Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לבת שלי, בת 16 יש חגורה שחורה בטייקוונדו ITF . בחורים בבית ספר כל הזמן מציקים לה, מתגרים בה ומבקשים ממנה להראות, מה היא יודעת. והיא רק מחייכת והופכת הכל לבדיחה. לא רוצה להשפיל אותם. ואני לומד ממנה - אם אתה חזק - תשמור את הכח למקרים באמת חשובים.

היא איננה לבד, למרות שזה מעט מצחיק שהיא בחורה ובנים מציקים לה לריב איתם חח, בזמן התיכון והצבא הרבה ניסו להתגרות גם בי (טאקוואנדו כמו כן) - הדבר היחיד שאני אישית הייתי עושה זה הופך גם כן לבדיחה או סתם קופץ באוויר עם בעיטה, אבל מעולם לא "הלכתי מכות" עם אף אחד מהם. לא ברצינות בכל אופן.

כל הכבוד לה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
עידן, הבאת בראש ל-RS6? :)

היו קטעים שפתחתי פער אבל אני נוטה לשער שזה בגלל שהנהג השני חשש להאיץ (זו היתה טיסה נמוכה במהירויות 160-230 קמ״ש וגשם שוטף) וגם לא רציתי לברוח, זה היה נחמד ששנינו עברנו למוד נמרץ, לברוח סתם היה מקלקל לכן כשפתחתי פער שחררתי את הגז כדי שהוא יצמצם.

סה״כ 2 מכוניות חזקות מאוד עם 500+ סוסים, קשה לברוח אחד לשני.

היית צריך לראות את המבט שלנו כשאנחנו על 180 ופתאום פאביה עקפה אותנו ונעלמה באופק, עד עכשיו אני לא סגור אם העננה שהיתה סביבה היתה כתוצאה מהמים שניתזו מהכביש או כתוצאה מהבום העל קולי...

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מכיר את התופעה מצוין. אני זוכר שכאשר רכשתי את המאזדה 3 אקטיב שלי התלבטתי נורא. ידעתי שעצם הרכישה תכניס אותי למצבים קיצוניים עם שאר האנשים שיש להם רכבי ספורט. בסוף אמרתי לעצמי שלא אוותר על תחביבי כאוהב נהיגה בגלל כמה פרזיטים. בסוף רכשתי את המאזדה, ואני עליה עד היום. אז נכון, לפעמים איזה ערס בפורשה קאיימן או בM3 משחקים איתי ברמזור, אבל אני פשוט מתעלם מהם. את היכולות של הזריזות בעיר אין להם, ואני לא מעוניין להשפיל אותם, כי זה עלול רק לסבך אותי. לכן, כבעל מכונית קיצונית אחת לשני, פשוט התעלם מהם. תעשה את עצמך כאילו אתה לא רואה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מצטער, אבל באמת?

מכיר את הבעיה עם השירוקו, לא ספורטיבי מדי אבל כן מוחצן, למרות שגם אני חוטא ויכול לנסות להדביק איזה רכב מעניין כזה או אחר - מנסה לא להגזים, אבל לך תדע...

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

היית צריך לראות את המבט שלנו כשאנחנו על 180 ופתאום פאביה עקפה אותנו ונעלמה באופק, עד עכשיו אני לא סגור אם העננה שהיתה סביבה היתה כתוצאה מהמים שניתזו מהכביש או כתוצאה מהבום העל קולי...

רץ לקנות פאביה ספורט... רגע שיט זה צמפיון... טוב רץ לקנות מאתר יד 2.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)

מי שרוצה רכב מוחצן/חזק/ספורטיבי בלי שכל מיני ערסים יתגרו בו צריך אחד מאלה:

1. במוו שחורה מהדגמים היותר גדולים (לא סדרה 1 או 3) כמו סדרה 6, 5, 7 ,X5, X6 עם חלונות שחורים.

2. מרצדס מהדגמים הגדולים יותר בקטגוריות מקבילות לבמוו שחורה או קבריולט AMG בצבע שחור.

