Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מה שבטוח, עוד לא פגשתי אופנוע שלא רצה ללחוץ. :)

הפסד ידוע מראש אבל לפחות הדרך לשם מהנה.

אני רוכב על CBR1000RR, וסוגר גז בכל פעם שאיזה נהג רכב נכנס למוד קרבי למראה האופנוע. הסיבה העיקרית לכך היא שברכיבה "קרבית" כשהשותף הוא רכב, רמת הסיכון לאופנוע גבוהה הרבה יותר מאשר רכיבה כזו עם שותף אופנוע, מנסיון. מאוד סביר שנהג הרכב יצמד לי לזנב בצורה מסוכנת בתנועה עמוסה יחסית, יחתוך אותי בצורה מסוכנת כשיוכל - לרוב עקב חוסר מודעות לכך אפילו, ויתן לאגו לגבור על שיקולי בטיחות שמאוד נהירים וברורים לרוכבים שמכירים אחד את השני ורוכבים יחד, אבל לא חלק משיקולי ה-"קרב" של נהג הרכב.

הדברים נאמרים ללא הכללה. אני מודע לכך שישנם רוכבים ספורטיביים שגם נוהגים ברכב, אבל לרוב, ומנסיוננו כרוכבים, זה המצב.

אני בחיים לא ארכב יחד עם רכב. זה פשוט מסוכן מידי עבורי.

עריכה אחרונה על ידי Coresh
  • תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה דווקא את האגודל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
עידן את. צודק, הסרקזם כנראה נעלם בדרך.

הכוונה היתה הרמת אגודל בקטע של 'יופי נחמה' כלפי ערסים. גם אני נהנה להשתובב עם רכבים מעניינים. תחושת אחווה נדירה על הכביש.

דווקא הבנתי את הסרקזם והתייחסתי בכלליות לתופעה הזאת של ההצטדקות מבלי להתייחס למישהו ספציפי.

בוא נקרא לכלב בשמו- אנחנו נהגים שמבחינת החוק נחשבים לחסרי אחריות ומסוכנים.

כל אחד מאיתנו בוחר בחלקת האלוהים הקטנה שלו כמה הוא מסתכן, יותר או פחות וכמה שולי בטיחות הוא משאיר, יותר או פחות.

מציק לי שכל פעם שנפתח שרשור כזה או חלילה שרשור על תאונה של רכב ספורטיבי צצים פה הרבה בעלי רכבים ספורטיים שפתאום שולפים את כובע אור ירוק ומתחילים לשפוט אנשים.

ההבדל ביננו לבין אותו אחד שעשה את התאונה זה מזל או נסיון אבל ככלל- גם הוא וגם אנחנו פורעי חוק.

“אם היה מסלול לא היו משתוללים ככה“- אני רוצה לראות כמה מכל החוכמולוגים האלה ישלמו 3000-4000 שקל ליום מסלול.

וגם אז, אפשר לחשוב שבארה“ב אין מרוצי רחוב למרות שלל המסלולים שיש שם.

אז חלאס עם הצדקנות, סעו בזהירות ותהנו ממה שעושה לכם פאן.

וכן, פה ושם לתת לחיצה ספונטנית עם רכב מעניין אקראי- אחלה פאן ובהחלט מתחבר לתחושת אחווה שציין נהג מתחיל, בסופו של דבר בין אם הנהג האקראי סתם ערס או משהו דומה- אנחנו כנראה במובן מסויים באותה קליקה של חובבי רכב\נהיגה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בנתיב הימני אני מזהה רכב ספורטיבי כלשהו ממשפחת ואג.

אני קולט די מרחוק מדבקה של אחת מסדנאות השיפור על השמשה האחורית של הרכב

הרי יש לו רכב משופר, ומדבקה שמעידה על זה.

אז לא יראה לי מה זה?!

אני מתקרב, והנהג, שקולט אותי במראה האחורית,

אין ספק שגם אתה היית במצב קרבי למדי.

יתכן ובכלל הוא קלט אותך כאחד שמדליק אותו.

