Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמות אבזור בפיאט בראבו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני על סף רכישת פיאט בראבו, ובימים האחרונים אני קורא כתבות בנוגע לזה שמ2010 הרכב הגיע עם ESP ועוד כריות אוויר,

ורציתי לשאול האם לכל הרכבים משנת 2010 ואילך יש ESP,

עוד דבר שרציתי לשאול הוא מה כל רמת אבזור כוללת, והבנתי גם שיש מנועים ללא טורבו בעלי 90כ"ס, האם גם בארץ המנועים האלה קיימים?

פורסם

http://www.gear.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98/2009/%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%91%D7%95

פה אתה יכול לראות את הבדלים בין רמות האיבזור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

דבר ראשון תודה רבה,

דבר שני, לא מדובר שם בכלל בנוגע למערכת hill hold האם יש למישהו מושג אם הוא כלול ברכב, ואם כן באיזה דגמים?

**עריכה**

ד"א שמתי לב שהבדגמים החדשים יותר (שכללו ESP ועוד 2 כריות אוויר) אין את רמת האיבזור שכוללת בקרת שיוט,שליטה מההגה וכו', ז"א שאני צריך להתפשר על עניין הבטיחות או האבזור?

אין רמת אבזור שמשלבת את שניהם?

עריכה אחרונה על ידי lolshimi11
פורסם

קודם כל אם אתה מסתכל על 2009, אתה מרוויח העברת הילוכים מההגה אך מפסיד ESP וכריות אוויר בגירסאת המגניפיקו.

עכשיו יש את גירסאת הדיינאמיק המאוד לא בסיסית, אך חסרת - בקרת שיוט, פנסי ערפל, מגנזיום, שליטה מההגה, חלונות מושחרים.

את כל החוסרים תקבל בגירסאת הסנסיישן שהיא המומלצת. - בכל מקרה משנת 2010 לא תקבל העברת הילוכים מההגה אבל זה משתלם לנוכח האבזור הבטיחותי.

90 כ"ס הוא יחסית נדיר, ואם הוא קיים אז בגירסאת הדיינאמיק וכל מה שיש לך לעשות זה לבדוק כמה יש במנוע - 90 כ"ס או 120 כ"ס טורבו.

עצה שלי - לך על הסנסיישן.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

בגירסאת הסנסיישן יש את "

בקרת שיוט, פנסי ערפל, מגנזיום, שליטה מההגה, חלונות מושחרים" כפי שאמרת?

אז אני כן יכול לקבל את האבזור הנ"ל וגם את האבזור הבטיחותי של הESP+2 כ"א,פשוט ביטלו ב2010 את ההעברת ההילוכים מההגה?

פורסם
כן, בנוסף יש את מערכת ה-blue&me.

בהחלט, שכחתי מזה לגמרי.

אם אני לא טועה גם אופציית ניגון שירים מה USB?

בכל אופן, ההמלצה היא שאם מדובר על רכב שנת 2009 - לבחור במגניפיקו.

אם מדובר ב2010+, לבחור בסנסיישן.

אם אוזלת ידך מהשגת הגירסאות הללו, גירסאת הדינאמיק היא מאובזרת למדי ובעלת אבזור נדיב משלה שקיים כמובן בסנסיישן - בקרת אקלים לדוגמה.

לפני כן הסתכל ברשיון הרכב ובדוק בכמה כ"ס מדובר, 90 כ"ס לא ממש מומלץ אך גם הוא בסדר גמור - החוסר המלצה זה העובדה שהטורבו הופך את הרכב למהנה, לא שום סיבה אחרת.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

ה- 90 כ"ס הגיעה כידנית בלבד או גם כרובוטית?

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

גם ב90 וגם ב120 תתקשה מאוד למצוא ידניות, זה על סף בלתי אפשרי למרות שפה ושם הן צצות בלוחות.

ב90 יותר קל למצוא, ה120 נדיר יותר, ועוד יותר נדיר למצוא 120 ידני סנסיישן שכאלו קיימות אחדות בישראל לפי השמועות.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם
ורציתי לשאול האם לכל הרכבים משנת 2010 ואילך יש ESP,

תכלס אתה מקבל פה אחלה עזרה מאנשים, אני רק אענה לך על זה.

החל מתאריך 1/1/10, מדינת ישראל חייבה את כל היבואנים לכלול את מערכת הESP ברכבים שהם מוכרים.

כל רכב שעלה לכביש לאחר מועד זה, מצויד בESP בהכרח!

כמובן שיכול להיות רכבים שעלו לכביש לפני התאריך הזה ועדיין מצוידים בESP. אז טרם כניסת החוק הזה, זה לא היה חובה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הסנסיישן בהחלט מפנקת! המגניפיקו נטולת הבקרות גם טובה בהחלט וכמו שאמרו מחסירה אביזרי בטיחות אך בעלת תוספות קוסמטיות קלות (ניקלים בחלונות, מראות צד מתכהות).

בנוגע ל-90 כ"ס ישנה אחת כזו ביד 2 אדומה ידנית עם קילומטרז' נמוך ממה שזכור לי.

אין צורך בחתימה....

• אחראי פורום
פורסם

מעבר ל-esp החשוב, המחסור ב-hill holder הוא גם משמעותי מאוד ביום יום - ושני אלה נפקדים מהמגניפיקו.

אני רואה כמה המערכת הזו חשובה ועובדת היטב אצלי, אז כששתי מערכות כאלה חסרות, מבחינתי זה דיל ברייקר.

מה שכן, תפעול התיבה מההגה גם חסר לי, משתעשע במחשבה להתקין את זה (סה"כ מתגים, לא שונים מעבודת הידית ברצפה).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

תודה רבה לכולם, אך נהיה לי טיפה בלאגן, גירסאת הסנסיישן משנת 2010 ומעלה כוללת Hill hold,

+2 כ"א ESP בקרת שיוט,פנסי ערפל,שליטה מההגה ובקרת אקלים.

אם הבנתי נכון ההבדל היחיד שנעשה ב2010 בסנסיישן הוא הוספת הESP?

אך המגניפיקו לא אמורה להיות טובה יותר מלבד ההעברת ההילוכים מההגה?

עריכה אחרונה על ידי lolshimi11
פורסם

ההבדל בין מגניפיקו (שקיים רק ב-2009) לבין סנסשיין (2010 ואילך):

6 כ"א לעומת 4 במגניפיקו.

ESP שלא קיים במגניפיקו.

HILL-HOLDER

לעומת זאת: במגניפיקו לעומת הסנסשיין יש ידיות כרום (לעומת צבע רכב), פס כרום בתחתית החלונות והעברת הילוכים מההגה(פלאפים).

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

החל מתאריך 1/1/10, מדינת ישראל חייבה את כל היבואנים לכלול את מערכת הESP ברכבים שהם מוכרים.

כל רכב שעלה לכביש לאחר מועד זה, מצויד בESP בהכרח!

ממש לא.

מ-1/1/10 נאסר לייבא כלי רכב ללא ESP לא למכור כלי רכב שכבר הגיעו לארץ.

לכן ניתן למצוא כלי רכב פרטיים שעלו על הכביש ב-2010 למרות היותם חסרי ESP כגון: רנו סימבול וסוזוקי ג'מיני.

אין לי מושג אם יש פיאט בראבו בלי ESP משנת הדגם 2010 - תאורטית וחוקית - יכולה להיות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...