Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש /היה פה למישהו AR DRONE?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

AR DRONE אפשר להטיס גם בתוך מבנים, הוא קטן ובטוח ויש לו וידאו בילט-אין. הוא לא צעצוע במובן הרע, פשוט מיועד לדברים אחרים מהפאנטום.

הפאנטום מאוד מהנה להטסה, יכול לטוס בחוץ ברוב סוגי מזג האוויר ויכול לסחוב ציוד די רציני.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כמה זמן שיחקתם איתו לפני שנכנס לארון. האם הצלחתם להנות ממנו ?. האם יש לכם נסיון בהטסה של כלים על שלט אחרים? ואיך הם יחסית ל AR DRONE?

רקע קצר : אני רציתי כלי שאפשר להטיס , קניתי מטוס למתחילים בסגנון ה easystar/bixler. וריסקתי אותו די מהר (בהטסה ראשונה). הבנתי שזה יותר קשה ממה שחשבתי . וגם הבנתי שהדרון הוא ממש פשוט להטסה עכשיו אני מתלבט האם לקנות אותו , או אולי משהו אחר?

היי,

אני מטיס bxler , עם איזה שלט הטסת את הטיסן שלך ? חבל שהטסת אותו לבד ולא עם מדריך,

בכל מה חבר קנה א הDRONE , אני לא ממליץ לגביו בכלל, לא כיף להטיס עם אייפד, יש דליי בזמן התגובה, ועוד כל מיני חסרונות.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

עידן,אשתך רשומה עם יוזר נפרד או שבולשת אחריך ביוזר שלך? :p

לא רשומה ולא בולשת, תודה לאל...

צחקתי איתה לפני שעתיים בעניין, אמרתי לה שאני מתכוונן לרכישה של הצעצוע הזה, אמרתי לה שזה צעצוע בשבילי שמשלב גם את המצלמה שגם ככה רציתי לרכב, כמובן שציינתי שזה יהיה מזה מגניב לקחת את הילדים מדי פעם לפארק ולתת לצעצוע הזה לרחף מעלינו כשאנחנו משחקים איתם....

היא ישר אמרה לי שאני מניאק כי כמו איש מכירות (מניאק) אני ישר מכוון לה לרגש.

עניתי לה "רגע אז אני לא מבין, לקנות אחד לי ואחד לך או שרק אחד? בלבלת אותי!"

היא ענתה שיאללה, פנק אותה....

:lol:

בקיצור, רועי אתה חייב לי 1500$ (אבל אל תדאג, אני אתן לך סיבוב על הצעצוע...).

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אללה ירחמו מה קנית ב1500 דולר? ויז'ן?

תסתכל על המחירים בBH. הקומבואים שלהם לא מדהימים, אפשר להתארגן על משהו יותר טוב, במיוחד לאור המיקום שלך בגלובוס.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

הבחור מדבר ב-HK, לא ב-US

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

עוד לא קניתי אבל מדובר בדולר אמריקאי.

מה הכתובת של האתר שאתה מדבר עליו רועי?

תודה

עריכה,

ראיתי את האתר עליו אתה מדבר, לדעתי המחיר שקיבלתי דווקא בסדר גמור, יוצא בערך 1600$ לחבילה הבאה:

Phantom 2+ gimbal for GoPro Hero 3

GoPro hero 3+ Black Edition

7' monitor

signal extender for a range of 1-3KM (for FPV) with mushrooms antennas

זה פחות או יותר אם אני לא טועה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

אם זה מה שאתה מקבל, המחיר טוב. תן לי לינק, אני אסתכל.

פורסם

אין לחנות אתר ( חנות מקומית ) ובכל אופן מדובר בחבילה שהרכבנו בחנות, לא איזה קומבו מסודר.

שכחתי לציין שהמסך כמובן מגיע עם סוללה נטענת וזמן הפעלה של כשעתיים.

פורסם

אני מאשר (בהנחה שמדובר בפאנטום 2 עם הגימבל המקורי של DJI, שנקרא H3-2D). ואם אתה יכול לסגור איתם דיל על סוללה נטענת נוספת, כדאי (הסוללות המקוריות של הפאנטום 2 מספיקות אמנם ל20 דקות או יותר, אבל הן מאוד יקרות - 160 דולר).

תעשה חיים, זה כלי מעולה.

פורסם

כן, זה הגימבל המדובר ואכן אני מתכוון לתת שם לחץ על סוללה נוספת וסט רוטורים נוסף עם מגנים.

כנראה בסופ"ש אני אלך לסגור את הפינה הזאת ונראה מה שווה הצעצוע.

תודה רבה על הייעוץ רועי.

פורסם

עדכון....

1902909_10152108030264962_863980602_n.jpg

נרכשה ערכה מלאה שכוללת פאנטום 2 עם התקן מקורי למצלמת גו פרו 3, מצלמת גו פרו 3+ בלאק, משדר למצלמת הגו פרו (עבור ה-FPV), מסך 5' אינץ' 720p עם מקלט 5.8Mhz עבור ה-FPV, סוללה נוספת לרחפן, סט מגנים לרוטורים וזהו נראה לי....

אה כן, ומזוודה לנשיאת כל הציוד בצורה מסודרת.

יצא כ-1750-1800$ לכל החבילה.

אני עדיין מנסה להבין איך אני מסנכרן בין הרחפן לבין המסך, מקסימום מחר אקפוץ לחנות שהם יעשו את זה ונתחיל להכנס לעניינים.

חג שמח!

פורסם

פצצה, תתחדש. הסנכרון פשוט, רק תדווא שהמשדר והמקלט עובדים על אותו ערוץ (יש משהו כמו 8 ערוצים, או 8 ערוצים בארבעה סטים של תדרים), ותראה שבחרת את הכניסה הנכונה במסך.

תדאג שהמשדר יהיה מחובר למצלמה בזמן הבדיקות או שלא תהיה לך אינדיקציה לגבי אם העסק עובד או לא.

פורסם

פאקינג מגניב הדבר הזה. רועי, היכן מומלץ לרכוש בארץ ? באתר של DJI המשווק הרשום בארץ הוא lococopter, האם רכשת מהם ?

(מצאתי את המתנה שלי לעצמי ליומהולדת הבא :-D)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...