Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא צריך ספורטיביות רק רצון :)

לפני מלא זמן בדרך חזרה צפונה

כביש הסרגל שעות ערב ואני משייט על 120 במזדה 323 (שהיתה רק בת 10 אז)

ולהפתעתי עוקף אותי טנדר פולסוואגן כתום ועושה לי פרצופים של בוא נראה מי אתה

אז ברמזור מתחילים וכמובן שאני נותן לו להשאר בדיוק 5 מטר לפני

אחרי כמה קילומטר יש תחנת אוטובוס עם תאורה , ומשום מקום קופץ לנו שוטר לכביש ומאותת לעצור

אני מיד יורד ל90 אבל הטנדר ממשיך להרביץ ובורח לתוך עפולה

במראה אני רואה את השוטר דופק ריצה של החיים שלו והניידת יוצאת אחרינו

הוא נוסע אחרי דקה , בלי לעשות כלום , ואז דופק מהירות וממשיך בעקבות הטנדר

ואני על הריצפה מצחוק

עריכה אחרונה על ידי Avram
:wink:
  • תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוסיף ואומר לשאלה המקורית, ברור!

מזכיר לי פעם אחת לפני כמה שנים שעוד התלהבתי מCBR הקטנצ'יק שהיה לי (125 סמ"ק) ויצא לי להשתעשע קצת עם GTI חדשה בכביש 5.

לונג סטורי שורט, בירידה לתל אביב קלטתי שמדובר באיש דתי מבוגר! מסתבר שנהיגה מחברת את כולם לדת אחת.

כיום שאני עם ה206 זה נחמד מדי פעם לעורר את ה1.6 שלה וללחוץ פה ושם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצחיק - לא יכולתי שלא להזכר בשרשור:

לפני יומיים בדרך לעבודה, כביש בלי הרבה מקום לדימיון או פוטנציאל, עירוני לייט עם 2 נתיבים ובחלק מסויים 3. תנועה די איטית. אנשים בדרך לעבודה בנהיגה מייגעת,, עמוסת התעסקות עם הסמארטפונים...

אני קולט במראה אאודי שנדחפת ומתקדמת בצורה שאינה זורמת עם שאר התנועה.

מיישר איתי קו. אני קולט שזה S3.

הוא קלט אותי קודם.

ואז מתחיל משחק כזה...

הוא נדחף לפני. בתאכל'ס אני מאפשר לו.

אבל אז הוא מאט. נראה לי שבכוונה.

כשזה לא לעניין ואני מחליט לעקוף אותו הוא מתחיל ללחוץ...

איזה תמים אני - זה היה התכנון שלו מראש.

איך אני יודע? כי המודל הזה חזר שוב. ואני?

בסה"כ רוצה להגיע לעבודה. כביש כזה ממש לא עושה לי את זה. המרווחים שנפתחים הם של עשרות מטרים - 100 מטר במקרה הטוב.

איזה כיף יש בזה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני קורא וקורא .... ורק איתי אף אחד לא רוצה לשחק ... :(

ה"לחיצות" היחידות שעושים איתי זה רק אנשים סוטים שכל מה שהם עושים זה להסתכל לי על הג'נטים ברמזור (לא נעים לי בכלל).

קיצור, אולי אני פשוט לא מבין רמזים, אבל אני יכול לספור על יד אחת את כמות הפעמים שייצא לי להשתתף ב"קרב רחוב",

ואני עם מכוניות ספורט שונות כבר 4 שנים על הכביש).

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

קורה לכולנו ,אני בתור אחד שנוהג על משפחתית רגילה ( ספיריט 2009 ) מדיי פעם מתפתה ללחוץ אחרי רכב ספורט מספיק קיק דאון קטן כשהוא מהסס לרגע, שהוא יחשוב שאתה איתו בתחרות הוא כבר ייעוף קדימה, אבל מפה ועד תחרויות בכביש? לא יצא לי עדיין. ( במקרה המתואר ראיתי בחור עם קופרה אדומה מזגזג בין מכוניות האמת הדבר הטריף את דעתי אז ביציאה מהרמזור כשהוא היה טיפה שאנן נצמדתי אליו מאחורה וצפצפתי, הבחור שהיה בנתיק השמאלי לחץ על הגז ופשוט התנדף, רעש ממכר! )

פורסם

CBR600 או 1000 הזמין אותי ללחיצות על כביש 1 בשישי שעבר.

סירבתי בנימוס...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

CBR600 או 1000 הזמין אותי ללחיצות על כביש 1 בשישי שעבר.

סירבתי בנימוס...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לפני כמה ימים אופטרה 5 דלתות ,כביש החוף.

משייט בכביש ואז רכב בא במהירות וממש נצמד אלי,חשבתי שזה משטרה או רכב סמוי ...

אני עובר נתיב והוא אחרי,אני רואה הונדה האצ'בק מהדור החדש (שדומה לחללית) אומר לי בוא פתיחות עד לרמזור .

אני אמרתי יאלה בוא-הוא נותן 3 צפירות 1..2...3...הוא מפרפר כמו משוגע ואני פונה שמאלה ,הביתה...

