Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לחברה

dany
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שים לב, אביזרי מין והלבשה תחתונה, הן מתנות גם בשבילך :idea:

לאשתי קניתי מצלמה יותר מקצועית ממה שהיה לה עד היום. מאחר ואני גר עם גשש בלש, חיפשתי איך בכל זאת להפתיע אותה (כ-14 שנים ביחד, איך אפשר עוד להפתיע?).

אז מצאתי אריזה חדשה לגמרי של תנור ספיראלה של זק"ש עם תמונה מודפסת עליה, דחפתי את המצלמה פנימה (אפילו הדבקתי מדבקה עם פרטים טכניים

על המכסה כמו פלומבה, שיראה כאילו שלא נפתח), ארזתי יפה והכל. הפרצוף המבואס שלה וההפתעה של אחרי היו priceless.

במקרה ומישהו מחפש "קופסאות דמה" שכאלו - http://store.theonion.com/c-307-decoy-boxes.aspx

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

היי חברים,

יש לי שאלה קטנה שלא הבנתי, למה אנחנו קונים, ולא הבנות לנו, אני רואה את התעריפים שלכם וכמה אתם משקיעים נפלה לי הלסת.

אני מניח שמסעדת פאפגיו אם היא אוהבת בשר זה טוב, 120 ש''ח לאדם ואכול כפי יכולתך.

רועי

פורסם (נערך)
אני מניח שמסעדת פאפגיו אם היא אוהבת בשר זה טוב, 120 ש''ח לאדם ואכול כפי יכולתך.

הקשר בין פאפגיו לבשר טוב הינו מקרי לחלוטין והקשר בין בשר טוב לבין אכול כפי יכולתך ב-120 שקלים רופף אף יותר.

ולשאלתך,

אין צורך להשקיע כל כך הרבה במתנות, לא מצדך ולא מצד זוגתך, כל אחד ויכולותיו הכלכליות, אין איזה חוק מסודר לעניין.

היו ימי הולדת שאישתי ואנוכי התפנקנו באקסטרים עם חגיגות בסכומים 4 סיפרתיים בדולרים והיו גם ימי הולדת שלקחנו ברגוע בקבוק יין ואוכל ביתי בחוף הים ודרינק עם כמה חברים קרובים.

למזלי (או חוסר מזלי) אישתי מעצבת תכשיטים אז אין לי מה לשבור את הראש עם איזה תכשיט לקנות לה, פעם בכמה זמן היא מעצבת לעצמה איזה תכשיט, מראה לי (עלק לקבל אישור) וכעבור שבועיים באורך פלא היא כבר עונדת אותו.

כושיליראבק.

דני,

5 שנים זה הרבה זמן, יש לה איזה תחביב שהיא מאוד אוהבת?

תתמקד בו ותפתח אותו.

אוהבת בישול? קורס בישול או רכישה של משהו שקשור לבישול שהיא תשמח לקבל.

אוהבת אפייה? יש קורסים ייעודיים לקינוחים למשל.

רק חשוב לוודא שחברה שלך לא מאלה הסובלות מאפקט ה"בושם" (למה קנית לי בושם??? מה, אני מסריחה???).

:lol:

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בלי קשר לחברה של פותח השרשור.

ניסיון החיים לימד אותי שבחורה שמייחסת חשיבות לעלות ולא למהות, זאת אחת שקשה מאוד להסיר ממנה הרגל שכזה וזהו הרגל מאוד לא נעים, בטח שהקשר הופך רציני יותר ולא תמיד הכסף נמצא בהישג יד, תחשבו על זה ( "ז'וז'ו חלסטרה).

מאז שאני זוכר את עצמי ואשתי יחד, אשתי מחכה יותר לברכה שאני מכין לה מאשר למתנה עצמה, זה נותן לה הרבה יותר סיפוק לקבל ברכה מרגשת ומושקעת מאשר עוד בייבי דול או בושם או בגד או אביזר מין רוטט וצבעוני..

פורסם

הבת זוג לא מפנוקת:-D,

יש כאן חברים שקונים מתנות כבר עשרות שנים,תזרקו לי עצם בבקשה.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ספורטאז 1.6 חדש...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

???Do you want him to get married

!!!Because that's how you get married

:wink:

דני,

אולי הופעה טובה של להקה/אמן שהיא אוהבת?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

פסנתר כנף

וקצת ברצינות , אם אתם גרים ביחד , אז מכונת קפה של נספרסו עם הבטחה לכל בוקר / ערב כוס קפה מפנקת....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני הולך לצאת גיי:

ביום הנישואין האחרון, לקחתי את אשתי למסעדה. 150 ש"ח לשנינו.

שם הסתכלתי לה בעיניים, בלי סמארטפון, ובמשך קרוב לשעה דיברתי איתה על מה אני אוהב בה, ומה אני מאחל לה לשנים הבאות ולשנה הקרובה. מקצועית, זוגית, משפחתית, משפחתית מורחבת ועוד.

היא אמרה שזו היתה המתנה היפה ביותר שקיבלה.

והיה ממש כיף.

12 שנות נישואין אגב.

צביקי

פורסם

בלי סמארטפון? לא העליית סטטוס לפיס...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שמע, תהיה יצירתי. אני לקחתי את חברה שלי ליום כיף.

עשיתי לה יום חו"ל. הדפסתי כרטיסי טיסה עם שמות של ארצות.

למשל, 9:00 בבוקר בקניה אז הלכנו לספארי, אח"כ איטליה, מסעדה איטלקית.

ככה אתה יכול לעצב את היום שלכם בצורה מגניבה ולפי איך שבא לך.

כמובן שבכל היום הזה הייתה גם מתנה (הלבשה תחתונה ושרשרת)

תמיר.

• תוכן חדש...