Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמעט תמיד שאני על כביש 4, בסביבות ה120 קמ"ש,

יש איזה פיאט אונו או פיג'ו מתפרקת שעוקפים אותי במהירות כאילו אני לא בנסיעה.

קצת מעליב..

Seat Ibiza FR

פורסם

השרשור הזה הרים לי להנחתה. הבוקר כשאני נוסע בכביש 444 ליד מחלף קסם, יצאה מאחורי בפראות אאודי A3 לבנה עם 5 דלתות מספר 73 בסוף, תוך שאני בנתיב הימני והוא בשמאלי. נראה אוטו די משופר והאיץ מהר מאוד למהירות גבוהה תוך ששומעים את הניתוק הצתה. איך שהוא עקף אותי, הוא נצמד ונכנס לי לתוך הנתיב בכוונה שאשים לב שיש לו אוטו מהיר, וכמעט העיף אותי הצידה. ממש אבל ממש עשה לי חשק להתקשר 100 ולדווח על נהג מופרע שמסכן את הסביבה. אני לא מבין מה יוצא לכל בעלי המכוניות המשופרות והחזקות מעבר להתגרזנות על חשבון הציבור. אתם רוצים לסוע מהר? תעשו את זה במסלול מירוצים, לא בכביש ציבורי, זה מסוכן. רבאק פשוט נמאס!

פורסם

לא פעם יוצא לי לראות חבר'ה למיניהם על שלל רכבים שחייבים להראות שהם נוסעים מהר. בשלל רכבים למיניהם.

לעתים אם יש חשק אני נעלם להם, לעתים מגחך בשקט וממשיך לנסוע להנאתי.

מה שכן כיף זה לפגוש רכבי ספורט אחרים ואיתם לשחק קצת (כשהם כמובן מגיבים בחיוב וזורמים, או להיפך - מזמינים) והכל בצורה חיובית ללא סכנה ונהיגה פראית.

פורסם

אני מתגעגע לדרום אפריקה,לרוב אנשים ילחצו סתם לכיף באמצע הכביש מהיר,אבל יש הפתעות פעם אחת לחצנו עם משטרה....כניראה היה במצברוח טוב בסוף הלחיצה עשה תודה עם 4 ווינקרים ופנה שמאלה.

אנחנו הינו ב M3 והוא היה ב פורד פוקוס ST.

Vw Polo GTI

פורסם

אני פעם עמדתי ברמזור ולידי עמדה ניידת עם בחור צעיר. גם הוא לחץ איתי, למרות שאני לא לחצתי. הוא יצא אהבל גמור. אשכרה יצא בחריקת צמיגים מהרמזור ו"נעלם".

פורסם

כשהאצה ל-100 אפשרית ב7-8 שניות והצמיגים מותאמים להעברת הכוח, יציאה רגועה מהמקום (נגיד 15 שניות ל-100) תהיה בלי שום דבר מרגש. בניגוד למכוניות שמיועדות להגיע ל-100 ב11-13 שניות, שיציאה מהמקום לטובת הגעה ל-100 באותו הזמן כנראה שתהיה מלווה ברעשי מחאה מהצמיגים

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
השרשור הזה הרים לי להנחתה. הבוקר כשאני נוסע בכביש 444 ליד מחלף קסם, יצאה מאחורי בפראות אאודי A3 לבנה עם 5 דלתות מספר 73 בסוף, תוך שאני בנתיב הימני והוא בשמאלי. נראה אוטו די משופר והאיץ מהר מאוד למהירות גבוהה תוך ששומעים את הניתוק הצתה. איך שהוא עקף אותי, הוא נצמד ונכנס לי לתוך הנתיב בכוונה שאשים לב שיש לו אוטו מהיר, וכמעט העיף אותי הצידה. ממש אבל ממש עשה לי חשק להתקשר 100 ולדווח על נהג מופרע שמסכן את הסביבה. אני לא מבין מה יוצא לכל בעלי המכוניות המשופרות והחזקות מעבר להתגרזנות על חשבון הציבור. אתם רוצים לסוע מהר? תעשו את זה במסלול מירוצים, לא בכביש ציבורי,

באיזה מסלול בדיוק??

פורסם

המשטרה בדרום אפריקה כוללת רכבים כגון A3 2.0T משופרות פורד פוקוס ST בשלל הדורות שלהם גולף GTI גם 6 וגם דור 7ועוד כל מיני מפלצות למינהן

unnamed.jpg

unnamed1.jpg

unnamed2.jpg

Vw Polo GTI

פורסם

אתמול. בלימה קצת מאוחרת לקראת רמזור. עוצר מעט לפני הקו אבל עם צליל קטן של גומי. מימני ממתין אופנוע כבד. כנראה הצווחה הצנועה הדליקה אותו. אני שם לב שהוא מגניב שמיניות מבט לעברי ולאחר כמה שניות, עוד בטרם הכתום הוא מתחיל לתת מכות גז קולניות. בכתום הוא נותן ווילי מרהיב.

פורסם
המשטרה בדרום אפריקה כוללת רכבים כגון A3 2.0T משופרות פורד פוקוס ST בשלל הדורות שלהם גולף GTI גם 6 וגם דור 7ועוד כל מיני מפלצות למינהן

מגניב!

ושלא נתחיל לדבר על דובאי אפילו.

Seat Ibiza FR

פורסם

משטרה לא רצינית בכלל. נוהגים בידניות ומשופרות.

נראה שהגולף קיבלה קאמבר שלילי.

משחקים שם...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שמעתי שיש מחסור בכח שיטור שם.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...