Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה להחיות שרשור כה צעיר, כולה 11 חודשים? למה לא משהו קלאסי, 200 ככה? :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת...אצלי אני דווקא הכרתי את זה מעולם האופנועים.

600 ו 900.

איזה כיף זה היה לצאת לבלות עם 200 בכיס ולחזור עם 300 ( אחרי שנעלמו במועדון 200 ).

אנשים באמת חושבים שמשפחתית או כל דבר מתחת ל WRX STI יכול לעמוד בקו עם 600 או אפילו 900???

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יום שבת לקראת 16:00, תחנת הדלק סונול רמת אביב. הבעלים, בועז דגן נפטר לפני מספר ימים. כביש חיפה ריק, בתחנה יש חיים.

הוא:

מצאתי ב"דרגסטור" (זה כבר מזמן AM PM או משהו אחר) את מה שאני צריך, אני יוצא לדרכי והנה פתאום אני קולט משהו חריג. פוקוס עם אגזוז מוזר באמצע יוצאת ברוורס מהחניה. הולך להיות מעניין. הוא עוצר ברגע שהוא קולט אותי ומסמן לי לעבור. אולי הוא ג'נטלמן, מה שבטוח הוא בטח חושב כמו הרבה אחרים שאני סתם A1 ולא מבין שיש לו הזדמנות להנות קצת. אני נותן צפצוף ומסמן לו שיתקדם. בהמשך אני אדבק אליו ואז הוא יבין... אם אני אצא לפניו נפקשש את ההזדמנות.

אחרי שהוא יצא, הוא מאט ומסמן לי לעקוף אותו. עכשיו אני מבין שהוא קלט אותי ורוצה שאני אצא לפניו. יצא גבר וגם יש לו בייצים. חושב שיוכל להדביק אותי. בוא נראה...

אני:

יוצא לקנות שקית קוביות קרח. קולט S1 צהובה כמו שפבל צילם. מחפש לקלוט מי קונה דבר כזה אבל לא מוצא. חוזר עם ידיים ריקות למכונית. ביציאה אני קולט שהוא כבר בדרכו החוצה. אני עוצר ונותן לו לעקוף אבל הוא מסמן לי. אני יודע בדיוק מה הוא רוצה, אבל זה לא מתאים. הוא בשלו ואני יוצא. מסמן לו שחבל לו על הזמן אבל הוא מתמהמה ולכן אני עוצר לגמרי. ביציאה לכביש הריק הוא נותן לחיצה יפה ואני מתרשם מהסאונד. אני נשאר מאחור.

הוא:

נותן יציאה יפה, בוא נראה מה שווה ה ST. פעם ראשונה שאני רואה אותה, אומרים שהיא דווקא בסדר. אבל מה קורה פה. הוא נשאר מאחור ולא מנסה. כבשה לבנה.

אני:

מסתובב לאחור ל 2 החמודים שהמשימה שלהם לדקות הקרובות לשמור שעוגת היומהולדת תגיע ליעדה בשלום."עוד 5 דקות מגיעים, אל תדאגו".

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הבוקר היה לי אחד כזה.

אין לי מושג למה רדף אחרי עם ג'טה כשאני עם מיניוואן אבל נו.. הקטע שהוא זגזג כמו מטורף, עקף חתך גזר ונסע בשוליים הימניים והשמאליים וגם בנתיב תחבורה ציבורית בנסיון לעקוף אותי כשאני על 110 קמ"ש יציבים בנתיב השמאלי.

כנראה כי הוא נתקע אחרי משאיות כל הזמן..

בכל רמזור שהיה בדרך הוא ניסה לעמוד מולי גם אם זה היה בשוליים (שניהם!)

כשראיתי שהבחור פשוט מסכן את עצמו ואת כל הסביבה, פשוט חתכתי ימינה במחלף הראשון וחיכיתי בצד 5 דקות כדי לוודא שהדפוק נעלם.

פורסם

זה הגיוני כמו להאשים אישה שלובשת מיני שהיא מזמינה אונס או שיתחילו איתה. הערס הישראלי, קווים לדמותו.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
יום שבת לקראת 16:00, תחנת הדלק סונול רמת אביב. הבעלים, בועז דגן נפטר לפני מספר ימים. כביש חיפה ריק, בתחנה יש חיים.

הוא:

מצאתי ב"דרגסטור" (זה כבר מזמן AM PM או משהו אחר) את מה שאני צריך, אני יוצא לדרכי והנה פתאום אני קולט משהו חריג. פוקוס עם אגזוז מוזר באמצע יוצאת ברוורס מהחניה. הולך להיות מעניין. הוא עוצר ברגע שהוא קולט אותי ומסמן לי לעבור. אולי הוא ג'נטלמן, מה שבטוח הוא בטח חושב כמו הרבה אחרים שאני סתם A1 ולא מבין שיש לו הזדמנות להנות קצת. אני נותן צפצוף ומסמן לו שיתקדם. בהמשך אני אדבק אליו ואז הוא יבין... אם אני אצא לפניו נפקשש את ההזדמנות.

אחרי שהוא יצא, הוא מאט ומסמן לי לעקוף אותו. עכשיו אני מבין שהוא קלט אותי ורוצה שאני אצא לפניו. יצא גבר וגם יש לו בייצים. חושב שיוכל להדביק אותי. בוא נראה...

