Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמות אבזור בפיאט בראבו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, ומערכת blue&me, וחיבור USB (אני לא 100% בטוח אם איננו קיים בדינאמיק).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

שלום לך lolshimi

אנחנו שמחים שקבלת תשובות מהגולשים.

במידה ועדיין לא קבלת תשובה מדוייקת בנושא כל שהוא - אנחנו נשמח לעזור לך באופן אישי, ואתה מוזמן לפנות אלינו ל 1-800-22-5759 או למייל [email protected]

או לחלופין להשאיר לנו פרטים שלך בהודעה אישית ונתקשר אנחנו אליך.

בכל מקרה - תהנה עם הפיאט החדשה שלך ואנחנו כאן לשירותך כשתזדקק.

צוות סמל"ת

פורסם
גם ב90 וגם ב120 תתקשה מאוד למצוא ידניות, זה על סף בלתי אפשרי למרות שפה ושם הן צצות בלוחות.

ב90 יותר קל למצוא, ה120 נדיר יותר, ועוד יותר נדיר למצוא 120 ידני סנסיישן שכאלו קיימות אחדות בישראל לפי השמועות.

אני יודע שידניות הגיעו הן ב-90 והן ב-120 כ"ס אך רציתי לברר האם גם הרובוטיות הגיעו עם שני המנועים או עם ה-120 כ"ס בלבד.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
אז שוב, הסנסיישן משנת 2010 אמור לכלול :

Esp,6כ"א, בקרת שיוט,פנסי ערפל,בקרת אקלים,היל הולד ושליטה מההגה?

שליטה מההגה על הדיבורית ומערכת שמע. לא על העברת ההילוכים מההגה.

אני יודע שידניות הגיעו הן ב-90 והן ב-120 כ"ס אך רציתי לברר האם גם הרובוטיות הגיעו עם שני המנועים או עם ה-120 כ"ס בלבד.

שי

רובוטיות הגיעו רק עם מנוע 1.4 טורבו 120 כ"ס.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...