Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו סובלים כאן מהמון תופעות תדמית ורגשי נחיתות - המון!

אתה שם לב איך אנשים עם רכבים גדולים מתנהגים?

אתה שם לב איך אנשים מתנהגים כלפי אנשים עם רכבים גדולים?

זה חינוך בסיסי מבית, זה מתיחות בחיי היום יום, זה אנשים שסובלים מרגשי נחיתות וחוסר סיפוק מהחיים שלהם.

וזה רק הולך להחמיר בשנים הקרובות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אנחנו סובלים כאן מהמון תופעות תדמית ורגשי נחיתות - המון!

אתה שם לב איך אנשים עם רכבים גדולים מתנהגים?

אתה שם לב איך אנשים מתנהגים כלפי אנשים עם רכבים גדולים?

זה חינוך בסיסי מבית, זה מתיחות בחיי היום יום, זה אנשים שסובלים מרגשי נחיתות וחוסר סיפוק מהחיים שלהם.

וזה רק הולך להחמיר בשנים הקרובות.

זה נכון, וכמו כל רגש אסור לעלות איתו על הכביש.

בכביש צריך להיות חסר רגשות נחיתות, כעס, עצבים וכו'.

התוצאה היא אנשים שלוקחים סיכונים מיותרים ולוקחים איתם אנשים לקבר.

כמובן שלא כולנו רובוטים, אך יש "לדעת את האויב", לדעת לבצע את ההפרדה הזאת בין כל מה שהרגשת לפני שעלית על ההגה למה שאתה צריך לעשות כדי לנהוג בצורה בטוחה על ההגה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לא מסכים עם מה שהבחור עם המרצדס כתב,ברור שכל אחד יעשה את הפוזות שלו את מה שבא לו עם מה שיש לו,אבל איזה עניין יש בזה חוץ מלסכן את עצמך בשביל איזה אידיוט?

נקודת מבט שלי: יהיה הרבה יותר מעניין לצאת עם איזו גאלאנט שנת 94 אבל שעברה כמה משחקים במנוע והשתלת טורבו בשביל באמת לראות את ההספקים שלה ואת שלי מול סתם איזה אחד אטמוספרי עם 80 כ"ס,אז זה משהו שהופך למעניין. אבל סתם אידיוט שחושב שהוא נוסע באיזו פרארי בגלל הניקלים שלו וואלה זה לא מעניין ואפילו פאטתי לדעתי. אני באופן אישי אם ויבוא יום ואני אעבור לאיזו מאזדה 3 ,אין שום סיכוי שני אנסה לקרוא תיגר על מישהו עם רכב שאני יודע שהוא לא רואה את המאזדה הזאת ממטר כי זה באמת ייראה פאטתי.

פורסם

פספת אותי לגמרי......

לא אמרתי לך לצאת איתו, זה בכלל לא העניין, כוונתי היא שלא צריך להתייחס לאותו בחור כאל "אדיוט\דפוק\מטומטם", יכול להיות שהוא חובב רכב בדיוק כמוך.

רוצה לומר, זה כמו שאני אסתכל עלייך ויכנה אותך "אדיוט" רק כי אתה רוצה ללחוץ מולי, לחשוב שאתה אדיוט אני לא אחשוב כי זה הרכב שיש לך וזה בסדר גמור, אם יתחשק לי אני אלחץ, אם לא יתחשק לי אסמן לך שאני מוותר ונפרד כידידים.

אל תקח דברים קשה :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, ואתה לא תרגיש מושפל ופאתטי אם תרצה "לצאת" ראש בראש עם פאביה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עידן נוסע על רכב שגם כיף לנהוג בו לאט, רגוע

זו גם תופעה לא ברורה - כמה פעמים יצא לכם לראות S500 נוסעת פאקינג 70 קמ"ש על גהה? חתיכת תופעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מבין דבר אחד... אם אני לא שחקן כדורגל כמו רונלדו אסור לי לשחק כדורגל?

שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מעודד התפרעות בכביש. אבל להגיד שלאדם אין זכות להנות מהרכב שלו רק בגלל שאין לו תקציב לאוטו כמו שלכם? התופעה שציינו קודם, של ההתפרעות שליד הכפרים. הרבה פעמים תראו שם מכוניות שהרבה מאיתנו יכולים לחלום עלייהם, ועדיין הנהג דביל, אז הורדנו את עיניין הרכב עצמו.

תוספות בד''כ אומרת דבר או שניים על הנהג. אם התוספות בסטייל והולכים לכיוון מסויים אז תראו נהג שכן מודע ליכולות האמיתיות של הרכב שלו, אדם שכן מודע למבגלות של הרכב ובטח של עצמו כנהג, וכמובן שישים דגש על אי סיכון עוברי דרך. אם התוספות שיש על הרכב הם בטעם רע וכל מיני סנפירי כריש על הגג ולדים חצי עובדים המקרה הפוך.

פורסם

אם אתה לא רונאלדו זה לא אומר שאסור לך לשחק, זה אומר שלא תשחק בריאל מדריד.

ולכן, אם יש ברשותך "רק" מאזדה 3, אל תחתוך, תעקוף בצורה מסוכנת עם מבט קשוח ושאר הדברים המסוכנים האחרים.

קורה לי כל יום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לסכן אנשים בכביש אסור עם מאזדה 3 וגם עם SLK חדשה, זה לא קשור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אוקיי וכשאקנה קורבט תסכים לי? רואים זו בדיוק הבעייה, להתפרע בכביש עמוס זה פיגור. בין אם יש לך רכב יקר, ספורטיבי או זול. מגם שלא מעט יוצא לי לראות מכוניות גדולות חזקות ויקרות עם צמיגים של חברות שאני לא מצליח אפילו לבטא את מה שכתוב שם. או ההפך רכבי ''פח'' להגדרתכם עם צמיגים טובים ותחזוקה תקינה. הבעייה שיש סוג מסויים של הערצה לאנשים עם רכבים יקרים, כאילו הם הגזע הנבחר ולהם מותר לנהוג איך שבא להם.

עריכה: ההודעה מיועדת ל:

tilon.

SlowRide הקדים אותי פשוט.

פורסם

זה לא "לשחק כדורגל", זה לפעמים סתם פשוט לעצבן את הנהג עם הרכב היותר חזק, אלוהים יודע בשביל מה.

וזה באמת הכל חלק מאיזה תסביך לא מובן ולא מוסבר.

אתה יודע כמה פעמים אני מוצא עצמי מאט לפני פסי האטה, ורואה את האידיוט התורן מאחוריי שובר לנתיב לידי, כדי לרסק על עצמו את הגב ו"לעקוף" אותי?

אתה יודע כמה פעמים אני נוסע מהר משמעותית מהרכב הראשון מאחורי, וכשאנחנו מגיעים לרמזור הנהג של הרכב הזה עדיין ישבור את ההגה, כדי לעבור נתיב ולנסות לצאת מהצומת במקביל אלי?

כמה פעמים צופרים לי כשאני מאפשר למישהו לחנות?

מה שאני כותב כאן זה לא התופעה שדנו בה אחד לאחד, אבל השורשים זהים. כל נהג ממוצע מתעקש להיות איזה מאצ'ו בשקל תשעים, שגם לעולם לא יוצא פראייר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אם אתה יודע שהרכב שלך לא מסוגל להתמודד עם רכב עם נתונים יותר טובים משלך,

אז למה לא להתמודד מול רכב שווה ערך לנתונים שלך?

בכוח לראות את הזנב? בכוונה להפסיד?

בשבילי הכי כיף זה לדעת שהרכב שלי יותר חזק ויותר טוב משלו, אני לא צריך ללחוץ עם מישהו כדיי לדעת זאת.

לפעמים בשביל הכיף אוהב להשתעשע עם ערסים ברמזור, מצחיק לראות אותם מזנקים במרץ מול עצמם.:evil:

ואם אני רואה ספורטיבית בכביש, אני מסמן לו עם היד, כאות להערכה :wink:

עריכה אחרונה על ידי Scirocco-R

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

• תוכן חדש...