אני:

יוצא לקנות שקית קוביות קרח. קולט S1 צהובה כמו שפבל צילם. מחפש לקלוט מי קונה דבר כזה אבל לא מוצא. חוזר עם ידיים ריקות למכונית. ביציאה אני קולט שהוא כבר בדרכו החוצה. אני עוצר ונותן לו לעקוף אבל הוא מסמן לי. אני יודע בדיוק מה הוא רוצה, אבל זה לא מתאים. הוא בשלו ואני יוצא. מסמן לו שחבל לו על הזמן אבל הוא מתמהמה ולכן אני עוצר לגמרי. ביציאה לכביש הריק הוא נותן לחיצה יפה ואני מתרשם מהסאונד. אני נשאר מאחור.

הוא:

נותן יציאה יפה, בוא נראה מה שווה ה ST. פעם ראשונה שאני רואה אותה, אומרים שהיא דווקא בסדר. אבל מה קורה פה. הוא נשאר מאחור ולא מנסה. כבשה לבנה.

אני:

מסתובב לאחור ל 2 החמודים שהמשימה שלהם לדקות הקרובות לשמור שעוגת היומהולדת תגיע ליעדה בשלום."עוד 5 דקות מגיעים, אל תדאגו".

בוקר מעניין היה לזאטוטים :)

קובי

:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אונס = להתחיל עם מישהי?!

יש הבדל בין לתת מחמאה לרכב מיוחד ללדפוק קיקדאון ברמזור ולזגזג כמו מפגר כדי להראות לבעל הספורטיבית שאין לך אומץ לעבור ניתוח להארכת הנחש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

די עם כל ההתייפיפות הזאת...

אני ב13 שנים האחרונות על רכבים ספורטיביים ויצא לי לפגוש לא מעט ספורטיביות על הכביש.

אם התנאים מאפשרים (כביש ריק, סלילה איכותית, אופק פנוי) אני לא רואה סיבה למה לא מצד אחד, וב90% מהמקרים השותף על הכביש הסכים איתי.

אם התנאים לא מאפשרים, אני לא חושב על זה בכלל וכך גם שותפי לכביש.

מזכיר לי את הפוסט עם המתייפיפים שטוענים שהם לעולם לא עוברים את המהירות המותרת וכל מי שנוסע 3 קמ"ש מעל עבריין וצריך להוריד אותו מהכביש.

בחייאת, יש פה לא מעט בעלי ספורטיביות, אתם באמת לא מתביישים לטעון שקניתם אבארט' (לדוגמא) כי קיבלתם עסקה שלא יכולתם לסרב לה וקניתם אותה רק בגלל שחשבתם שהיא כמו I20 אבל חסכונית יותר...

לא טוען שזה בסדר לסכן משתמשים אחרים על הכביש, להידבק לנהג עם רכב ספורטיבי לתחת וכדומה, אבל אלו מקרים יחסית נדירים..

בקיצר, די עם ההתחסדות.

פורסם

אכן, די עם ההתחסדות. גם אותי מזמינים מידי פעם לדו-קרב.. לפעמים באמצעות חיתוך מסוכן. משעשע ועצוב בו זמנית. אני נענה לאתגר רק אם התנאים מאפשרים ואם יש לי סיכוי בכלל.. ;)

:idea:
פורסם

אני יכול לספור על יד אחת את הפעמים שחתכו אותי במטרה להזמין "לקרב" ב13 שנה, ברוב המקרים דואגים שהמבט יצטלב והנהון קטן לצורך אישור ההזמנה.

פורסם

אתקן: לעיתים רחוקות.. אבל קורה. עם כאלו אני לא מתעסק. ציינתי את זה רק כדי לומר שאוטו שמושך תשומת לב, לא תמיד מושך תשומת לב מהסוג הרצוי.

:idea:
פורסם

פיש, זו לא התייפייפות, אני אישית לא סומך על כישורי הנהיגה של אנשים רק כי יש להם רכב ספורטיבי או סמי ספורטיבי. לכן גם לא "מחפש" אף אחד, או לא נענה ל"אתגרים" ב-99.9% מהמקרים.

אבל זה פחות מעצבן וגם יותר נדיר מגיבורי מאזדה 3, שמנסים לשבת לך על הזנב, או גרוע מזה - לחנך אותך איך נוהגים על ידי חסימה של הנתיב לפניך וניסיון לגרום לך לנהוג במהירות שהם חושבים שהיא המתאימה לתנאי הדרך. וכן, גם זה קורה, לצערי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

FISH מה קשור מחט לתחת?

התנהגות בריונית בכביש תוך זגזוגים, ירידה לשולים, עקיפות פראיות וסיכון של התנועה זה בסדר? גם את זה אתה עושה?

אם לא, אז אין קשר בין מה שכתבת למה שכתבו כאן אחרים.

אם התנאים מאפשרים זאת מילת הקסם. גם כאן יש בעיה כי לפעמים כשהאדרנלין עולה-התנאים מתגמשים.

אף אחד לא מתייפיף ואף אחד לא פוסל זינוקים ופתיחות, אבל וזה אבל גדול, צריך לדעת איפה עובר הגבול הדק בין הנאה קצרה וסיפוק קליל לבין הפיכה של כל הדבר הזה למירוץ מכוער ובריוני.

• תוכן חדש...