Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש רק מפלצת אחת שיכולה לעשות ה כ ל [ATTACH=CONFIG]372020[/ATTACH]

אבל למזלנו יש מילואים ואולי שהצבא יחליט למכור כמה ניראה כאלה בכבישים כמו הרבה סופות אקס צבאיות

הצבא לא יכול להחליט למכור כאלו, גם אם בוגי יעשה סלטות עד מחר.

אין אף סופה אקס צבאית על הכביש.

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וולבו סטיישין ישנה עם טורבו (כמובן דגם 2.3 לחץ גבוה עם כ190סוסים) גורמת להרבה מבוכה לבעלי רכבי "מנהלים" עם מנוע 2.0 אטמוספרי. הם לא מבינים איך דבר מרובע הזה משאיר אותם לאכול אבק.

עזוב מרובע, התדמית של הוולווים האלו זה רכב כבד מטנק. אתה מתאר לעצמך מרכבה 3 עושה איתך פתיחות ברמזור - ואתה מפסיד?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם (נערך)
את האמת שהחלום שלי זה לקחת את הקליאו שלי,

להשאיר אותה כמו שהיא נראית עכשיו (סטנדרטית לגמרי), להשתיל בה איזה מנוע של RS או DCI 2.0 עם 160 כ"ס, ואז כשכולם יחשבו שמדובר בסופר מיני סטנדרטית למדי, היא בסוף תתן לכולם בראש :)

(ואז התעוררתי מהחלום)

בזמן שישנת מישהו כבר הספיק לעשות את זה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?391410

ובקשר לבעיות הבנת הנקרא שיש פה בפורום בזמן האחרון, אני המלצתי להנהלה לארגן איזה קורס רענון בלשון והבעה למשתמשים בגיל הגריאטרי (וכנראה גם לאלו שלא) בפורום.

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם
מה כבר רשמתי..

אתה באמת צריך להירגע ולקחת דברים בקלות..

יש לי כבר אחת בבית שמקטרת כל היום,זה ממש כבר מציק.

מה כבר עניתי?..

אתה מקניט אחרים וכשמעמידים אותך במקום אתה כולך מיתמם אז כדי לחסוך את הדיונים המיותרים תחסוך את העקיצות הקטנות האלה, בטח ובטח כשניכר שהן לא באות ממקום של ידע אלא סירטונים ביוטיוב.

אל תציק ולא יציקו לך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
מה כבר עניתי?..

אתה מקניט אחרים וכשמעמידים אותך במקום אתה כולך מיתמם אז כדי לחסוך את הדיונים המיותרים תחסוך את העקיצות הקטנות האלה, בטח ובטח כשניכר שהן לא באות ממקום של ידע אלא סירטונים ביוטיוב.

אל תציק ולא יציקו לך.

בסדר,רק אתה מומחה לרכבים,אני לא יודע כלום,מרוצה??

בחיית,בשביל השרשורים עתידיים,אם אתה רואה הודעה שלי,דלג הלאה,אני מבטיח שאני יתעלם ממך..

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם (נערך)
בסדר,רק אתה מומחה לרכבים,אני לא יודע כלום,מרוצה??

אני רחוק מלהיות מומחה בדיוק כמו שאתה רחוק מלהבין. מאוד.

יודע מה, בוא תראה לי שאתה מבין על מה אני "חולם" ותספר לי על מה ביססת את החלום שלי:

מה נתוני ההספק של ה-RS6? (אל תשאל אותי איזה דור כי אתה הרי צריך לדעת כי אתה מכיר את החלומות שלי)

מה נתוני ההספק של הרכב שלי?

בחיית,בשביל השרשורים עתידיים,אם אתה רואה הודעה שלי,דלג הלאה,אני מבטיח שאני יתעלם ממך..

מקובל לחלוטין רק תפסיק להיות ילד ולהתייחס בהודעות שלך אליי ועל הדרך לעקוץ.

תתבגר.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חבר'ה להירגע בבקשה, חבל שאת הסיפתח שלי כמנהל אעשה דווקא בשרשור הזה.

נא לטעון לגופה של טענה ולא לגופו של אדם, בטח שלא בצורה פוגענית.