צחקתי כל הדרך הביתה .

פורסם

בתור אחד שנוהג ביום יום על יגואר XJ מנוע 5.0 בצבע חום .. שמתי לב גם אני לתופעה המוזרה של כאלה שחושבים שאני אולי בתחרות איתם . מה שאני עושה זה לרוב להוריד מהירות ככל האפשר לתת להם לעקוף אותי עד שהסכנה תחלוף.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הנה נושא שאני מתחבר אליו,כמה נכון ואני עובר דברים כאלה לעיתים תכופות,מאז גיל 17 תמיד היו לי רכבים קצת יותר מעניינים ממה שיש על הכביש,מאז ומתמיד תמיד יש כל מיני ליצנים עם מאזדות,קאיות וכו',כלומר עם רכבים סטנדרטיים עגלות שבקושי זזים והם מנסים לעשות עלייך פוזות ברמזור. או כל מיני מיצובישי גאלאנט עם קסנון ספויילרים וכל מיני אורות כחולים בפנים שחושבים שהאורות הוסיפו להם עוד 400 כ"ס ושהם מינימום איזו 911 טורבו. פשוט הזוי לא יאמן כמה שזה לא פוסק. לפני יומיים אני נוסע ואיזה מישהו עם קיה קטנה כזאת,מהרכבים האלה שעולים כחדשים איזה 70 אלף שקל (ממש לא מזלזל במחיר ובכסף של אף אחד אלא מתכוון להמחיש את המנוע הקטן) אוטומטיים עם 1000 ס"מק בלחץ,מגיע לרמזור מעביר לניוטרל ומתחיל ללחוץ איזה 15 שניות על הגז. מה לעזאזל נסגר עם כל הליצנים האלה?

פעם אפילו היה לי איזה מקרה מצחיק,נוסע בגשם מגיע לרמזור,פתאום איזה אידיוט עם עוד 2 הזויים לצידו בתוך הרכב עושה לי וום וום עם המנוע,לא זוכר איזה רכב זה היה,ככל הנראה משהו משנות ה95-97 ,ככל הנראה הצמיגים לא היו משהו אבל הספויילר הוסיף איזה 800 כ"ס,עקב זאת הוא פרפר ונכנס בעמוד הקטן הזה שמצויין עליו שלט של פרסה(או איסור פרסה לא זוכר).

מצד שני היו לי הרבה דברים מעניינים כמו למשל שמישהו עם רכב מעניין רוצה לצאת לאיזשהו "קרב" באמצע הלילה וכדומה זה באמת כיף ונותן עניין וסיבה לחייך שיש לך רכב כזה ושמדי פעם אפשר להשתעשע איתו.

אבל נחזור לליצנים,איתם תמיד אני יוצא על 10 ק"מש מהרמזור,לא אבזבז דלק ואנרגיה על ההזויים האלה.

פורסם
הנה נושא שאני מתחבר אליו,כמה נכון ואני עובר דברים כאלה לעיתים תכופות,מאז גיל 17 תמיד היו לי רכבים קצת יותר מעניינים ממה שיש על הכביש,מאז ומתמיד תמיד יש כל מיני ליצנים עם מאזדות,קאיות וכו',כלומר עם רכבים סטנדרטיים עגלות שבקושי זזים והם מנסים לעשות עלייך פוזות ברמזור. או כל מיני מיצובישי גאלאנט עם קסנון ספויילרים וכל מיני אורות כחולים בפנים שחושבים שהאורות הוסיפו להם עוד 400 כ"ס ושהם מינימום איזו 911 טורבו. פשוט הזוי לא יאמן כמה שזה לא פוסק. לפני יומיים אני נוסע ואיזה מישהו עם קיה קטנה כזאת,מהרכבים האלה שעולים כחדשים איזה 70 אלף שקל (ממש לא מזלזל במחיר ובכסף של אף אחד אלא מתכוון להמחיש את המנוע הקטן) אוטומטיים עם 1000 ס"מק בלחץ,מגיע לרמזור מעביר לניוטרל ומתחיל ללחוץ איזה 15 שניות על הגז. מה לעזאזל נסגר עם כל הליצנים האלה?

פעם אפילו היה לי איזה מקרה מצחיק,נוסע בגשם מגיע לרמזור,פתאום איזה אידיוט עם עוד 2 הזויים לצידו בתוך הרכב עושה לי וום וום עם המנוע,לא זוכר איזה רכב זה היה,ככל הנראה משהו משנות ה95-97 ,ככל הנראה הצמיגים לא היו משהו אבל הספויילר הוסיף איזה 800 כ"ס,עקב זאת הוא פרפר ונכנס בעמוד הקטן הזה שמצויין עליו שלט של פרסה(או איסור פרסה לא זוכר).

מצד שני היו לי הרבה דברים מעניינים כמו למשל שמישהו עם רכב מעניין רוצה לצאת לאיזשהו "קרב" באמצע הלילה וכדומה זה באמת כיף ונותן עניין וסיבה לחייך שיש לך רכב כזה ושמדי פעם אפשר להשתעשע איתו.

