Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני שוקל לקנות רכב ממגרש (מהגדולים - אלדן,אלבר....), רוב הסיכוים רכב אחרי ליסינג.

מה אתם אומרים אפשר להסתפק בבדיקה שהמגרש נותן או לעשות בדיקה לבד לאוטו באחד המכונים?

מישהו ממליץ על עוד דברים שכדי לשים לב אליהם בקנייה ממגרש?

תודה לעוזרים!

פורסם

עדיף לקנות מחברת השכרה/ליסינג שמטפלת במוסך מורשה יצרן (כמו אלדן ובאדג'ט).

תראה טופס בדיקה של החברה לפני שאתה לוקח את הרכב לבדיקה.

הבדיקה שלהם קצת יותר יפה ממה שייצא לך במכון אחר. עדיף שתקח לבדיקה, הם יתקנו את הליקויים כמובן.

לשים לב היטב למצב הרכב, מבחינה חיצונית ומבחינת תא הנוסעים, לשים לב מה רשום בטופס הבדיקה. לא להתפשר על רכב שעשה יותר מדי ק"מ או על רכב עם תאונות קשות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
סוחר מכוניות הגון?חבל על המאמץ-חפש פרטי שמור.

כשרוצים לדחוף שטויות אז דוחפים אותן בכל מקום.

הבחור שואל על מגרש של חברות ליסינג, כלומר לקנות ישירות מחברות הליסינג וההשכרה.

ואתה דוחף סוחרי מכוניות. אין קשר.

לא כל המכוניות הפרטיות שמורות. לליסינג ולהשכרה יש יתרון של מחיר נמוך יותר, טרייד אין עתידי, תנאי תשלום, אחריות וכו'.

למה נראה לך שכל המוכרים הפרטיים הגונים?

צודק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ליסינג,השכרה,טרייד אין-כולם סוחרי מכוניות.מוכר פרטי הגון-סיכוי גדול בהרבה מהתמודדות עם סוחר מקצועי או המחלקה המשפטית שלו.

פורסם

אני אוהב לקנות מהסוחרים הגדולים אבל חייב בדיקה שלך. מצאתי כבר פעמיים שהבדיקות שלהם הרבה יותר טובות מהמציאות בדברים מהותיים וזה ממש מפתיע אותי איך זה קורה (ברור שאני מבין שיש להם עסקים עם מכוני הרישוי ועדיין איך אין על זה פיקוח). כמו כן תדע שיש לזה מחיר כלכלי, אמנם הרכב מגיע אלייך פיקס כי הם יתקנו את כל הליקויים אך המחיר יהיה גבוה משמעותית השוק הפרטי ששם המחיר במשומשות הרבה מתחת למחירון

פורסם

אנחנו במשפחה גם אוהבים לקנות מטרייד אין בעיקר בגלל שיש אחריות,השבחה וכל מיני תנאים.

ברכב שלי לא לקחנו לבדיקה עצמאית כי ידענו שממילא כולם מקושרים בעיר שלנו אז חבל על הכסף. העדפתי לבדוק במוסך שאני סומך עליו.

מבחינת החברות שקנינו מהם:

*אוטוסנטר באמת מעולים מכל בחינה.

*אלדן בסדר,גילינו אחרי 100k קילומטר שהרכיבו ברכב שקנינו מדחס מזגן מדגם לא תואם,בבדיקה כמובן לא אמרו כלום.

*אלבר גרועים,אחי רכש רכב שעבר אליי ומירר לי את החיים מכל בחינה של אמינות.

אבא שלי רכש מהם ועד היום אני במחלוקת איתם לגבי חלק שהם חייבים לי,השירות זבל ואפילו קיבלתי איומים בטלפון מנציג שלהם אחרי שפתחתי את הפה בפייסבוק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
ליסינג,השכרה,טרייד אין-כולם סוחרי מכוניות.מוכר פרטי הגון-סיכוי גדול בהרבה מהתמודדות עם סוחר מקצועי או המחלקה המשפטית שלו.

דווקא במקרה של קנייה מסוחר מורשה הצרכן מוגן יותר מאשר בקנייה ממוכר פרטי.

בשני המקרים יש לבדוק את הרכב בשבע עיניים, ולא לסמוך על "בדיקות מטעם"

לגבי חברות הליסינג השומות כבר למדתי שיכול להיות שוני גדול באיכות השירות בין סניפים שונים של אותה חברה, כך שלא הייתי מתבסס על חווייה חד פעמית של מישהו עם חברה זו או אחרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כשמתקשר אלייך נציג ואומר לך שהוא ישבור לך את הפרצוף זה די משקף את החברה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה לעונים! יש מגרשים כמו קרסו או כלמוביל שמחזיקים רכבים יד ראשונה מפרטי. שווה לבדוק גם שם?

