Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדשות מצלמה עד 3500 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה פסח!

אבל יהיה עמוס בכבישים זה סתם מציק. אפשר בשבוע שפסח מסתיים (25.4 נניח).

ניקון זה מצוין. :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניקון זה לחלשים...

אני אומר טיול נהיגתי + צילומים. לכבוד הפסח.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ניקון זה לחלשים...

אני אומר טיול נהיגתי + צילומים. לכבוד הפסח.

קנון זה לאנשים שהם חושבים שהם מבינים. :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

קנון זה לצלמים. ניקון זה לילדים.

אז מתי נפגשים? תנו תאריך - ואדאג לא לעבוד ביום המדובר.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אמצע/סוף שבוע/בחג עצמו/חול המועד?

צפון/דרום/מרכז?

צריך לבדוק, בטח יהיו בפסח מפגשים גדולים של כל המועדונים, אפשר לעשות טיולון קצר ולחבור לאחד מהם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אמצע/סוף שבוע/בחג עצמו/חול המועד?

צפון/דרום/מרכז?

צריך לבדוק, בטח יהיו בפסח מפגשים גדולים של כל המועדונים, אפשר לעשות טיולון קצר ולחבור לאחד מהם.

סוף שבוע.

דרום או מרכז, לא צפון.

RS - בוא נפסיק לקשקש שנינו. אף אחד מהיצרנים האלו הוא לא נפילה ושניהם שולטים בשוק פחות או יותר באופן דומה, ובתחום DSLR הן מכסות נתח של יותר מ90%. אז חבל על הויכוח :)

פורסם
סוף שבוע.

דרום או מרכז, לא צפון.

RS - בוא נפסיק לקשקש שנינו. אף אחד מהיצרנים האלו הוא לא נפילה ושניהם שולטים בשוק פחות או יותר באופן דומה, ובתחום DSLR הן מכסות נתח של יותר מ90%. אז חבל על הויכוח :)

דור, רצית להכיר את נס הרים - לא?

נ.ב,

הכל בהלצה ובצחוק, כן? אל תהיה כזה רציני.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוקיי, סוף שבוע. מה אנחנו אומרים על סוף שבוע הבא (11/12.4)? שבוע אחרי זה אני תפוס ולא אוכל.

נס הרים... אני אשמח להכיר את נס הרים.

נס הרים, סוף שבוע הבא. any takers?

פורסם
דור, רצית להכיר את נס הרים - לא?

נ.ב,

הכל בהלצה ובצחוק, כן? אל תהיה כזה רציני.

סתם שאלה - מה נעשה בנס הרים בדיוק בתחום הצילום?

פורסם

תמיד אפשר לצלם אחד מאיתנו נכשל בנסיון לעשות דריפטים, או שיש סיכוי לא רע שניפול על טיול נהיגה של קבוצת אנשים שאשכרה יודעים מה הם עושים ואז לעשות להם את מפגש הנהיגה המצולם ביותר בהיסטוריה של מדינת ישראל (RS, בהיותך מקושר לברנז'ה, מכיר משהו שקורה בתאריכים המדוברים? אולי הבחור עם הפיאסטוש הכחולה יודע משהו?). ואם לא, אז אתה יודע איזה טובה נראית אופל אסטרה סטיישן עם אופניים על הגג בפאנינג? :lol:

חוץ מזה בטח יש שם עצים או אני יודע מה.

יש באיזור מקום שאפשר לשבת בו? בסגנון בית קפה או משהו?

פורסם
תמיד אפשר לצלם אחד מאיתנו נכשל בנסיון לעשות דריפטים, או שיש סיכוי לא רע שניפול על טיול נהיגה של קבוצת אנשים שאשכרה יודעים מה הם עושים ואז לעשות להם את מפגש הנהיגה המצולם ביותר בהיסטוריה של מדינת ישראל (RS, בהיותך מקושר לברנז'ה, מכיר משהו שקורה בתאריכים המדוברים? אולי הבחור עם הפיאסטוש הכחולה יודע משהו?). ואם לא, אז אתה יודע איזה טובה נראית אופל אסטרה סטיישן עם אופניים על הגג בפאנינג? :lol:

תשמע, תמיד אפשר לארגן דברים מעניינים לצלם...

הבעיה היא שאני בשבתות עובד, כך ששישי הוא היום שפנוי לי, אם זה תקין מבחינתכם.

אכן, יש בית קפה ושלל נקודות עצירה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דריפטים? מה דריפטים?

חבר'ה, תתחשבו בי בחייאת, בחיים לא הייתי בנס הרים והרכב שלי לא ממש מתאים להרפתקה כזאת :(

אני פנוי בשישי ושבת, בשבילי אין בעיה מהבחינה הזאת באף אחד מהימים.

כנ"ל. שישבת זורם לי היטב.

אז... אפשר לארגן כמה עקרבים ואת ה-ST.

ויש את הRSA שלי (Renault Super Agala) :lol:

שזו כמובן עלולה לגרום לעצבים לכמה בעלי עקרבים ולבעל הST. :wink:

סתם, עדיין מה נעשה? רכבים זה נחמד לצלם בעדשה רחבה מכל מיני זוויות ולקבל עיוותים מגניבים למשל, אבל מי שאין לו מה יעשה? (חוץ מזה שאחריי שניים או שלושה רכבים זה די נמאס)

• תוכן חדש...