Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

:mm_yeah::roflmao::lol:

אני רואה הרבה תחרויות כאלה בצפון, במיוחד באיזור הכפרים בין קולט/לנסר וסיוויק מתחילת שנות ה90. ג'נטים של אוטובוס, אורות קסנון, לדים וניקלים בכל מקום. לא מזמן ראיתי כזה מירוץ בין שני סובארו אימפרזה טורבו, אחת פתאום מנוע התחיל לדפוק והוא עצר בשוליים.

מתסבר שיש וריאציה יותר מתקדמת לזה לחבר'ה שקנו רכב ספורטיבי חדש ויוצאים להתפרע איתו בכבישים (כי לחתוך רכבים בעומס תנועה ולעקוף משוליים זה להתפרע).

והנה בדיוק קטע וידיאו לעינין, כך תשמרו על עצמכם ממתקרבים מאחור:

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע איך נראות הסצנות במועדונים של גייז, כי אף פעם לא ביקרתי באחד. אבל אתה מוזמן לשתף אותנו על כך מהחוויות שלך בכיף.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם (נערך)

אישית אני לא מבין את הקטע של אלו שעושים תחרות מזדמנת לכמה שניות, עם מי שהם לא מכירים ועוד 20 שניות לא יזכרו.

רק במעט מקרים אני רואה שהם יודעים באמת לנהוג ולא רק ללחוץ דוושה לכמה שניות ואז לבלום בחדות כי יש איזה סיבוב שהם לא יודעים או פוחדים ממנו. ובינינו, רוב הבחורות ממש לא מתרשמות מפוזת נהיגה כזו או אחרת, הרכב או מחירו מעניין אותן, לא איך הוא נוסע.

אבל...

היום לדוגמה, ראיתי פתאם GT-R ישראלית למהדרין. מצורפת בתמונה. שאני לא אראה לו? (מי שלא מכיר - זו אחת המכוניות נספורטיביות הכי הכי, אולי דמויית פרארי בביצועיה, עם יחס טוב מאוד של תמורה למחיר).

אז פתחתי חלונות כדי להסניף את הסאונד, ניסיתי למשוך את תשומת לב הנהג כאשר הייתי לצידו - וכל זה רק כדי לעשות לייק! (לרכב, לא לנהג כדי שלא נסחף להערות המצחיקות שיש בשרשור והיציאה החכמה של מטריקס).

טוב, למען הגילוי הנאות אציין כי היינו בפקק בצומת רעננה, ואחר כך הוא אפילו עצר ברמזור בעיר שאני עברתי בירוק מהבהב. ולמרות עובדה מכרעת כזו, אודה שאני לא חושב שרנו קשישה משיגה את הניסאן המשובחת הזו...

GT-R.jpg

עריכה אחרונה על ידי רוכב בודד
ילה גבר בא נראה! מר +1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ביציאה מהמקום ברמזור זה הכי כיף - לעשות להם פרצוף של פוזה ולעודד אותם לצאת בלחץ ולשרוף דלק בעוד שאתה מתחיל בנסיעה רגועה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לבת שלי, בת 16 יש חגורה שחורה בטייקוונדו ITF . בחורים בבית ספר כל הזמן מציקים לה, מתגרים בה ומבקשים ממנה להראות, מה היא יודעת. והיא רק מחייכת והופכת הכל לבדיחה. לא רוצה להשפיל אותם. ואני לומד ממנה - אם אתה חזק - תשמור את הכח למקרים באמת חשובים.

פורסם (נערך)

אכן, תופעה מפגרת. תחשוב שהפוקוס לבנה - מה היה קורה אם הייתה בצבע בולט יותר... זה רק היה חמור יותר.

לפני שבוע, התניידתי באבארת' פונטו של חבר (נסע לו לכמה ימים לגרמניה, ואני הוסמכתי להיות הבייביסיטר לעקרב) - למשך 4 ימים.

נוסע לי להנאתי בדרכי לעבודה (נתב"ג) וכל הזמן נחתך על ידי חבורת אווילים, בעיקר בהונדות (לודניקים או לא...) או איביזות למיניהן, פשוט סתם ככה - כי מתחשק להם לעשות עליך הרושם (פוזה) - ובכדי להתגרות בך. אגב, גם בתוך השדה - היו חכמולוגים כאלה, בעיקר מוניות...