בכל אופן כמו שעידן כתב - קשה להאמין שמישהו קונה ספורטיבית כי בא לו לעשות החלפת סתימות בשיניים בלי החלק הראשון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)
זו בדיוק הנקודה - לוחצים עם מי שמכירים. בשלב שיש לך למה לחזור הביתה, מאד קשה לסמוך על ערס מצוי שיהיה איפה שאתה מצפה שיהיה בזמן לחיצה או ראן מהיר.

+10000

מציק לי שכל פעם שנפתח שרשור כזה או חלילה שרשור על תאונה של רכב ספורטיבי צצים פה הרבה בעלי רכבים ספורטיים שפתאום שולפים את כובע אור ירוק ומתחילים לשפוט אנשים.

ההבדל ביננו לבין אותו אחד שעשה את התאונה זה מזל או נסיון אבל ככלל- גם הוא וגם אנחנו פורעי חוק.

אני לא נמצא בתחום הזה המון שנים, וכנראה צברתי גם פחות ניסיון של נהיגה בקבוצות וחבורות שונות מחלק מהמגיבים כאן. בכל זאת, שמתי לב שבכל קבוצה מכובדת של נהגים יש את האלו שכולם מסכימים לגביהם (בדרך כלל מאחורי הגב שלהם) שהם נוהגים כמו משוגעים, שוברים כל גבול אפשרי ומסכנים את עצמם ואת החברים שלהם בטיולי נהיגה. בחלק גדול מהמקרים הם גם אלו שמתרסקים, או כמעט ומתרסקים, ואז צוברים לעצמם מור"קים על יכולות הנהיגה שלהם.

אני מכיר מקרים מועטים של אנשים כאלו שנודו מטיולי נהיגה ומועדונים, ומכיר גם מקרים של "לא נעים כי זה חבר", ואז אותו האיש ממשיך לסכן את עצמו ואת הסביבה.

אז כן, כולנו נוסעים מהר, ומסתכנים ויש כאלו שלוקחים את זה צעד אחד קדימה.

לי אישית זה גורם להיות גם קצת יותר בררן כשאני יוצא לטיולי נהיגה, ובגלל זה הרבה פעמים אני מעדיף פשוט לנסוע לבד.

אתה כתבת פה על גבולות בתגובה הקודמת. כשאני נתקל בערס תורן בכביש, בקופרה מזדקנת, שגם נדבק אלי צמוד יותר ממה שאני מרשה לעצמי להדבק לאנשים אפילו בפקק, אין לי שום סיבה להניח שמדובר בנהג שיודע גבולות מהם. לצערי, ומנסיוני, ברוב המקרים בהם נהג זר בכביש רוצה למשוך אותי, אלו הם בדיוק הטיפוסים.

שי, אז למה בעצם פתחת את השרשור הזה?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני באמת כבר לא זוכר למה. רק את הטריגר.

אני מניח שלמטבע לרוב יש שני צדדים. מה שמייצר חומר לפורום.

ככה גם ברמה האישית, פעם אנחנו בצד אחד ופעם בצד השני. אנחנו נוטים לשפוט את האחר באופן שונה משאת עצמנו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
דווקא הבנתי את הסרקזם והתייחסתי בכלליות לתופעה הזאת של ההצטדקות מבלי להתייחס למישהו ספציפי.

בוא נקרא לכלב בשמו- אנחנו נהגים שמבחינת החוק נחשבים לחסרי אחריות ומסוכנים.

כל אחד מאיתנו בוחר בחלקת האלוהים הקטנה שלו כמה הוא מסתכן, יותר או פחות וכמה שולי בטיחות הוא משאיר, יותר או פחות.

“אם היה מסלול לא היו משתוללים ככה“- אני רוצה לראות כמה מכל החוכמולוגים האלה ישלמו 3000-4000 שקל ליום מסלול.

וגם אז, אפשר לחשוב שבארה“ב אין מרוצי רחוב למרות שלל המסלולים שיש שם.

אז חלאס עם הצדקנות, סעו בזהירות ותהנו ממה שעושה לכם פאן.

וכן, פה ושם לתת לחיצה ספונטנית עם רכב מעניין אקראי- אחלה פאן ובהחלט מתחבר לתחושת אחווה שציין נהג מתחיל, בסופו של דבר בין אם הנהג האקראי סתם ערס או משהו דומה- אנחנו כנראה במובן מסויים באותה קליקה של חובבי רכב\נהיגה.

