Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים והחברות, רציתי לשאול על החומר שנקרא paint cleaner שמשתמשים בו לפני יישום אוטם או ווקס אם יש למישהו עם סוג מסויים שתוכלו להמליץ עליו ?

תודה

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

של NANOLEX לפי ההוראות הם ממליצים להשתמש בחומר כזה לפני היישום .

פורסם

Nanolex Paint Cleaner Premium is a non-abrasive cleaning agent which removes oils,fillers, fats and other contamination to make sure that sealants can bond properly to the painted surface. Nanolex Paint Cleaner guarantees that your Paint surfaces are perfectly prepared for Nanolex Sealants.

אין שום דבר מיוחד במוצר כזה או אחר.. כולם עושים את אותה העבודה פלוס מינוס וניתן במקום להיעזר בIPA מדולל.

לא חסר אופציות:

• Nanolex Premium Paint Cleaner
  • car pro eraser
  • Auto Finesse - Tough Prep
  • Menzerna Top Inspection
  • Gtechniq Panel Wipe
  • Wurth Clean Solve / Prep (קצת דביק ואגרסיבי.. אבל נותן הכנה מעולה למשטח)
  • Copolymer and Wax Remover
  • 4nano Final Wipe Off

ויש עוד המון מוצרים לחברות האחרות.

כולם על אותו העיקרון עם מודיפיקציה קלה בין מוצר למוצר.. אני הייתי מתייחס ברצינות לפערי המחירים שכן אין הבדלים גדולים בין המוצרים.

באופן אישי אני מאוד אוהב את Top Inspection ואת ה-Eraser.

הערה: ממליץ להיזהר קצת עם IPA ודילולים שגויים.. במיוחד על צבעים רכים/עדינים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

גם חשבתי על זה שIPA יעשה את העבודה אבל ראיתי כמה מוצרים למשל http://www.vixdetailing.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?depart_id=268943&detail_id=4285971 האם יש למישהו ניסיון עם המוצר הזה ?

פורסם
של NANOLEX לפי ההוראות הם ממליצים להשתמש בחומר כזה לפני היישום .

לNANOLEX יש PAINT CLEANSER בצורת ספריי,חומר טוב,קל מאד לעבודה,וכמובן מתאים מאד לפני יישום של חומר של NANOLEX.

פורסם
Nanolex Paint Cleaner Premium is a non-abrasive cleaning agent which removes oils,fillers, fats and other contamination to make sure that sealants can bond properly to the painted surface. Nanolex Paint Cleaner guarantees that your Paint surfaces are perfectly prepared for Nanolex Sealants.

אין שום דבר מיוחד במוצר כזה או אחר.. כולם עושים את אותה העבודה פלוס מינוס וניתן במקום להיעזר בIPA מדולל.

לא חסר אופציות:

• Nanolex Premium Paint Cleaner
  • car pro eraser
  • Auto Finesse - Tough Prep
  • Menzerna Top Inspection
  • Gtechniq Panel Wipe
  • Wurth Clean Solve / Prep (קצת דביק ואגרסיבי.. אבל נותן הכנה מעולה למשטח)
  • Copolymer and Wax Remover
  • 4nano Final Wipe Off

ויש עוד המון מוצרים לחברות האחרות.

כולם על אותו העיקרון עם מודיפיקציה קלה בין מוצר למוצר.. אני הייתי מתייחס ברצינות לפערי המחירים שכן אין הבדלים גדולים בין המוצרים.

באופן אישי אני מאוד אוהב את Top Inspection ואת ה-Eraser.

הערה: ממליץ להיזהר קצת עם IPA ודילולים שגויים.. במיוחד על צבעים רכים/עדינים.

תודה דימה ,מה עם המוצר שציינתי של

[h=2]Dodo Juice [/h]

פורסם
לNANOLEX יש PAINT CLEANSER בצורת ספריי,חומר טוב,קל מאד לעבודה,וכמובן מתאים מאד לפני יישום של חומר של NANOLEX.

כן אני מכיר , אבל כבר קיבלתי את הווקס והסילנט ואין כוח להמתין עוד פעם למשלוח

פורסם
המוצר אינו מתאים לשימוש הנ'ל. נסה לחפש באתר panel wipe או top inspection שניהם מתאימים למטרה שלך.

מצאתי את panel wipe כנראה שאזמין אותו , אבל מה בדיוק החומר של דודו גויס עושה? כנראה שלא הבנתי

פורסם (נערך)

כמו שאלי אמר המוצר בהחלט לא יתאים.

אני חושב שהוא מיועד בעיקר לתת חיזוק במהלך השטיפה או בטרום השטיפה.

משהו בסגנון של a

למקרה שאתה מכיר.

עריכה: בדקתי, ממש לא בסגנון של ה citrus power שלדעתי הוא בטוח לשימוש על חומרי הגנה והמוצר המדובר של Dodo Crudzilla נחשב לחומר קשוח ואגרסיבי.. ויש להזהר איתו כאשר הוא במגע עם פלסטיקה או מתייבש על הפח.

בקיצור הוא לא דומה למוצר שבסרטון.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
מצאתי את panel wipe כנראה שאזמין אותו , אבל מה בדיוק החומר של דודו גויס עושה? כנראה שלא הבנתי

מדובר על חומר ניקוי PRE WASH, רק לפירוק לכלוך קשה לפני שטיפה.

נ.ב אורי כל החומרים הם מפרקי לכלוך,מה שמסיר את הלכלוך זה המים או המגבת:wink:

פורסם

אז זה לא החומר שאני מחפש , כנראה שאלך על panel wipe נראה לי שהוא הכי מתאים להגדרה paint cleaner .

• תוכן חדש...