Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר פריטים שהאשה כבר לא מוכנה לסבול בבית... גמישות קלה במחירים :

1. סוללה חיצונית לאייפון 3/3G, במצב טוב כמעט ולא היה בשימוש, כולל הכבל טעינה המקורי, חזקה במיוחד(ראו מפרט בתמונה)

120 ש"ח

תמונה7.jpgתמונה5.jpgתמונה6.jpg

2.עמדת עגינה לאייפוד-אייפון עד 4S, כולל שלט רחוק, מתאמים לסוגי המכשירים השונים בעגינה. כולל רדיו והפעלת המוזיקה מהמכשיר. המסך שבור ולכן אין תצוגת שעון (או תחנות רדיו) כל השאר עובד מצוין, כולל השנאי (יש גם אפשרות להפעלה ע"י סוללות) 90 ש"ח

תמונה1.jpgתמונה3.jpg

3. סלולר SK סליידר עם מצלמה ורמקול די חזק, (נרכש מרשת פלאפון-ESC ז"ל ) 100 ש"ח

CAM00029.jpg

4. טוויטרים של פיוניר, אין לי מושג לגבי איכותם ורמתם המקצועית, נרכשו לפני חצי שנה ולבסוף לא נעשה בהם שימוש, עדיין בקופסא המקורית ועדיין עם הניילונים עליהם, כולל חיווט ומדבקות דו"צ מצ"ב מפרט טכני בתמונה 120 ש"ח

תמונה4.jpgתמונה9.jpg

כל הפריטים בפ"ת ויכולים להגיע גם לת"א בימי חול (בימי אבק ושבתות ישארו בפ"ת :lol: )

כפי שרשמתי, קיימת גמישות קלה במחירים, אין לי מושג לגבי ערכם הנוכחי ולכן ציינתי מחיר שנראה לי ריאלי

(לא טרחתי לרשום כמה הם עלו לי לפני X שנים- זה לא באמת מעניין מישהו)

אגב, האופניים החשמליים עדיין למכירה

פרטים נוספים בהודעה פרטית

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האופנים נמכרו, כל השאר רלוונטי- קיימת גמישות קלה במחירים.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...