר באגים מרגיזים, שגם אילו היתה עולה רק 300K, חצי ממחירה הרשמי, עדיין היו צורמים;

-בעוד שיציקת הדשבורד העליונה משדרת תחושה סבירה ורושם עמיד, כיסוי ציר ההגה והפלסטיק שמתחת לשעונים מרגישים זולים במיוחד.

-פעולתם של פתחי האיוורור, שנראים כאילו נלקחו מפנדה דור קודם(ולא מ-166, כפי שנכתב בשרשור ההוא), נוקשה ודביקה. דווקא מתגי ה-HVAC, באדיבות הפונטו קשישא, אינם מפריעים כי כמעט ולא רואים אותם, בהיותם "קבורים" למטה ופנימה, מתחת לחלקו העליון של הדשבורד.

-המושבים נראים נפלא, אך ספק אם גם הגב ירגיש כך כבר לאחר כשעה של נהיגה. למשענת הגב שלושה מצבים; זקוף מדי, פחות זקוף וסביר. אני הסתדרתי עם הסביר, מי שאוהב להשכיב עוד שן אחת או שתיים לאחור יסתדר עם מה שיש. הבעיה העיקרית היא ביחס שבין זוית וגובה כרית המושב לדוושות ולמדרס רגל שמאל, הגבוהים יחסית. כפועל יוצא, השליש התחתון של השוק, עד הברכיים, נותר באויר, ללא תמיכה.

-איכות הבנייה לא הבריקה. חוט השתלשל לו ברישול מתחת לדשבורד. בתערוכת ז'נבה? :roll::oops: (אגב, לפני שאחד מחבריי האלפיסטים יאשים את הקהל הברברי, אציין למען הסדר הטוב כי שתי מכוניות ה-4C עמדו נעולות כל היום(4C ספיידר נוספת הוצגה על במה מסתובבת) וכי מנהל הביתן תיאם איתי במיוחד שאבוא דקות ספורות לפני הסגירה על מנת שיוכל לפתוח עבורי את המכונית.

-מה הפריע לי במיוחד? משוטי החלפת ההילוכים הקטנים מאחורי ההגה, הלקוחים קרוב לודאי מהג'ולייטה - והטבעיים לבעלי אצבעות ארוכות בלבד. לכל הרוחות, אפילו בקליאו RS בפחות משליש המחיר ישנם משוטים ראויים ונאים יותר. באין בורר הילוכים עם ממשק סיקוונטיאלי(יש שימוש בכפתורים, כמו ב-500 אבארת הרובוטית), המשוטים הם הדרך היחידה לתפעול ידני והאצבעות פוגשות בהם לא מעט.

מבלי לפספס את מהות ויעוד המכונית, תא הנוסעים המרושל שלה מצביע על זלזול של היצרן, שלא מפנים את העובדה שבמחיר כזה מגיע ללקוחות לקבל מוצר משכנע יותר.

מאחר והמכונית מיועדת להיות ראש החץ לחזרת אלפא-רומיאו לארה"ב, ימים יגידו עד כמה תצליח שם המכונית ומה ישתנה בה במתיחת הפנים הראשונה...

אפרופו 4C, גרסת הספיידר נראית לא פחות טוב מהגרסה הסגורה - והיא גם נהנית מפנסים הרבה יותר "שפויים", שכנראה יוצעו כאופציה במכונית הסגורה בשנה הבאה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אפרופו 4C, גרסת הספיידר נראית לא פחות טוב מהגרסה הסגורה - והיא גם נהנית מפנסים הרבה יותר "שפויים", שכנראה יוצעו כאופציה במכונית הסגורה בשנה הבאה.

מצ"ב תמונה:

IMG_0271_Resize.jpg

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני רק היום התחלתי להתאושש, סופש קשה עבר על כוחותינו.

אני מתפלא שנתנו לך לשבת ב4C, אני חשבתי שנותנים להיכנס לרכבים מסויימים רק אם יש לך את הכרטיס אשראי/שעון הנכון.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אני מתפלא שנתנו לך לשבת ב4C, אני חשבתי שנותנים להיכנס לרכבים מסויימים רק אם יש לך את הכרטיס אשראי/שעון הנכון.

בגדול כן, אבל גם דיבור נכון פותח דלתות :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אז אני מבין שנסיעת מבחן לא קיימת בדגם הזה,ואולי גם בצדק.