אבל נחזור לליצנים,איתם תמיד אני יוצא על 10 ק"מש מהרמזור,לא אבזבז דלק ואנרגיה על ההזויים האלה.

אין כמו לראות סוזוקי אלטו שחורה עם ניקלים ונהג שיושב כך נמוך עם המשענת שהוא מסתכל מהחלון האחורי עושה פוזות ברמזור, או מנסה לעקוף בכביש מהיר רכבים עם פי 3 כ"ס ממנו שנוסעים רגוע. על כאלה עדיף לא לבזבז דלק בכלל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כביש 4 מצומת רעננה לכיוון דרום, אני עם קרוז קונטרול על 90 בימני ביותר, אבארת מגיח משמאלי במלנטלפים קמ"ש, נתן ברקס עד הרצפה, חתך ימינה על קוו ההפרדה לכביש 5.

הרכב אצלי פחות מ24 שעות, גיליתי כמה זה טוב ברקסים חזקים, באמת שמיותר לגמרי, בדיוק בהמשך הכביש נהרג טל שביט בגלל רכב שעלה על קוו ההפרדה הרציף.

מה עשית בזה?

פורסם
מאז ומתמיד תמיד יש כל מיני ליצנים עם מאזדות,קאיות וכו',כלומר עם רכבים סטנדרטיים עגלות שבקושי זזים והם מנסים לעשות עלייך פוזות ברמזור. או כל מיני מיצובישי גאלאנט עם קסנון ספויילרים וכל מיני אורות כחולים בפנים שחושבים שהאורות הוסיפו להם עוד 400 כ"ס ושהם מינימום איזו 911 טורבו. לפני יומיים אני נוסע ואיזה מישהו עם קיה קטנה כזאת,מהרכבים האלה שעולים כחדשים איזה 70 אלף שקל אוטומטיים עם 1000 ס"מק בלחץ,מגיע לרמזור מעביר לניוטרל ומתחיל ללחוץ איזה 15 שניות על הגז. מה לעזאזל נסגר עם כל הליצנים האלה?

פעם אפילו היה לי איזה מקרה מצחיק,נוסע בגשם מגיע לרמזור,פתאום איזה אידיוט עם עוד 2 הזויים לצידו בתוך הרכב עושה לי וום וום עם המנוע,לא זוכר איזה רכב זה היה,ככל הנראה משהו משנות ה95-97 ,ככל הנראה הצמיגים לא היו משהו אבל הספויילר הוסיף איזה 800 כ"ס....

תזהר לא לעוף על עצמך, אה?..... :lol:

בסופו של יום "כל אחד יוצא לקרב עם מה שיש לו", לאחד יש קופרה, לאחד יש קאיה 1000 סמ"ק.

יכול להיות שהבחור בקאיה גם חובב רכב ונהיגה אבל זה מה שידו מאפשרת ועם הקאיה הזאת הוא "נלחם", בא לך לזרום איתו- לבריאות.

מכאן ועד לזה שמישהו מכם "הזוי" המרחק גדול.

ניסו ללחוץ מולי עם רכבים לא פחות חלשים מאותן קאיות (מול רכב של 500+ כ"ס....) וגם רכבים חזקים כמו פורשות למינהן, הכל בסדר, הכל לגיטימי, קח את זה בקלות ובחיוך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אחרי שאני קורא את כל השרשור הזה אני מבין דבר אחד -

הרכב הבא שלי זה או:

רנו לאטיטוד

ביואיק לה קרוס

קאמרי (עוד קורולה מגודלת)

ותחתון וורוד בשביל שיעזבו אותי בשקט על הכביש.

בחיי - זה או שאתה גייז עם רגשי נחיתות או שאתה גייז בגלל שלנסוע מנהלתי זה לא גברי

אבל למה זה תמיד מאזדה 3? למה??

אפילו עם האוונסיס שזה סה"כ רכב שנועד לקרוזינג ולשינוע של משפחה בצורה נוחה - זה קרה גם לי כמה פעמים!

מבחינתי זה בעיקר רגשי נחיתות, אנשים שיש להם מה להוכיח לעצמם.

אני דווקא אוהב את כל הרכבים הספורטיביים, בצבעים לא סטנדרטיים, עם כל הסמלים עליהם - רק בלי הספויילרים והדברים הלא פרקטיים.

רכב יפה זה רכב יפה.

אני לא אוהב מאזדה 3 עם קסנונים וחצאיות.

אני לא אוהב WANNABE's

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה שעוד שמתי לב בכביש, למי שיש רכב שהוא קצת "שונה" מהאחרים (לדוגמא רכב ספורטיב), מתנהגים אליו כמו למישהו מצורע, וגם אם הוא מאותת ונוהג כמו שצריך, נדחפים לו לנתיב ולא נותנים לו לעבור (גם לי עושים את זה, עד שכמעט עושים תאונה), אלא אם כן אותו נהג מתנהג בברבריות ונכנס בכוח. מדינה מגעילה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...