Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב אטמוספרי ידני. נוסע חזק ביחס משפחתיות רגילות. כמה פעמים עמדו איתי אמפרזות וחשבו שאני אלחץ איתם. זה פועל גם בכיוון ההפוך מסתבר. אדם ללא תרבות נהיגה- הוא אדם ללא תרבות נהיגה. לא משנה באיזה אוטו הוא נוהג.

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אתה יודע שהרכב שלך לא מסוגל להתמודד עם רכב עם נתונים יותר טובים משלך,

אז למה לא להתמודד מול רכב שווה ערך לנתונים שלך?

בכוח לראות את הזנב? בכוונה להפסיד?

בשבילי הכי כיף זה לדעת שהרכב שלי יותר חזק ויותר טוב משלו, אני לא צריך ללחוץ עם מישהו כדיי לדעת זאת.

לפעמים בשביל הכיף אוהב להשתעשע עם ערסים ברמזור, מצחיק לראות אותם מזנקים במרץ מול עצמם.:evil:

ואם אני רואה ספורטיבית בכביש, אני מסמן לו עם היד, כאות להערכה :wink:

אוסף של שטויות,

אתה ניגש למבחן רק אם תקבל 100?

אתה אוהד קבוצה רק בגלל שהיא מנצחת?

סלח לי אבל זאת חשיבה של ילד שלא התבגר.

גם אני משתעשע לפעמים בפתיחות מתוך ידעה מוחלטת שאני לא אנצח עם מנוע 1000, אני רק בודק עד מתי נשאר על אותו הקו לפני שיעקוף אותי, זה דיי משעשע לראות את ההתאמצות הזאת בשביל 53 כ"ס, בכול אופן אני משתדל תמיד לחייך ברמזור השני, גם אם לא נצחתי.

פורסם

אבל מה שאני הכי לא מבין, זה את המבט הכועס בעניים. למה?! אתה חובב מכוניות ואני חובב מכוניות. לך יש יותר כסף ולי פחות (או ההפך זה לא משנה) לשנינו אהבה משותפת למכוניות. אנשים, במיוחד בארץ תמיד מנסים לקטלג. ''לא אני לא אתן לvag לנצח אותי'' וכאלה. זה מה שמבאס.

פורסם (נערך)
אוסף של שטויות,

אתה ניגש למבחן רק אם תקבל 100?

אתה אוהד קבוצה רק בגלל שהיא מנצחת?

סלח לי אבל זאת חשיבה של ילד שלא התבגר.

גם אני משתעשע לפעמים בפתיחות מתוך ידעה מוחלטת שאני לא אנצח עם מנוע 1000, אני רק בודק עד מתי נשאר על אותו הקו לפני שיעקוף אותי, זה דיי משעשע לראות את ההתאמצות הזאת בשביל 53 כ"ס, בכול אופן אני משתדל תמיד לחייך ברמזור השני, גם אם לא נצחתי.

כן, אני ניגש למבחן כשאני יודע שלמדתי ושיש לי את היכולת לעבור אותו. אחרת אין טעם לבזבז זמן.

אין כוונה להעליב, או כל דבר אחר. אבל צריך להבין שלהתחרות מול רכב חזק ממך זה בדיוק כמו להתחרות בפורמולה 1 עם עגלת סופר. :?

או איך שאנשים רגילים בפורום, פאביה ספורט 16V. מול audi R8. ברור שפאביה תיתן בראש לפחות 10 מטר ראשונים לא?:x

עריכה אחרונה על ידי Scirocco-R

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

עשיתי פעם קו ישר עם רכב חזק ממני על הנייר. בגלל זינוק והעברת הילוכים נכונים לקחתי אותו. נו מה עכשיו? אני יכל להרגיש טוב עם עצמי?

פורסם
עידן, ואתה לא תרגיש מושפל ופאתטי אם תרצה "לצאת" ראש בראש עם פאביה?

לצאת נגד GT-R זה פתאטי, לצאת נגד פאביה זה עשוי להעיד על אי פעילות מוחית.....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אפשר לסכם אז את התשובה לשאלה, שכן נכנסים קצת למוד קרב וזה לגטימי כל עוד לא אף אחד לא נכנס למצב מסוכן.

הסיפור בדרך כלל נגמר אחרת כשמי שמחפש את התשומת לב הוא פחות חובב מוטוריקה ויותר חובב פוזה.

עדכון אחרי מעבר משירוקו לS3 סליפרית יותר :evil:.