בוא נודה: אין שעשוע גדול מלאשר לעמוד ברמזור לצידו של אוויל שכזה, לתת את המבט הכי שלוו ורגוע שיש, ואז לצאת איתו מהרמזור ופשוט להעלם לו. זה הרגע בו האגו שלו נמעך ויורד לרצפה - וכמובן שחברתו (באם לצידו) - מתאכזבת גם היא, והוא מאוכזב מכך וחש השפלה קשה מנשוא. ערסים זה עולם מצחיק ומשעשע בהחלט.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שעשוע הרבה יותר גדול זה כשהוא חושב שאתה לוחץ אתו, הוא לוחץ ואתה מאיץ לך לאטך, מנהלתי, והוא מבין שהוא בעצם במירוץ הזה לבד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לבת שלי, בת 16 יש חגורה שחורה בטייקוונדו ITF . בחורים בבית ספר כל הזמן מציקים לה, מתגרים בה ומבקשים ממנה להראות, מה היא יודעת. והיא רק מחייכת והופכת הכל לבדיחה. לא רוצה להשפיל אותם. ואני לומד ממנה - אם אתה חזק - תשמור את הכח למקרים באמת חשובים.

כל כך תומך ומסכים עם התגובה הזו.

איפוק כשאתה חזק, זה יותר מרשים מכל דבר אחר.

לדעת שיש לך את האופציה לכתוש בקלות אם רק תרצה - אבל אתה בוחר שלא.

בזמנו כשהייתה לי את הקופרה, היא ממש לא הייתה מופנמת אלא ההיפך הגמור,

משופרת, מונמכת, שחורה עם חלונות שחורים וצנרת פתוחה שלמה.

אני לא חושב שעבר יום שבו לא היה איזה ערס תורן ברמזור שתמיך פתח ברייס כדי להראות לי שהוא לוקח אותי.

מובן שלרוב פשוט התעלמתי והאצתי באיטיות כדי שיעלם לי וירגיש שיצא גבר,

אם זה עושה לו טוב ועושה לו את היום - מה איכפת לי. עשיתי למישהו הרגשה טובה על הבוקר.

לעומת זאת היו גם מקרים שבהם נשברתי ונכנעתי... ;)

אז פות"ש - תתעלם ואל תתרגש, אי אפשר לחנך אנשים על הכביש, אלו תובנות שאתה מבין עם הגיל כנראה.

פורסם

והשאלה המאוד מענינת היא אם פותח הדיון הזה נשאר גם הוא אדיש לחלוטין כשהוא צופה נניח באיזו מרצדס או ב.מ.וו עתירת סטרואידים ולא מדגדג אצלו שום כלום, כזה שדוחף אותו להראות לנהגיהן שגם אוטו כמעט אנונימי וחסר הדר יודע לעשות משהו. ולפחות לפי חלק מהתגובות כאן מסתבר שהתופעה הזו שכיחה למדי ואפילו לגיטימית, תלוי כמובן מאחורי איזה הגה אתה נמצא.

פורסם

בעולם יש פינצ'רים ויש דוברמנים.

כולם (לפחות כל אלה שלא מעוניינים להסתבך ולהיטרף) יודעים לזהות דוברמן מרחוק.

בגלל זה נדיר לראות דוברמן נובח.

הוא לא צריך לנבוח. הוא דוברמן.

אבל פינצ'ר, נובח על כל מקק שרץ ברחוב.

ומרוב נביחות, כולם ביער יודעים שהוא בסה"כ פינצ'ר, ומתעלמים ממנו.

אם אתה דוברמן, אתה לא צריך להוכיח את זה לאף אחד ולא צריך לנבוח על אף אחד.

אלא אם אתה פינצ'ר.

פורסם

אני מבין את כוונתו של שי, רכב ספורטיבי מושך תשומת לב ולעיתים נוצרות הסיטואציות המדוברות.

יחד עם זאת אני חושב שיש קצת התחסדות, אני מודה שלעיתים זה יכול להוביל ל"סשן" מהנה, לי היו 2 כאלה בחודשיים האחרונים (פעם אחת עם מורצ'אלגו בכביש טכני ופעם שניה עם RS6 על המהיר בגשם זלעפות ונורת התראה של בקרת אחיזה שלא מפסיקה להבהב).

זה גם מאוד תלוי בסגנון הנהיגה של זה ש"נדבק" אלייך, כשאני מזהה שזה מישהו מסוכן, קרי הטיפוס שמזגזג ומסכן נהגים אחרים אני מראש מוותר, כשזה רכב עם קצת עניין לפעמים זה נחמד לזרום כמה דקות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תופעה מוכרת, לרוב נפתרת באמצעות נסיעה מנהלתית רגועה. לעתים נפתרת בלחיצה, כמו שאומרים.

זה מה יש.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...