Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לחברה

dany
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר אתה נכנס לספין שקשה לצאת ממנו,אתה כל שנה נותן לה מתנות שלא נדבר על מתנת יום הולדת.

אתה צריך תמיד "להתעלות" על עצמך כל פעם מחדש משמע שאתה מבזבז המון כסף וגם זמן יקר.

מה רע במסעדה טובה /קולנוע?

פורסם
תעלה קצת את התקציב ותציע לה נישואין

קצת?!?! מדובר פה על תקציב עצום לכל החיים :lol:

למה ה"פ? אנחנו לא צרכים ללמוד ולדעת?

LOL

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
היא צריכה ליהנות מהמתנה, לא הוא.

:lol:

א. אם היא נהנית מהמתנה הזאת, אין שום מניעה שגם הוא יהנה, זה לא סותר אחד את השני, זאת אחת הסיבות שהמציאו אביזרי מין, להנות מהם כזוג.

ב. אם גבר מעוניין להשתמש באביזר מין נשי על עצמו בשביל להנות, אני אומר,"לך על זה גבר".

פורסם (נערך)
תכשיט יתקבל בברכה אם יש לו את אחת מהתכונות הבאות:

1. יפה

2. פתק החלפה

חשוב לציין גם שאם נותנים תכשיט כמתנה- לא לתת טבעת!!!!!

תן שרשרת, צמיד, עגילים, פירסינג לפיטמה, הכל רק לא טבעת, זה יכניס אותך ללופ בעייתי..

:lol:

מה רע במסעדה טובה /קולנוע?

מה רע בז**ן טוב?

:wink:

אני חייב לגעת רגע בנקודה מסויימת שגם אני חוטא בה לפעמים, איפשהו עם כל המסעדות\כדורים פורחים\צניחות חופשיות הלכה לה לאיבוד הרומנטיקה.

כמה מסעדות באמת רומנטיות אתה מכיר? אני לא מכיר הרבה כאלה ואני מכיר המון המון מסעדות מכל קשת המחירים, אני ואישתי אוכלים כמעט כל שבוע במסעדה טובה ולפחות פעם בחודש במסעדה מאוד אקסלוסיבית (ארוחה זוגית מסתיימת באיזור 1000-1500 שקלים).

אחת ה"השקעות" הכי טובות שעשיתי היתה לרכוש מיכל גז שאליו אפשר לחבר ראש עששית שמפיץ תאורה נעימה.

עכשיו קבל מתכון למסעדה הכי רומנטית שאתה הולך לבקר בה:

*מחצלת\לונג

*בקבוק שתיה קלה

*בקבוק יין

*אוכל (תכין בורקסים\פסטה, תקנה כמה גבינות אם אתם בקטע, קח take away, מה שזורם לך).

**בחורף אפשר גם להצטייד בשמיכה נעימה ומחממת.

קח את כל אלה, עם העששית (גם תאורה וגם אור "נרות") וחבר את הכל יחד באיזה חוף שקט, הרווחת(ם) ערב שקט וסופר רומנטי, קיבלת נקודות זכות על השקעה\השתדלות\רומנטיקה ועוד עלה פחות ממסעדה.

תעלה קצת את התקציב ותציע לה נישואין

או לחילופין אם התקציב מאוד נמוך שקול להפטר מהחברה וללכת לנערות ליווי, לאורך השנים זה יחסוך לך כל כך הרבה כסף, תשואה עדיפה מהשקעה בנדל"ן...:lol:

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

צריך בבקשה המלצה למסעדה טובה באיזור תל אביב-רמת גן,מומלץ לא כשרה(בקטע של בשרים ולא דגים או טופו),

גג 500 שקל לזוג.

תודה!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

חברים הזמן מתחיל ללחוץ ועדיין צריך המלצה למסעדה!

תודה שוב.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

חייב תל אביב או רמת גן?

אם חייב יש לך את מקסיקנה בתל אביב שמגישה אוכל מקסיקני (כצפוי משמה). עברה שיפוץ לאחרונה והאוכל דווקא ממש טוב. השירות היה פעמיים ממש טוב ופעם אחת היה לא משהו (לא היה רע בצורה יוצאת דופן אבל בינוני כזה).

אם לא חייב רק תל אביב/רמת גן אז יש לך ביס פלנט בראשון לציון את אחת המסעדות הטעימות יותר שיצר לי לאכול בזמן האחרון וגם בפעמיים שהייתי שם השירות היה מצויין לא פחות! באמת אחת המסעדות עם השירות הטוב יותר. והאוכל... האוכל! ממש טוב! גם הסושי וגם הבשרים, ממש טוב. ממליץ מאוד!

פורסם
חייב תל אביב או רמת גן?

אם חייב יש לך את מקסיקנה בתל אביב שמגישה אוכל מקסיקני (כצפוי משמה). עברה שיפוץ לאחרונה והאוכל דווקא ממש טוב. השירות היה פעמיים ממש טוב ופעם אחת היה לא משהו (לא היה רע בצורה יוצאת דופן אבל בינוני כזה).

אם לא חייב רק תל אביב/רמת גן אז יש לך ביס פלנט בראשון לציון את אחת המסעדות הטעימות יותר שיצר לי לאכול בזמן האחרון וגם בפעמיים שהייתי שם השירות היה מצויין לא פחות! באמת אחת המסעדות עם השירות הטוב יותר. והאוכל... האוכל! ממש טוב! גם הסושי וגם הבשרים, ממש טוב. ממליץ מאוד!

אבל מה השם של המסעדה? :-P

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...