לא ולא רק בישראל. באירופה, אין אפשרות לגשת לסוכנות אלפא רומאו ולקבל נסיעת מבחן. הם עורכים ימי נסיעות מבחן מרוכזים ללקוחות פוטנציאליים.

אני רק היום התחלתי להתאושש, סופש קשה עבר על כוחותינו.

כפי ש504 ציין, צריך לדבר. תחשוב שאתה מנסה לשכנע את אבא של זו שאתה מנסה להשחיל (כך השתחלתי פנימה ל4C בפרנקפורט ונהגתי במזראטי :twisted:).

504,

לטעמי האישי ההתעסקות עם תא הנוסעים מוגזמת. אמנם אני מסכים איתך שיש סיכוי סביר שנראה שדרוג מורגש של תא הנוסעים בעתיד, אך גם זה הנוכחי מספק.

בנוגע ל-למה לא פותחים אותה לציבור הרחב: אמנם לא חסרים רכבים יקרים יותר, אך 600K הם עדיין סכום מכובד. יותר מהמחיר, כנראה שהכמות המוגבלת והקטנה של 4C שיש (ויהיו) בארץ מכתיבה את מדיניות סמל"ת בנוגע לרכבי התצוגה. בנוסף לכך, בגלל כמות היח' הנמוכה, סמל"ת יודעים שהם ימכרו את כולן ולכן לדעתם, ככל הנראה, אין טעם לאפשר גישה לכל אחד שרוצה להכנס ולשבת ברכב (רכבי התצוגה יימסרו ללקוחות בסופו של דבר).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אתה יכול להרגיע אותם, אני לא הייתי רציני כשהזמנתי את עופר לעשות איתי אמבט קצף ורוד עם ברווזונים צהובים באמבטיית הקארבון של ה-4C...

:wink:

בנוגע ל-למה לא פותחים אותה לציבור הרחב: אמנם לא חסרים רכבים יקרים יותר, אך 600K הם עדיין סכום מכובד. יותר מהמחיר, כנראה שהכמות המוגבלת והקטנה של 4C שיש (ויהיו) בארץ מכתיבה את מדיניות סמל"ת בנוגע לרכבי התצוגה. בנוסף לכך, בגלל כמות היח' הנמוכה, סמל"ת יודעים שהם ימכרו את כולן ולכן לדעתם, ככל הנראה, אין טעם לאפשר גישה לכל אחד שרוצה להכנס ולשבת ברכב (רכבי התצוגה יימסרו ללקוחות בסופו של דבר).

זו דרך מאוד מתפתלת לומר דבר מאוד פשוט- לא נותנים להכנס לרכבי יוקרה כי ליותר מדי ישראלים לא אכפת מרכוש של אחרים ולא ממש מזיז להם אם הם יגרמו לרכב תצוגה נזק כלשהו שכן הוא גם ככה לא שייך להם.

גם רכבי פרארי, למבורגיני ושאר מותגי על שמוצגים בסוכנויות רכב בעולם נמכרים לבסוף ועדיין, במרבית הסוכנויות בעולם הסוכנות פתוחה לכלל הציבור ואתה יכול להכנס לאיזה דגם שבא לך.

רק בארץ הקודש פתחו סוכנות פרארי עם דלת נעולה וכניסה בהזמנה מיוחדת או לאחר שווידאו שיש לך כיסים מספיק עמוקים.

למען הסר ספק, לא מאשים את אנשי פרארי בארץ, מאשים רק את אותם רוב חסרי תרבות וכבוד לרכוש של אחר שמוציאים שם מגעיל למיעוט שרוכש המון כבוד לרכוש של אחר.

הבן שלי בן 3 שנים ו-4 חודשים והוא יודע שבכל רכב שהוא נכנס, בין אם זה הרכב המשפחתי, רכב של חברים או רכב באחת הסוכנויות- הוא נכנס לרכב בזהירות, לא נותן לנעליים שלו לגעת בריפודים כדי לא ללכלך או לשפשף אותם חלילה.

כמובן שהוא נוהג כך בגלל שמגיל אפס הוא מחונך לזה שצריך להעריך ולכבד רכוש, בין אם שלו ובין אם של אחר, אחרי כמה פעמים שהדגשתי לו בסוכנויות רכב להזהר שהנעליים לא יגעו במושב היום כשהוא נכנס לרכב "זר" הוא בעצמו ומיוזמתו אומר לי "אבא אני נזהר עם הנעליים".

