Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההשוואה לאופנוע כבד לא כל כך הוגנת, זה נכון שאופנוע כבד יאיץ חזק יותר ממכונית ספורטיבית חזקה, אבל כדי להכניס קצת פרופורציות בוא תספר לי איך התחושה בגוף אחרי 10 דקות רכיבה על נניח 230 קמ״ש.

ומה קורה אם נניח קר מאוד בחוץ?

גשום?

ואיך הרוח שמתפרקת עלייך ב-230 קמ״ש?

נכון שזה לא מרגיש נעים על אופנו כבד בתנאים האלה?

עכשיו על 230 קמ״ש אותו אחד במזראטי יכול לנהוג במהירות הזאת בקלות לאורך כמה שעות תוך שהוא מאזין למוזיקה האהובה עליו במערכת המפנקת שלו, לא יפריע לו שגשום כי החלונות סגורים, לא יפריע לו שבחוץ 4 מעלות כי בתוך האוטו יש לו 21 מעלות ומאווררים במושבים דואגים לפזר לו אויר חמים ישר לביצים והוא בכלל בדיוק מקבל מסאז׳ מהמושב המשוכלל שלו.

אתה חושב שמעניין אותו כהוא זה שרוכב האופנוע שקופא מקור ורטוב עד העצמות עושה 0-100 בשניה וחצי מהר יותר?

זה מעניין לו את הביצים.

תשווה תפוחים לתפוחים ידידי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פה סיכמת בערך את כל ההבדל בין אחד שרוכב לאחד שלא רוכב. ברור שאין פה השוואה והכל נכתב בהומור כמובן.

בחורף וביומיום לא יוצאים עם הכלי הזה לכבישים, לא נוח בעליל ולא כיף.

אגב, הנהג גם נהנה מהסשן שסופו היה בתחנת הדלק במחלף הסירה ושם הוא ביקש תמונה על האופנוע, וואלה החמיא לי :)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ברור שהנהג וגם רוכב האופנוע יהנו, אין סיבה שלא, אני אישית לא רוכב ומאוד מאוד אוהב אופנועים כבדים, כתבתי את הדברים כדי להבהיר שלכל מטבע יש 2 צדדים, זה הכל.

גם לי מדי פעם מתפלק לחלומות איזה R6...

תמשיך להנות ותרכב בזהירות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אפשר לסכם אז את התשובה לשאלה, שכן נכנסים קצת למוד קרב וזה לגטימי כל עוד לא אף אחד לא נכנס למצב מסוכן.

הסיפור בדרך כלל נגמר אחרת כשמי שמחפש את התשומת לב הוא פחות חובב מוטוריקה ויותר חובב פוזה.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

מה שבטוח, עוד לא פגשתי אופנוע שלא רצה ללחוץ. :)

הפסד ידוע מראש אבל לפחות הדרך לשם מהנה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

פעם ניצחתי אופנוע. מסתבר שאם מתנגשים בו קלות, הוא פשוט נעצר במקום ונשכב לנוח. קלי קלות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין על הנדברקס וחרקות

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

צריך לקשור שני דיקטים מתחת לגלגלים הקדמיים, ואז יש לך סקיד-קאר :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או להוריד את הצמיגים, לעלות על מסילה ולעשות "רכבות" לרכבת ישראל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לפני כמה שנים נעמדתי ברמזור ליד הבית, יום שישי בלילה. נעמדה לידי עונדה זיביק (הטעות במקור) בצבע סגול וורוד מזעזע. כמובן שהוא היה חייב לעשות "וורום וורום" עם מנוע ה- 1,600 סמ"ק האימתני שלו (וי טק אח שלו גבר), ולהראות שיש לו "את זה" מול המיאטה שלי. "נו, מילא" חשבתי לעצמי והשבתי לו באותו וורום וורום אופייני בחזרה. זה הפך לעוד וורום וורום כפול מצידו וחוזר חלילה... הרמזור הפך לירוק, הוא נתן פול גז ופנה שמאלה בתת היגוי וצווחות צמיגים ואילו אני עשיתי פרסה ברמזור באופן רגוע לחלוטין, לא לפני שהבחנתי שאחרי הצומת עמדה ניידת משטרה שהדליקה אורות ועצרה אותו על ההשתוללות הזו. אותי זה הצחיק...

לפותח השרשור - כן, זה קורה הרבה. גם בארץ ולמען האמת זה קרה לי גם בחו"ל. במנהטן ראיתי כמה אנשים בחליפות ועניבות שחיפשו "ללחוץ" בחביבות מרמזור לרמזור (הייתי עם פאביה בגרסה אמריקאית מושתלת V8 ופנסי ערפל) ובמדינת טנסי ראיתי רד נק'ס שניסו "לתת בראש" עם הטנדר החבוט שלהם מול המרצדס שלי (היה מצחיק). בארץ זה קורה בעיקר כשיש לך רכב שמושך תשומת לב, לי זה קרה הרבה פעמים עם רכבי מבחן (לדוגמה, היונדאי ולוסטר בגרסת הטורבו הגיעה בצבע כתום עם מדבקות ענקיות עליה, זה משך המון תשומת לב כולל שוטרים שעצרו אותי על נהיגה במהירות חוקית בכביש 431 בלי שום סיבה...). אם בא לך והתנאים מאפשרים וזה הקטע שלך - "תלחץ", אם לא, תתעלם. הפיתרון הכי טוב הוא לקנות רכב Sleeper כמו שעשית, אבל גם במקרה הזה יש כאלו שיזהו אותך מקילומטרים...