האידיוטים ישארו אידיוטים וימשיכו לנסות לעקוף אותך או להתחרות בך אם תעבור על ידם טיפה מהר וכן אלו בדרך כלל חבר׳ה צעירים, אבל מדי פעם תפגוש איזה 135m או GTI בכביש יחסית ריק וזה דווקא כיף לא רע.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

כן יצא לי כבר להיתקל גם ברכבי ספורט שהנהג החליט שזה מירוץ, לא בסדר בשום אופן, שלא תבינו לא נכון אני נגד התופעה

היא פשוט נפוצה יותר בקרב בני נוער שרק הוציאו רישיון וחושבים שהרכב של אבא יכול לעשות הכל, כי לו פנסי ערפל דולקים וערס רנדומלי מתנגן במערכת

פורסם
אבל מה שאני הכי לא מבין, זה את המבט הכועס בעניים. למה?! אתה חובב מכוניות ואני חובב מכוניות. לך יש יותר כסף ולי פחות (או ההפך זה לא משנה) לשנינו אהבה משותפת למכוניות. אנשים, במיוחד בארץ תמיד מנסים לקטלג. ''לא אני לא אתן לvag לנצח אותי'' וכאלה. זה מה שמבאס.

אני מניח שמבט כועס הוא תוצר של מה שאתה עושה לפעמים, ולא רק של הרכב או אתה נוהג (אתה = פניה כללית, לא אתה באופן אישי).

אני כן כועס כשמנסים להוכיח לי משהו, מסיבה מאוד פשוטה: אני לא סומך על כל אותם הנהגים האדירים שבאים להראות לי איך הם לוקחים אותי בקו ישר, בלי למצמץ. אני לא סומך על זה שהם מסתכלים יותר מסנטימטר קדימה, אני לא סומך על כושר השיפוט שלהם ועל זה שהם קוראים את הסיטואציה בכביש נכון, על היכולת שלהם להגיב בצורה נכונה לסביבה ועוד

כשהם באים "לאתגר" אותי על ידי ישיבה על הזנב, גם כשאני נוסע בימני ואפשר לעקוף אותי בכיף, הם בוחרים לסכן אותי, כדי להוכיח משהו שאין סיבה להוכיח מלכתחילה. זה הכל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
הכי הזייה, הגברים בפיאט 500 (רגילה, לא אבארט) שחושבים שיש להם פרארי.:shock:.

פיאט 500 זה הפרארי החדש.

אדי, חוטיני ורוד זה השטח שלי, במחילה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חג עצמאות שמח.

חבר'ה,

בואו לא נתייפיף.

כולנו אוהבים מכוניות. לחלקנו מכוניות טובות יותר וחלקנו פחות.

הכביש הוא מקום מסוכן. מאד. אבל במידה ועושים הכל במידה, בכביש פתוח ובתנאים טובים אני לא רואה בעיה מיוחדת ביציאה מרמזור בין ספורטיבית לכל רכב אחר.

לפני מספר שבועות עמדתי ברמזור מול mx-5.

רכב מצויין לכל הדעות, גיר ידני מושלם אבל מנוע אטמוספרי חלש, אז זה אומר שזה לא לרמה שלי ללחוץ איתו?

הוא סימן לי ועשינו כמה לחיצות בין הרמזורים. נכון שלקחתי אותו בהפרש עצום בכל פעם אבל זה לא אומר שזה לא היה כיף, מאמין שלשנינו.

אז מה ההבדל אם מדובר בקופרה ומאזדה 3 ספיריט?

שורה תחתונה,

אף אחד לא פאטתי ודפוק כל עוד הוא לא מסכן את עצמו והסובבים אותו.

תהנו וסעו בדרכים טובות

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

גיא,

מסכים איתך אך גם קצת מסתייג. החלק הבעייתי בלחיצות אלה הוא שהן מתבצעות בחלק גדול מן המקרים באיזורים עירוניים ואז העסק עשוי לההפך לבעייתי: כאשר שני רכבים נוסעים אחד ליד השני במהירות יחסית גבוהה למשך זמן ממושך, יותר סביר שבזמן כזה או אחר תתרחש סיטואציה של הופעת מכשול לא צפוי (או צפוי), וכזה יקרה, יתכן ולא תהיה לך דרך מילוט, ואז, יתכן שתפגע ברכב שלידך, תעלה על מדרכה או שתדרוס מישהו.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם (נערך)

שוטדאון, כאילו לא ידעת לאן אתה נכנס כשקנית קופה צהובה :)

זה היתרון בקליאו ספורט, זה נראה כמו קליאו וזה כסוף - 8)

בקיצור - כשהאוטו שלך בצבע של בננה, אל תתפלא אם הוא מושך קופים:silly:

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...