מסכים +

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

עזבו אותכם מרכב ספורטיבי. שבוע שעבר לחצתי מול מרצדס cla עם אאודי Q7 כאשר היה ברור שיתרון הכוח בצידי. זה היה מעניין.

פורסם

בד"כ אני לא שם לב אפילו שמישהו מנסה "ללחוץ" איתי, אחרי 3000 סלד נגמר הסיפור

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בדיוק נזכרתי שבזמן שהיה לי את ה-GTI MK6 [כמה אני מתגעגע לרכב הזה פיתאום] בקטע כביש מסויים היה מישהו שכניראה חשב שאני לוחץ איתו ולבסוף הרים את האצבע האמצעית במקום את האגודל.

אני לוחץ בהונג קונג, נכון, אבל העיקרון זהה, זה רק הרכבים והפרצופים ששונים.

אוי אני כל כך אבל כל כך מקנא בך :(

פורסם

הרכב שלי לא ספורטיבי בעליל (סוויפט 2013 ידנית, 1.25, 94 כ"ס ביום בהיר) אבל אני כן אוהב לשמור על קצב תנועה גבוה (ממוצע. 90-100) כשאפשר, שזה אומר לתכנן רחוק עקיפות אם צריך, להוריד רגל מהגז במקום לבלום, ליישר פניות. סך הכול עם כל זה שאני לא עובר רבה את המהירות החוקית אני נוסע מהר יותר מהממוצע.

רק להבהיר- לא חותך ולא מזגזג בין מכוניות- זה לא יעיל. כן יוצא הרבה פעמים עם חריקת צמיגים מהמקום (הקלאצ' דפוק, אין לי כוח לעדינות הנדרשת אז עד שאני אחליף אותו מקווה שהצמיגים יחזיקו :) )

לצערי הרבה נהגים גרועים בכביש, ומה לעשות, בשביל הבטיחות, כשמישהו כזה נוסע בקרבה שלי, ששניה עוקף ואז מוריד מהירות, ואז עוקף שוב ומזגזג ולא מאותת (קורה לי פשוט המון), יש שני פתרונות.

1. לתת גז ולהעלם- כשהכוח של הרכב זה לא פאקטור אז אני בד"כ מצליח לעשות את זה בפניות ובתכנון הנסיעה לרחוק (כל פעם מחדש אני לומד כמה עוזרת שמירת מרחק לנסיעה מהירה)

2. לנסוע לאט יותר ולתת לדביל\ית לעבור ולהתרחק ולהיות בעיה של מישהו אחר. הרבה פעמים אני מצליח להשיג אותו\ה כי כשמזגזגים ולא יודעים איך יוצא שנוסעים ממש לאט.

לפעמים אני עושה "פתיחות" ברמזורים שמושכים את השני ל"תחרות"- רק שאני עוזב את הגז ב-100 קמ"ש והוא ממשיך ללחוץ הלאה. אין צורך לציין שבד"כ מדובר על בעלי משפחתומטיות פשוטות שפשוט לובשים כובע שאמור לתת להם 8 כ"ס בירידה.

לגבי מפגש עם ספורטיביות- לפעמים אני מנסה להשיג אותן כדי לראות על מה מדובר אם פספסתי.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)

אוי אני כל כך אבל כל כך מקנא בך :(

מה מיוחד בללחוץ בהונג קונג שיש כ"כ לקנא?

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

לגבי מפגש עם ספורטיביות- לפעמים אני מנסה להשיג אותן כדי לראות על מה מדובר אם פספסתי.

לפני בדיוק 20 שנה הייתה לי סיוויק האטצ'בק ESI. חשבתי שיש לי מינימום פרארי טסטארוסה.

יום אחד ראיתי קורבט C5 בכביש וניסיתי להשיג אותה. השגתי.

אני עד היום זוכר את הפנים העדישות של ערס מזדקן שראה שמישהו מנסה לשחק איתו.

הוא פשוט הפנה את המבט קדימה, קופף קלות אצבעות רגל ימין ונעלם לי.

• תוכן חדש...