3. רכב שטח מגודל, כמו פג'רו, לנד קרוזר, גרנד צ'ירוקי

בקיצר, לא רכבים מקטגוריות כמו שערסים צעצוע יכולים להרשות לעצמם. הם בודקים קטגוריה לפי גודל פיזי של הרכב ומוחצנות, ולא לפי מה יש מתחת למכסה מנוע.

זה כיף לנסוע לאט ובשלווה על רכב גדול וחזק - אף אחד לא מטריד, לא נצמד, לא צופר, אנשים מפנים אוטומטית נתיב - תענוג. לא כמו עם איזו סופר מיני אם אתה עובר נתיב אז צופרים ומהבהבים עם אורות כי אתה מסתיר את הנוף, כשאתה מאותת מאיצים כדי שלא תעבור נתיב ועוד.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איזה שרשור משעשע :-D טוב לדעת שאני לא לבד בזה. אני אמנם עם GTI MK6 אבל לא מת על התחרויות החסרות משמעות האלה.

מזכיר לי שביום שישי נסעתי לכיוון הסינמה סיטי ועברה לידי גם GTI MK6 שממש נדבקה לצד השמאלי שלי (נראית של אחד הבני דודים לפי הכיתוב על השמשה האחורית שלו) וכש"נתתי לו את המבט" הוא לחץ עד הסוף ואני נשארתי לשייט במאה קמ"ש 8).

פורסם

לא צריך להכנס לסטיגמות ותאוריות כאלה ואחרות, המציאות די פשוטה:

מי שנוהג ברכב ספורטיבי, מוחצן יותר או פחות, מתוייג על ידי בעלי רכבים ספורטיביים כמישהו שהוא "אחד מהם", מכאן ניתן להסיק את ההתעניינות ואת הכניסה ל"מוד קרבי", הם מזהים בך פוטנציאל לקצת שעשוע ספונטני, אם בא לך תזרום, לא בא לך- אל תזרום אבל בכל מקרה זה לא משהו שאני רואה לשלילה, זה חלק מה"תחביב" הזה שלנו.

אני לא חושב שצריך להתסכל על זה כעל תחרות או כל מיני הגדרות, זה פשוט נהג רכב ספורטיבי שפגש בכביש עוד נהג עם רכב ספורטיבי ובא לו קצת להשתעשע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה כיף לנסוע לאט ובשלווה על רכב גדול וחזק - אף אחד לא מטריד, לא נצמד, לא צופר, אנשים מפנים אוטומטית נתיב - תענוג. לא כמו עם איזו סופר מיני אם אתה עובר נתיב אז צופרים ומהבהבים עם אורות כי אתה מסתיר את הנוף, כשאתה מאותת מאיצים כדי שלא תעבור נתיב ועוד.

מוזר.

אני דווקא חווה חוויה הפוכה.

כשאני עם הפנדה, אני עובר נתיבים בלי שום בעיה. בעקיפות, מרשה לעצמי להשתהות בשמאלי כמה שנדרש, ואם מישהו מחליט להתגרות בי ונצמד מאחור, הוא לרוב זוכה בהורדת הילוך שגורמת לו אוטומטית לבלום ולחזור לשמור מרחק.

דווקא עם האחרות (סיויק האצ'בק 2010, ג'טה חדשה) אני נאלץ להתמודד עם נהגים שמתאמצים להתעלם מקיומי על הכביש.

האם הפנדההיא הפאביה החדשה?

פורסם
רץ לקנות פאביה ספורט... רגע שיט זה צמפיון... טוב רץ לקנות מאתר יד 2.

התמזל מזלו של עידן82, אין בהונג קונג צ'מפיון.

עם מזל כזה רוץ לרכוש פאביה ואז למלא לוטו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
:mm_yeah::roflmao::lol:

אני רואה הרבה תחרויות כאלה בצפון, במיוחד באיזור הכפרים בין קולט/לנסר וסיוויק מתחילת שנות ה90. ג'נטים של אוטובוס, אורות קסנון, לדים וניקלים בכל מקום. לא מזמן ראיתי כזה מירוץ בין שני סובארו אימפרזה טורבו, אחת פתאום מנוע התחיל לדפוק והוא עצר בשוליים.