אולי ביום שיהיה אכפת ליותר ישראלים מרכוש של אחרים סוכנות פרארי לא תצטרך להיות למוזמנים בלבד.

ולעניין השרשור,

רכבי קופה לא מוצגים בגלל שזה לא פוגע לדרישת הלקוח הישראלי הממוצע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לאחר שישבתי באחת בז'נבה, שלשום, גם אני יכול להבין את זה, גם אם לא בהכרח מהסיבות שאתה חשבת עליהן...

אולי התגובה שלי שייכת לשרשור ה-4C, אך עד כמה שהמכונית הזו נוטפת סקסיות מבחוץ, תא הנוסעים שלה לוקה בספרטניות יתר ובמספר באגים מרגיזים, שגם אילו היתה עולה רק 300K, חצי ממחירה הרשמי, עדיין היו צורמים;

-בעוד שיציקת הדשבורד העליונה משדרת תחושה סבירה ורושם עמיד, כיסוי ציר ההגה והפלסטיק שמתחת לשעונים מרגישים זולים במיוחד.

-פעולתם של פתחי האיוורור, שנראים כאילו נלקחו מפנדה דור קודם(ולא מ-166, כפי שנכתב בשרשור ההוא), נוקשה ודביקה. דווקא מתגי ה-HVAC, באדיבות הפונטו קשישא, אינם מפריעים כי כמעט ולא רואים אותם, בהיותם "קבורים" למטה ופנימה, מתחת לחלקו העליון של הדשבורד.

-המושבים נראים נפלא, אך ספק אם גם הגב ירגיש כך כבר לאחר כשעה של נהיגה. למשענת הגב שלושה מצבים; זקוף מדי, פחות זקוף וסביר. אני הסתדרתי עם הסביר, מי שאוהב להשכיב עוד שן אחת או שתיים לאחור יסתדר עם מה שיש. הבעיה העיקרית היא ביחס שבין זוית וגובה כרית המושב לדוושות ולמדרס רגל שמאל, הגבוהים יחסית. כפועל יוצא, השליש התחתון של השוק, עד הברכיים, נותר באויר, ללא תמיכה.

-איכות הבנייה לא הבריקה. חוט השתלשל לו ברישול מתחת לדשבורד. בתערוכת ז'נבה? :roll::oops: (אגב, לפני שאחד מחבריי האלפיסטים יאשים את הקהל הברברי, אציין למען הסדר הטוב כי שתי מכוניות ה-4C עמדו נעולות כל היום(4C ספיידר נוספת הוצגה על במה מסתובבת) וכי מנהל הביתן תיאם איתי במיוחד שאבוא דקות ספורות לפני הסגירה על מנת שיוכל לפתוח עבורי את המכונית.

-מה הפריע לי במיוחד? משוטי החלפת ההילוכים הקטנים מאחורי ההגה, הלקוחים קרוב לודאי מהג'ולייטה - והטבעיים לבעלי אצבעות ארוכות בלבד. לכל הרוחות, אפילו בקליאו RS בפחות משליש המחיר ישנם משוטים ראויים ונאים יותר. באין בורר הילוכים עם ממשק סיקוונטיאלי(יש שימוש בכפתורים, כמו ב-500 אבארת הרובוטית), המשוטים הם הדרך היחידה לתפעול ידני והאצבעות פוגשות בהם לא מעט.

מבלי לפספס את מהות ויעוד המכונית, תא הנוסעים המרושל שלה מצביע על זלזול של היצרן, שלא מפנים את העובדה שבמחיר כזה מגיע ללקוחות לקבל מוצר משכנע יותר.

מאחר והמכונית מיועדת להיות ראש החץ לחזרת אלפא-רומיאו לארה"ב, ימים יגידו עד כמה תצליח שם המכונית ומה ישתנה בה במתיחת הפנים הראשונה...

זו בטוח היתה גרסת ייצור סופית?

emotion of motion

פורסם
תודה על התמונה.

אני רואה שאתה ו-in flames התאוששתם מטיסת הבוקר הקטלנית :wink:

כן, כבר כמעט שכחתי מהטיסה

עדיין בחריגה מהדיון, מישהו פותח שרשור תמונות או שאין טעם?

חזרה לנושא, יש כאן כמה אנשים שעובדים בסוכנויות, אף אחד עדיין לא הגיב

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...