Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי סיאט איביזה (רפרנס 1.4) בת שנתיים וראיתי את הפרסום של אירוע המכירות הנ"ל.

חשבתי לשדרג לסיאט לאון החדשה בעזרת טרייד אין.

האם מישהו יודע מהם פרטי האירוע? הם לא מוכנים לפרט בטלפון וחייבים להגיע במיוחד.

תודה רבה מראש,

גל.

פורסם

אני גם באותה סיטואציה ולא הצלחתי לקבל פרטים ונקבעה פגישה ליום שישי .

מישהו הצליח לקבל קצת יותר פרטים?

פורסם

אבל נשמח לשמוע אחרי שתדעו יותר. אגב, האיביזה יפה, הלאון פחות. אלא אם תלכו על 3ד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חברים יקרים,

המבצע החל היום. יש למישהו מחירים מעודכנים?

בטלפון לא קיבלתי מענה.

אשמח לקבל מחיר לליאון 5 דלתות 1.2 ידנית... אין לי זמן להגיע לאולם בשביל לקבל מחיר.

תודה לכולם...

Golf 2008 MK5

פורסם

צריך לחכות למישהו שהיה בסוכנות ויוכל לתת לנו פרטים על המחירים של הדגמים השונים ותנאי הטרייד אין...

פורסם

לא יודע לגבי המחירים שלהם אבל חבר טוב היה היום בסוכנות. על כל רכב של הקבוצה הם מזכים במחירון פחות 5%, בתנאי שהרכב נקי לחלוטין, ובבדיקה לא מתגלים שום ליקויים. כמובן רכב שרשום שהוא פרטי ברישיון.

פורסם (נערך)

אני דיברתי עם נציג. אז על לאון 1.8 חמש דלתות הם רוצים עכשיו 159.200 כולל איטוראן safe. כולל חיישני רוורס וכולל אגרת רישוי. אשמח לעוד פרטים על האירוע. בקשר לטרייד נתנו לי 67.000 על איביזה 1.2 tsi style שמה 2011. אבל לפני בדיקה שלהם במוסך. נרא...

עריכה אחרונה על ידי cdk
פורסם

בוקר טוב,

לאחר בירור קצר עולה שההנחות כלל לא משמעותיות (2,000 ש"ח הנחה סה"כ) לליאון TSI 1.2 ידנית בתוספת צבע מטאלי ותו לא.

לא הכי משתלם.

Golf 2008 MK5

פורסם
אני אנסה לבדוק עוד מחירים היום. מה לבדוק?

אני אשמח אם תברר על איביזה רפרנס, מה המחיר? אילו תוספות?

• תוכן חדש...