מתסבר שיש וריאציה יותר מתקדמת לזה לחבר'ה שקנו רכב ספורטיבי חדש ויוצאים להתפרע איתו בכבישים (כי לחתוך רכבים בעומס תנועה ולעקוף משוליים זה להתפרע).

בבקשה, תבין, ניקלים זה אופנה בכל העולם.

:nono: ולנושא עצמו, כל רכב שנראה קצת שונה מהליסיניג העממי גורם לכך שיהיו "היתקלויות" עם אנשים מסויימים. הבעיה האמיתית מתחילה כשהבנאדם מתחיל להשתגע על הכביש ולא לתת רק גז ולברוח.

פורסם

תראה אושריקו, אני מבין שעיצוב זה עניין של טעם אישי.

אין טעם להתווכח אם כחול זה צבע יפה.

אבל גם בעולם העיצוב יש כללים מוסכמים.

אחד מהם, אומר שחומר זול זה לגיטימי לשימוש. חומר יקר זה לגיטימי לשימוש. אבל חומר זול שנראה כמו חומר יקר זה כבר לא לגיטימי לשימוש (או לגיטימי בכמויות מאוד מאוד מדודות).

זו הסיבה ששעון זהב זה יכול להיות יפה. שעון מפלסטיק יכול להיות יפה. שעון מפלסטיק בצבע זהב זה מזעזע.

אם ניקלים ולדים זולים היו כזאת אופנה רווחת, אני משוכנע שהיינו רואים יותר סדרה 7 ו S קלאס עוטות עליהן שלל ניקלים ולדים.

פורסם
ואם מישהו מחליט להתגרות בי ונצמד מאחור, הוא לרוב זוכה בהורדת הילוך שגורמת לו אוטומטית לבלום ולחזור לשמור מרחק.

אני מציע מטעמי בטיחות להוריד מהירות במתינות רבה יותר כדי שנהג מאחוריך לא יצטרך לבלום בפתאומיות כי הוא פשוט עלול לא להספיק.

ממליץ פשוט להוריד את הרגל מהגז עד שהוא מתרחק. זה עובד יופי והרבה יותר בטיחותי. בלימה פתאומית עלולה לגרום לערס להמשיך להתגרות בך בדרכים אחרות, כמו ניסיונות לחתוך, לסנוור ועוד.

בבקשה, תבין, ניקלים זה אופנה בכל העולם.

:nono: ולנושא עצמו, כל רכב שנראה קצת שונה מהליסיניג העממי גורם לכך שיהיו "היתקלויות" עם אנשים מסויימים. הבעיה האמיתית מתחילה כשהבנאדם מתחיל להשתגע על הכביש ולא לתת רק גז ולברוח.

ידידי, אני לא בא בטענות כלשהן נגד ניקלים למרות שזה לא לטעמי. כמו שבעצמך רשמת לגבי "היתקלויות", רכבים מקושטים מושכים את זה כי כניראה הצד השני חושב כמו שעידן רשם שאתה "אחד מהם" (הוא התכוון לרכב ספורטיבי, אבל זה נכון גם לסוגי רכבים אחרים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שעשוע הרבה יותר גדול זה כשהוא חושב שאתה לוחץ אתו, הוא לוחץ ואתה מאיץ לך לאטך, מנהלתי, והוא מבין שהוא בעצם במירוץ הזה לבד.

אני עומד ברמזור, מגיע ערס מטומטם בX5 דיזל. אני שומע לחיצות על דוושת הגז (דיזל, כן?!).

ביציאה רמסתי את הדוושה, משאיר אותו קצת מאחור ואז עוזב את הגז. כעבור עיקול וכמה רגעים אני כבר רואה שתי ניידות שהתלבשו עליו.

My job here is done.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...