Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין את העיניין,

דווקא אותי שרואים על הכביש פתאום עוברים למוד נהיגה רגוע, זורקים את הטלפון לרצפה או אם עוצר ליד מישהו ומעיר שהוא עם פנס ערפל דלוק באמצע הקיץ("כן אני מצטער פשוט הפנס האחורי שלי שרוף") או מראות מקופלות(שזה בכלל מפחיד) ישר מטפלים בבעיה.

ואני בטוח שזה לא בגלל שאני נוהג בקיה ריו סדאן לבנה עם מדים כחולים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אם הכביש פנוי יחסית הכל טוב ויפה, הרי אם אתה לא מעוניין ברייס אפשר לא להיענות לו ולהמשיך לנסוע רגיל.

ברגע שהכביש קצת יותר עמוס ואני רואה את ה"פרטנר" השני לרייס מזפזפ בין רכבים בצורה מסוכנת, או אפילו אם אני צריך לצאת במחלף מסוים ורואה הזדמנות להשתלב בתנועה בבטחה על חשבון לתת לפרטנר לנצח, אני מעדיף לתת לו לנצח ולא לקחת סיכון (אני בחיים לא זפזפתי בין רכבים, גם מפחד על המרחק שיש לי מהרכב שאני חותך וגם זה לא יפה ולא מכובד).

לפי מה שכתבתה בעניין רכב ספורט מנסה להתחרות ברכב ספורט וזה טבעי, מנסים להתחרות ברכב שהוא באותה רמה פלוס מינוס כמו שלך, אם זה נעשה בלי להפריע לנהגים אחרים אז אדרבא. רכב רגיל שמנסה להתחרות בך זה פתטי.

כנהג של גולף רגילה, אני לרוב לא אתחרה מול יונדאי או קיה כי כבר ברור לי שאנצח. לעיתים נהגי יונדאי חדשות (i30 משהו) חושבים שרכבם חזק יותר, את התחרות אני עורך לא כדי להוכיח שאני יותר גבר, אלא מתוך עניין לברר האם הגולף חזקה יותר. כלומר זה כמעט אפילו לא רייס מול הנהג של הרכב השני. רכבים מעוררי עניין הם למשל סיאט רגילות (בהנחה שהן לא רכב ספורט מוסווה).

משיקולי כבוד (קטגוריה שונה לרוב נכון, אבל בעיקר מתוך כבוד) אני לא אתחרה בחיים מול מרצדס, במוו, ווולוו, וכמובן פורשה וכו'.

עריכה אחרונה על ידי hochdorf
פורסם

הקפצה לצורך שיתוף:

נסיעה מנהלתית בלילה. שיירה של אבארטים ועוד בן לוויה אחד. הכל רגוע ונעים. הכביש גם די מלא, ויש תנועה ערה בשני הנתיבים. לפתע אני קולט במראה מאזדה לנטיס שנוסעת במהירות מטורפת פשוט כאילו כל מי שנמצא על הכביש הוא קונוס.

המאזדה מתקרבת אלי ונצמדת אלי כשחצי ממנה נמצא בשול. אני מאותת וזז ימינה, אבל הנהג לא מחכה ולא מתבלבל ופשוט שובר שמאלה לשוליים, ועוקף את כל העשרה רכבים שהיו לפני מחוץ לנתיב.

בינתיים כולם קולטים אותו וזזים ימינה, ואני רואה את הנוסע שלצד הנהג מוציא ידיים מהחלון באקסטזה. הרי הוא וחברו העמידו במקום את כולנו ולימדו אותנו מה היא נהיגה מהירה באמת.

בינתיים התנועה קצת מתדלדלת וכולנו בשירה אחת בימני. נהג המאזדנ חוזר לכביש,מוריד את הרגל מהגז וממצב עצמו לפני השיירנ שלנו ב70 קמש, בטוח שעכשיו כולנו נגרר לתחרות מאולתרת איתו, אבל זה כמובן לא קורה, ובפניה הבאה כולנו פונים והוא ממשיך הלאה.

בכל חיי לא פגשתי אדם יותר אפס מזה על הכביש.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תאר לך מה אתה עובר עם אופנוע כבד. גם הרכבים הספורטיבים באמת מציקים לך למרות שאתה יודע שאין להם שום סיכוי לקחת אותך פתיחות או סגירות.

מזכיר לי פורשה בוקסטר חדשה שהנהג התעקש שנעשה רייסים בכביש החוף. נראה לי שהוא מכר את הפורש אחרי שנעלמתי לו באופק.

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

GUY858 ואתה חולה על זה. גיא ,בוקסטר הוא רכב מהיר אולי (אבל 100-200 לא משהו),

אבל לא כזה קוטל קנים.הרציניים ביותר הרי כנראה לא יצאו אתך לרייס.

אן מה לעשות תמיד יהיו קיצונים וכאלה שתרבות נהיגה/נסיעה אינה מצוייה בתוכם .

