Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למבורגיני ואאודי חולקות היום הרבה טכנולוגיות, בין היתר אפילו חולקות מנוע (R8 חולקת מנוע עם גאיירדו LP560 וגם המנוע של ה-S8 מבוסס על אותו מנוע של הגאיירדו).

חלק מהצירוף של למבורגיני ל-VAG יצר מצב שלמבורגיני העלתה את איכויות תא הנוסעים שהיום איכותיים משמעותית מבעבר ואאודי מקיימת קשרים הדוקים בענייני טכנולוגיה, לא מעט המידע שאאודי מקבלת קשור לנושא יחידות הכח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
עזוב מרובע, התדמית של הוולווים האלו זה רכב כבד מטנק. אתה מתאר לעצמך מרכבה 3 עושה איתך פתיחות ברמזור - ואתה מפסיד?

זה דווקא יכול להיות מביך ומצחיק מאד,

אבל אולי הוא מתכנן לשים את המנוע של פורד קינג קונג כמו כאן

או לעשות מרוץ האמר מול טנק

וכמובן לא לשכוח את TOP GEAR

ולגיפאים - קצת לצחוק עם זה

http://www.youtube.com/watch?v=tWDv8ZQNeFk

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
בזמן שישנת מישהו כבר הספיק לעשות את זה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?391410

ובקשר לבעיות הבנת הנקרא שיש פה בפורום בזמן האחרון, אני המלצתי להנהלה לארגן איזה קורס רענון בלשון והבעה למשתמשים בגיל הגריאטרי (וכנראה גם לאלו שלא) בפורום.

לא הבנתי איפה הבעיה עם העברית שלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרגעים המרגשים והמאושרים בחייו של אדם, בסדר עולה:

*איבוד בתוליו

*לידת ילדיו

*מעמד קבלת הפאביה ספורט 16v שרכש

כמובן שבגלל שלא הייתה לך אפשרות לשורה רביעית, אני מרגיש חובה להשלים:

*אותם 10מטר פור של בעל AMG שפתח מול פאביה שהבעלים שלה סימס ברמזור ולא שם לב שהתחלף לירוק...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא הבנתי איפה הבעיה עם העברית שלי.

אין בעיה.

האמירה לא כוונה אליך, רשמתי את זה על הדרך בהודעה כי הזכירו פה בעיות בהבנת הנקרא :lol:.

Detailer.gif
פורסם

השרשור הזה סטה מהנושא!

אתם לא מבינים, עקפתי היום ג'יפ מרצדס amg!!! ואתמול מרצדס A250 amg חונה!!!! האלמרה יותר מהירה מפאביה!!! בדוק!!!

פורסם
אני רק אענה לשאלה המקורית של השרשור: ברור :-)

צודק, אם הייתה לי ספורטיבית, בהחלט הייתי רוצה להשתעשע מדי פעם. אולי זה בגלל שאני לא רואה כמעט אף פעם כאלה על הכביש.

פורסם

אני יש לי דפיקה מסויימת

כל פעם שיוצא לי לראות אבארט על הכביש, אני מבסוט עם חיוך מטופש על הפנים.

לא מנסה לחתוך ולהגיע אליה, אלא סתם מחייך מאושר

אחרי הכל, יש לי גרנדה פונטו 1.2, גם אם אני אראה עגלת סופר באמצע הכביש יהיה לי קשה להשיג אותה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

ועדיין אתה מגיע למפגשי מרכז עם הנדברקס מורם וחארקות. תתבייש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כשאתה ברכב ספורט אתה תמיד גבר עד שבא משהו כמו התמונה של ליאור. (הדו גלגלי).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כמובן שבגלל שלא הייתה לך אפשרות לשורה רביעית, אני מרגיש חובה להשלים:

*אותם 10מטר פור של בעל AMG שפתח מול פאביה שהבעלים שלה סימס ברמזור ולא שם לב שהתחלף לירוק...

זה א׳ ב׳ במפגשים מול פאביה.

כשאני קולט שנהג הפאביה מרוכז וממתין לרמזור שיתחלף לירוק אני מסמן לו לפתוח חלון וצועק לו ״תראה, סופרמן!!!״, בזמן שהוא מחפש אותו בשמיים אני גונב איזה 20 מ׳ ואז הוא עוקף אותי בשאגה כמו שרק מנוע 16v יכול לשאוג..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כשאתה ברכב ספורט אתה תמיד גבר עד שבא משהו כמו התמונה של ליאור. (הדו גלגלי).

לא רציתי להעלות את זה כדי לא לפגוע באנשי ה4 גלגלים הספורטיביים אבל כבר יצא לי לשחק עם בחור ''בוגר'' במזארטי קווטרופורטה אם אני לא טועה שבסופו ניצחתי! :-D

זה קורה כל פעם במפגש עם ספורטיבית, החבר יודע איך למשוך את תשומת לב הסובבים אותו, ספורטיביות או רגילות. שמו של החבר הוא bmw s1000rr (;

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...