Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדשות מצלמה עד 3500 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תחושה שצריך לקיים איזה מפגש של "צלמי קארזפורום".

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רומק, תשדל לשמור על מהירות הצמצם גבוהה יותר מאורך המוקד האמיתי של העדשה ואז תמנע מטשטוט בעקבות רכישת שלך. כלומר עם אתה מצלם על קרופ, (אני מנחש שקאנון, בגלל הפנקייק) תכפיל את כמות המילימטרים של העדשה ב-1.6. אם ניקח את ה-45, נקבל 67.5 מ"מ, אז תשתדל לשמור על מהירות התריס מעל ל1/60. נגד אובייקטים זזים אין מה לעשות, תנסה להסתובב עם אקדח, אולי זה יעזור.

samsung nx 100, 20-50mm lens.

אני אבדוק את נושא שליטת מהירות הצמצם.

מתחדשת*

פורסם
יש לי תחושה שצריך לקיים איזה מפגש של "צלמי קארזפורום".

אני בעד.

מביא סט לשפשוף עדשות לשימוש מי שמעוניין!

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

רומק - תבדוק את הקרופ פאקטור של המצלמה (עד כמה שאני זוכר, במצלמות מירורלס זה 2) ותקבע מהירות צמצם גבוהה יותר מהאורך האמיתי. כלומר אם אתה מצלם עם 20 מ"מ (40 מ"מ אמיתי) תקבע את מהירות הצמצם על לא פחות מ1/40 שניה. 30 מ"מ - 1/60 שניה וכן הלאה.

דור וטל - אני בעד. טל, הסט כולל קרם לחות ומגבונים? if you know what I mean

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני בעד.

גם אני בעד!

הגיע הזמן למרק את העדשות (אה, וגם לצלם).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

סתם כי אני אוהב להחיות את ה(שרשורים) מתים:

רומק, תשדל לשמור על מהירות הצמצם גבוהה יותר מאורך המוקד האמיתי של העדשה ואז תמנע מטשטוט בעקבות רכישת שלך. כלומר עם אתה מצלם על קרופ, (אני מנחש שקאנון, בגלל הפנקייק) תכפיל את כמות המילימטרים של העדשה ב-1.6. אם ניקח את ה-45, נקבל 67.5 מ"מ, אז תשתדל לשמור על מהירות התריס מעל ל1/60. נגד אובייקטים זזים אין מה לעשות, תנסה להסתובב עם אקדח, אולי זה יעזור.

הקרופ בסדרת ה NX של סמסונג הוא 1.5

מתחדשת*

פורסם
גם אני בעד!

הגיע הזמן למרק את העדשות (אה, וגם לצלם).

אני מביא וזלין למי שרוצה. :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אני בעד.

תחליף כבר את הגוף העתיק שלך, יפח אשפה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תחליף כבר את הגוף העתיק שלך, יפח אשפה.

איזה גוף יש לו?

פורסם

RS, זה לא הגיל, זה התרגיל. ועד כמה שאני זוכר, התרגילים של טל89 (בכל מה נוגע לצילום) לא רעים בכלל.

רועי: כןכןכןכןכן!!!!11!!111

אז אנחנו רוצים להרים את המפגש המצולם ביותר בתולדות קארזפורום או מה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
כן, מאוד מסוקס... 400D - אולדסקול.

פלא טכנולוגי. (מימי הדינוזאור)

RS, זה לא הגיל, זה התרגיל. ועד כמה שאני זוכר, התרגילים של טל89 (בכל מה נוגע לצילום) לא רעים בכלל.

רועי: כןכןכןכןכן!!!!11!!111

אז אנחנו רוצים להרים את המפגש המצולם ביותר בתולדות קארזפורום או מה?

כן אפשר להרים מפגש, אולי יום אחד כשיש איזה אירוע של מועדון ה5 או משהו כזה? ככה גם נצלם וגם נתעסק בתחום האהוב.

פורסם

אין ספק שהגוף הזה עשה את שלו...

אבל אין לי משאבים לאחד אחר. מה גם שאפילו אין כיוון. אולי בכלל ניקון?

ספייר, תודה!

יאללה, בואו נוציא את זה לפועל.

פסח?

דור, לקרוא לו פלא טכנולוגי זה יפה.

אבל אני לא מרגיש ככה.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...