עידן - בלי קשר לנושא של תאוצות, בלימות, ומהירויות פנייה של אופנוע מול רכב, השאלה הנכונה לטעמי היא "מה יותר מרגש?" בתחום הזה, אופנוע יהיה תמיד במרחק שנות אור מרכב. נכון, יש מכוניות שנותנות להם בראש בסיבובים ואפילו כאלו שנותנות להם בראש בקו ישר, אבל במדד ההנאה - האופנוע נמצא כמה ליגות הרחק מכל רכב שהוא, לטעמי. הסיבה היחידה שיכולה להיות "למה לא" היא במקרה של טעות או תאונה, שם הרוכב ישלם מחיר שהנהג לא יכול לדמיין.

עריכה אחרונה על ידי Kundason

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה קרה לי מס' פעמים בדרום אפריקה עם ה M3,

כביש 4 נתיבים נעמד לידנו בחור במצב חליפת עסקים עם E63 צופר ונותן גז,

זה גם הגיע מצידנו כמה פעמים מול מס' פרארי ומקלארן mp4-12c כתומה שנסעה לה באיטיות.

זכור לי גם מקרה לפני שנתיים וחצי שרק קיבלתי את הג'ולייטה שלא היו הרבה כאלו על הכביש בחור בזד 4 החליט שהוא נוסע בשוליים בשביל לעקוף אותי תוך כדי שהוא מסכן נהגים אחרים.

Vw Polo GTI

פורסם

נראה לי שכשזה שני רכבים ספורטיביים או סתם חזקים כלשהם, אז הסיטואציה היא שונה מאשר שזה עם ליסינגומטית. סתם, נגיד, לפני כמה ימים נתקלתי באחת מהדרכים בטויטה gt86, שהאטה לידי בפקק. ראיתי שנהג וזה שישב לידו בחנו את האוטו שלי, ואני כמובן גם התלהבתי מהרכב שלהם. יכול להיות שאם היינו במקום אחר, ולא בפקק, היינו לוחצים קצת, אבל פה לא קרה כלום. מנגד, היום בבוקר נסע אחרי מישהו באיביזה FR, שכנראה קרא את השרשור השכן כאן, ורצה להוכיח לעולם שרוח המותג והסמל לא מתו. אז הוא עבר נתיבים משהו כמו 30 פעם לפני ואחריי, רק כדי להוכיח (בעיקר לעצמו) שהוא הנהג המהיר ביותר בכל אזור השרון. כמובן שכיאה לנהג מרוצים אמיתי, הוא גם שמר על 0 מרחק, והחזיק את ההגה ב12 - 3 - השיטה המוכחת והמתאימה ביותר לנהג המהיר. הקטע העלוב ביותר היה שרציתי לזוז לנתיב הימני ברגע שראיתי אותו מאחורי, רק שירגיש וטב עם עצמו. אלא שהיה לו ככ חשוב להראות את קישוריו, שהוא שבר ימינה בחלקיק שניה הראשון שהתאפשר לו, כדי לחזור אחריי לשמאלי 2 דק' אחרי (כל זה בפקק, כן?). קשה עם אנשים שמרגישים שהם כל הזמן צריכים להוכיח משהו :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני מתאר לעצמי מה הוא חשב... שאתה אחד שקונה מכונית בשביל הפוזה ולא יודע לנצל עשירית מהיכולות...בשונה ממנו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
זה קרה לי מס' פעמים בדרום אפריקה עם ה M3,

כביש 4 נתיבים נעמד לידנו בחור במצב חליפת עסקים עם E63 צופר ונותן גז,

זה גם הגיע מצידנו כמה פעמים מול מס' פרארי ומקלארן mp4-12c כתומה שנסעה לה באיטיות.

זכור לי גם מקרה לפני שנתיים וחצי שרק קיבלתי את הג'ולייטה שלא היו הרבה כאלו על הכביש בחור בזד 4 החליט שהוא נוסע בשוליים בשביל לעקוף אותי תוך כדי שהוא מסכן נהגים אחרים.

אכן גם לי היו מקרים כאלה בעבר הרחוק (1998-2002 ) עם הרכב שלי שניראה תמים להחריד (VR6 מוגדש) והרבה שעמדו לידי ונהמו ניסו להראות כמה הם טובים מרכב סטנדרטי ותמים.. (מה לעשות הייתי צעיר יותר ולפעמים הראתי להם את האחורים המתרחקים במהירות)

אבל זו אכן התנהגות של הרבה אנשים שרוצים להשוות את הרכב שלהם ולראות כמה הם שווים (ולצערנו לפעמים בפזיזות).

ולמזלנו עם הזמן אנשים "מחכימים" ונגמלים מהרגליהם ומתחילים להיות יותר מיושבים שזה טוב מאד, במקום לנסות את כוחם.

קובי

:-)

פורסם

​התשובה לשאלה בנושא השרשור היא לא.

1. כי למה לסכן אחרים ואותי?
  2. כי עם הגיל בא גם השכל (לא לכולם ורק עד גיל מסויים)
  3. כי אני נהנה מתאוצה אבל לא חייב להוכיח שום דבר לאף אחד
  4. כי למה לי לבאס מתלהבים עמוסים בכיתובים מחייבים של 16V, i, Turbo, R, Tuned By, GT ושאר ירקות, עם או בלי כיסוי
  5. כי ה-G עלול להעיר את אישתי

אה, וגם כי עם היברידית אי אפשר לפמפם בגז - ההמראה פשוט מתבצעת בשקט, מה שיוסיף למספר 4 ולא ימנע את 5, אז למה לי...

The older you get, the better you used to be

• תוכן חדש...