אם אני יעשה בדיקה וימצאו ליקוים המגרש אמור לתקן לי אותם על חשבונו? או מבחינתו לא רוצה לא צריך?

מה אתם אומרים אפשר לדרוש החלפת מצבר או צמיגים? כמובן תלוי בתאריך

תודה לעוזרים!

פורסם

1. שווה לבדוק גם במגרשים שהזכרת.

2. בד"כ ליקויים ברי תיקון שמוצאים בבדיקה מתוקנים על חשבון המגרש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אנחנו במשפחה גם אוהבים לקנות מטרייד אין בעיקר בגלל שיש אחריות,השבחה וכל מיני תנאים.

ברכב שלי לא לקחנו לבדיקה עצמאית כי ידענו שממילא כולם מקושרים בעיר שלנו אז חבל על הכסף. העדפתי לבדוק במוסך שאני סומך עליו.

מבחינת החברות שקנינו מהם:

*אוטוסנטר באמת מעולים מכל בחינה.

*אלדן בסדר,גילינו אחרי 100k קילומטר שהרכיבו ברכב שקנינו מדחס מזגן מדגם לא תואם,בבדיקה כמובן לא אמרו כלום.

*אלבר גרועים,אחי רכש רכב שעבר אליי ומירר לי את החיים מכל בחינה של אמינות.

אבא שלי רכש מהם ועד היום אני במחלוקת איתם לגבי חלק שהם חייבים לי,השירות זבל ואפילו קיבלתי איומים בטלפון מנציג שלהם אחרי שפתחתי את הפה בפייסבוק.

מוזר: אבא שלי רכש מהם סיוויק 2005 בת שנתיים ואח"כ מאזדה 3 ספיריט ולא היו לנו בעיות מיוחדות איתם.

להפך- הוחלפה תושבת מנוע שנקרעה בהשתתפותם גם אחרי שחלפה שנת האחריות- שלחו אותנו למורשה בעכו עם שובר טיפול של 600 ש"ח.

יכול להיות שקניתם "נבלה סרחה" או "רכב לימון" בלי שנפרט את הסוגים האפשריים /קניתם רכב שכבר היה בליסינג ואח"כ עבר עוד יד ובמצב כזה הם ממש לא יתקנו לך את כל הרכב על חשבונם,אלא אם זה היה בתקופת האחריות.

אני לשם השוואה רכשתי מאוטו סנטר והצרות התחילו אחרי שנגמרה האחריות ותאמין לי שממש לא פתחתי עליהם את הפה כי רכב זה בהרבה פעמים מזל במיוחד בתקלות החשמליות המעצבנות שלא אופייניות לרכב בן 4-4.5

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש לי ביקורת מעורבת על אלבר. השירות בסניף שלהם בעפולה היה מעולה מהנציג שמכר לי וממנהל הסניף.

חודש אחרי המכירה הלך ממיר קטלטי והוא הוחלף על ידם במוסך של דלק מוטורס בהשתתפות עצמית של 300 ש"ח.

אבל השירות במוקד "אפטר סייל" שלהם היה מתחת לכל ביקורת ורק אחרי שמנהל הסניף התערב קיבלתי אישור להכניס את הרכב לבדיקה ולאחר מכן לבצע החלפה.

מעבר לזה, התיקונים שהם ביצעו ברכב לפני המכירה, גם מכאניים וגם פחחות היו גרועים למדי. כיוון פרונט למשל שדורש החלפת צמיגים קיבלתי בשובר שהשתמשתי בו רק חצי שנה לאחר הקניה כי רק אז החלפתי צמיגים.

פורסם

הרכב של אחי אכן היה נבלה אבל זה לא מה שהפריע לי.

כאשר אבא שלי רכש מהם רכב השירות היה פשוט זבל (הרכב עצמו אחלה כי הוא לא עבר כמעט כלום, 40K קילומטרים בשנתיים) אבל הנציגים חובבנים שלא מצליחים לסדר שום דבר ברכב כמו שצריך עד שלא תוציא את הגרון בצעקות.

ובאמת חבל כי אני מאוד התאכזבתי וכל מי שאני יודע שרוצה לרכוש רכב אני פשוט אומר לו לא להתקרב לאלבר וחבל שכך.

רק תסתכלו בפייסבוק שלהם כמה תלונות,זה מטורף!

• תוכן חדש...