ההודעה לא מיועדת למישהו ספציפי אחד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)
שומאכר,אם אתה שואל זה כנראה שאלה רטורית!.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4315901,00.html

כנראה אין לך מושג מה הנתונים של האוונטדור, הא? :) אגב, היום בבוקר נוסע לתומי לעבודה, עוקף WRX, תוך 5 שניות שומע אותו לוחץ על הגז כמו מטורף (והוא נסע רגוע עד אז). מסתבר שהוא לא ידע שמדובר סך הכל בוולוסטר 1.6 אטמוספרית :lol: עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)
יש רק מפלצת אחת שיכולה לעשות ה כ ל [ATTACH=CONFIG]372020[/ATTACH]

סיבובים - לא רואה אותך אם אתה מימין ומתחת לגובה של מטר וחצי פשוט עולה ולא מרגיש

רוחב - אף אחד לא תופס את כל הנתיב כמוהו. וכולם מתרחקים לשמור על הרכב שלהם.

זיהום אוויר - הצחקת אותו, אין סיכוי שהמנוע יעמוד בתקן כלשהו,

פוזה - לא רואה ממטר אף אחד במיוחד עם ווי ההצנחה על מכסה המנוע

מהירות פתיחה - על מה אתה מדבר - ומגיע גירגור עמוק ממנוע הדיזל 7 ליטר ומשתיק אותך

בהמה גדולה - כן (בסופה האחרונה בישובים סביב לירושליים שלג 40 ס"מ רק מדגדג את תחתית המרכב ואין עוצר אותו)

ומה שחבל שכיום אפשר לקנות קי"ט ללא מנוע וגיר ולהרכיב לבד אבל לא בארץ הקודש

אבל למזלנו יש מילואים ואולי שהצבא יחליט למכור כמה ניראה כאלה בכבישים כמו הרבה סופות אקס צבאיות

אם כל הזוהר שאתה מפרסם עליו, לי אישית נתקע הרכב הזה מקצת בוץ חלקלק. מעדיף את הטנק שזה שמתחתיך פירסם או יותר טוב תומת ;)

בקשר לתופעה, לי זה קורה עם הרנו קליאו הישנה שליי חחח לא מאיימת אבל בגלל שאני עוקף מכוניות חדשות יותר יש להם את הרצון להראות שהם יכולים לא לספור אותי ממטר. (ואני מדבר על מהירות של 90-110 קמש).

עריכה אחרונה על ידי kentix
פורסם

הראשונה שהפכה האמר במקרה מתועד בעולם היא מדריכת נהיגה מביסל"ח. לאחר מכן הגיעו לכאן צוות מהצבא האמריקאי להבין איך לעזעזל צלחנו לבצע זאת. אגדה שהיתה באמת.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האמת שהנסיעה הכי מהירה שהייתה לי בכביש 4 באזור המרכז, הייתה כשראיתי אאודי דומה לשלי ורציתי להתקרב קצת לראות אותה . מפה לשם היה סשן מאוד מהיר.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם
הראשונה שהפכה האמר במקרה מתועד בעולם היא מדריכת נהיגה מביסל"ח. לאחר מכן הגיעו לכאן צוות מהצבא האמריקאי להבין איך לעזעזל צלחנו לבצע זאת. אגדה שהיתה באמת.

ומאז נראה לי כבר אף אחד לא באמת סופר כמה האמרים הפכו אצלנו בצבא, האמת אני ממש מתגעגע לנהיגה על הבהמה הזאת,

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
כנראה אין לך מושג מה הנתונים של האוונטדור, הא? :) אגב, היום בבוקר נוסע לתומי לעבודה, עוקף WRX, תוך 5 שניות שומע אותו לוחץ על הגז כמו מטורף (והוא נסע רגוע עד אז). מסתבר שהוא לא ידע שמדובר סך הכל בוולוסטר 1.6 אטמוספרית :lol:

מלמבורגיני אתה מצפה לכאלה נתונים,לא מאודי סטיישן.

מה שאני לא מבין,שחלק מהמפגרים האלה הם אנשים מבוגרים,לא ילדים..WTF??

פורסם

טעות. ההאמר הראשון שהתהפך היה בנסיעת לילה במהלך אימון של אחד הגדסרים בדרום. לגבי הצוות האמריקאי, צודק בהחלט.

אגב, מעולם לא היו מדריכות נהיגה בביסלח. יש שם מדריכות סיור, אבל מעולם לא למדו שם את הפרקטיקה של נהיגת שטח. והן גם בשום מקרה לא נוהגות על הכלים. תחילה זה היה במסגרת בית הספר למודיעין וסיור, והיום במסגרת בית הספר לנהיגה מבצעית וקרבית שהוקם במיוחד לטיפול בנושא.

• תוכן חדש...