האמת,מעטים החוליגים שאני פוגש בכביש ולא נתקל בהרבה שרוצים לעשות רייס,איתי בכל אופן.

גם לא אופנוענים.

פורסם
GUY858 ואתה חולה על זה. גיא ,בוקסטר הוא רכב מהיר אולי (אבל 100-200 לא משהו),

אבל לא כזה קוטל קנים.הרציניים ביותר הרי כנראה לא יצאו אתך לרייס.

אן מה לעשות תמיד יהיו קיצונים וכאלה שתרבות נהיגה/נסיעה אינה מצוייה בתוכם .

האמת,מעטים החוליגים שאני פוגש בכביש ולא נתקל בהרבה שרוצים לעשות רייס,איתי בכל אופן.

גם לא אופנוענים.

רק אוטו מאוד מאוד מאוד חזק יכול לקחת אופנוע כבד.. ואין הרבה כאלה על כבישי ישראל.

גם פורשה חדשה שתעלה מליון שח לא תיקח אופנוע כבד רציני.

מבחינתי זה באמת בזבוז דלק שהתוצאה ידועה מראש. אבל לא אשקר שהיה כיף לראות את בעל הבוקסטר שקנה רכב חדש באיזה 600 700 אלף לפחות מתבאס שאופנוע לא הכי חזק ב50 אלף נעלם לו באופק.

ואגב אופנוענים יותר חוליגנים מנהגים. זה בטוח :-D

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

הבחור עם הפיקאנטו "ספורט" והכובע פומה בכביש 471 ש'הזמין' אותי להתחרות בכביש הריק.

לא יודע מה חשבת לעצמך, אפילו הילוך לא הורדתי בשביל שתעלם לי מהמראה האחורית.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כביש 444 ב1 בלילה, עומד ברמזור אדום (עם סיאט איביזה) כשמגיע בחור על i20

מתחיל להשמיע לי את הגז המטורף שלו, ומפאת שעמום וסתם כי רציתי לבדוק את האוטו החדש "פתחתי" איתו ברמזור.

חשבתם שזה הסוף?

אחריי ש"ניצחתי" אותו בהאצה, וכבר האטתי, הוא עקף אותו ובאופק אני רואה אותו עומד ברמזור ירוק (ירוק!!!)

אני מגיע אחריי 15 שניות בערך שהוא עומד שם, חולף על פניו כשהירוק מהבהב, ורואה אותו עומד שם, מושפל,באור אדום,מחכה שוב לירוק.

פורסם

חחחחחחח

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

יום שישי בערב, נוסע עם ה-GTI MK6 [האינפיניטי הייתה סגורה אצל הפחח בגלל צביעת טמבון אחורי שהייתי חייב לסדר] שהייתה Stage II [כמעט הכל חוץ מטורבו גדול יותר] בכביש 471 חולפת על פני קופרה לבנה עם פנסים קדמיים צהובים ומאוד בולטים ואני בכלל נסעתי לאט בקטע של חיסכון בדלק.

בזמן שהוא נסע בסמוך אלי הוא היה חייב להשמיע לי שהדאון פייפ שלו גדול יותר וככל הניראה גם לא עובר טסט ונתן גז, לצערי לא יכלתי להשאר אדיש למה שקרה הרי גם לי יש דאון פייפ גדול אבל כזה שכן עובר טסט.

ברגע שעקפתי אותו ומד המהירות הראה שאני הרבה מעבר למה שמותר בכביש האטתי וחזרתי לנהוג כמו סבתא'לה והוא המשיך לדהור.

לפני כמה שבועות [עם אותו רכב מדובר] נסעתי על כביש 1 לכיוון צומת קיבוץ גלויות [אאל"ט בשם של הצומת] ושמתי לב שכל הנסיעה נדבק אלי ב.מ.וו 535i, אני עובר נתיב אחד ימינה בשביל לפנות לו את הדרך וגם הוא, אני מאיץ גם הוא מאיץ, אני עובר לשמאלי וגם הוא עובר לשמאלי! לא יכלתי לנער אותו ממני, אמנם לא היו הרבה רכבים על הכביש אבל מספיקה טעות אחת קטנה וההמשך ידוע.

בכל מקרה, הגעתי איתו לרמזור שבו פונים שמאלה אחרי היציאה מכביש אחד לכיוון קיבוץ גלויות, פנינו שמאלה במקביל, הכביש מולנו היה ריק ובהזדמנות הראשונה שנינו האצנו, מנסים להדביק אחד את השני ובהתקרבות לצומת אני מתחיל להאט, הדביל ממשיך להאיץ ולזגזג ולבסוף עבר באדום ברור וגם צולם!

כל כך שמחתי מזה כי הוא כל כך עצבן! אגב, זה הצומת עם המצלמה:

https://www.google.com/maps/@32.047085,34.784445,3a,75y,269.21h,86.06t/data=!3m4!1e1!3m2!1slCIDQHoYmCubYSbKH4gETw!2e0!6m1!1e1?hl=en

• תוכן חדש...